- Emoji Skoru
- 903
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
- #60.641
Çok geçmiş olsun umarım diğer sıkıntılar da geçer bir an önce d vit ve demir ilacı kullanmiyor muydunuz hangi marka kullaniyorsunuz. Bende dün vermeye çalıştım hep kustu bide demir le süt arası bi saat falan olmalı yoksa süt demir emilimini azaltıyor muş. O yüzden bebeklere demir vermek çok sıkıntılıAccik ben yazayim kafanizi utuleyim. Perşembe günü genel kontrollerimiz için üniversiteye gittik. Kan tahlili yapıldı d vitamini ve demir depoları bosalmis yavrucuğum un. Kusuyor diye doğru düzgün vermedim gördüm günümü Dr duzelmezse müdahale etmem gerekir dedi.nasıl müdahale dedim kan veriliyormus korktum iki gündür demiri vermeye çalışıyorum kusuyor püskürtüyor kıyafetler falan şimdiden mahvoldu nasıl halletcem bu işi bilmiyorum. Şimdi bizim premature cadı azcik da olsa yasitlarini ucundan yakalamış ona seviniyorum. Boy 65 kilo 7220gr çıktı şükür aslında 7ay 10gunluk olduk ama 5ay 10gunluk diyoruz. İki hafta sonra tekrar gidixeZ inş ilaç fayda eder.isitme testinden bir türlü gecemiyor sol kulak kir var geçirin gelin öyle diyorlar el kadar bebede ne kiriymiş bu geçmeyen anlamıyorum onun için damla verdiler. Böbrekte bı sıkıntımız vardı şükur ilerlemiyor. Doktor ile konuşmamızı yazmıştım zaten o gün. İşte böyle bizden haberler öpüyorum hepinizi ve bebelerinizii