2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Bugün baktırdım canım 310,97 sonucum. Doktorumu aradım güzel artmış değerin haftaya pazartesi ultrasonla bakalım dedi. Başkada açıklama yok. Deliricem yemin ederim.

Bugün baktırdım canım 310,97 sonucum. Doktorumu aradım güzel artmış değerin haftaya pazartesi ultrasonla bakalım dedi. Başkada açıklama yok. Deliricem yemin ederim.

canım benim ilk değerim 22 idi 2 gün sonra 70 oldu 6 gün sonra 1013 oldu ve kese belli belirsiz göründü bende perşembe tekrar gidicem boyutunu ölçmeden net haftasını söyleyemiyolar banada herkes 70 çok düşük dedi ama 1000e fırladı birden takma kafana hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah :)

Doktorun değerinin 2500 üstüne çıkmasını bekliyor ancak o zaman görebilir keseyi.o da hakikaten pazartesiye denk geliyor.kesenin rahmin dışında değil içinde olduğunu görecek,sonra da 3-4 gün sonra çağırıp kesenin içinde kalp odacıkları oluşmuş mu ona bakacak ve böylece gebeliğinin normal bir gebelik olduğunu teyit edebilecek.sabır Lazım malesef ben artık öğrendim sabretmeye,öğretiyorlar :)

Hayırlı olsun canım sanada, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim doktorum 2cümle bile kurmadığı için pek bi tedirgin oldum. Sende gidince yaz tekrar merakta bırakma

Şimdi anladım yani benim pazartesi belli olacak sağlıklı gebelik mi değil mi. Sana şimdi ne kadar teşekkür etsem az. İçimi aydınlattın :))

Adetim gecikmediki :)))))) daha en az bir gün en fazla 3 gün var :). Bugün ovülasyonun 11. Günü
Adet gecikmesi olmadan yüksek gibi geldi bana ikizlerin olur inş :) doktor takibinde mi baktırdın bir sonraki randevun ne zaman ? Doktora henüz gitmediysen 4-5 gün sonra git bakalım keseyi görürsün belki

Dün değeriniz kaç çıkmıştı ve sat ne zamandı?
Allahım sonuna kadar hayırlı eylesin. Kucağına almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim. Kanda bakılmadı . Dün evde idrarda öğrendim . Bu sabah hemen doktora gittik keseyi gördük . Kan tahlili istemedi doktorum 15 gün sonra gel yapalım tahlillerini dedi.sat 24 ocak

Arkadaşlar ya sabahtan beri uzanır vaziyetteydim raporluyum evdeyim eşimin gelme saati yanaştı hadi biraz mutfakta bişeyler yapayım dedim makineden iki Bulaşık tencere vs kaldırıp koydum diye belim ağrıdı biraz.sşzde de böyle mi ya.7+0 ım daha

Çok teşekkür ederim. Kanda bakılmadı . Dün evde idrarda öğrendim . Bu sabah hemen doktora gittik keseyi gördük . Kan tahlili istemedi doktorum 15 gün sonra gel yapalım tahlillerini dedi.sat 24 ocak
Benimde 27 ocak ama döllenme günüm biraz daha geç. Çarşamba bende gidicem bakalım ne çıkıcak :)

Kızlar naptınız nicklerinizi tek tek yazamıyorum ilk sayfalardaki arkadaşlar ?

tesekkurler cvbin icin bense seni tebrik ediyorum . umrim hepimiz icin saglikli mutlu bir surec olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…