2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Gözün aydın :) ya bende de Yumurtalık kisti oluşmuş 4 cm Demişti şimdi kim bilir kaç oldu
11 haftaya kadar kendiliğinden gidiyo genelde eriyor ama yine de kan sonuçlarını alalım bakalım kistin hikayesine duruma gore dedi 6cmden ufaklar kendiliğinden eriyomjş tatlım üzülme sen :)))

Ayyy hayırlı olsun inşallah kist de kötü bişey değildir de rahat edersiniz. Sizin son adet tarihiniz neydi?
Amin inşallah canım:) 17 ocak, tam olarak kaç haftalık bilmiyorum netten bakınca 5bucuk civarı gozukuyo ama zannetmiyorum geç döllenme sanırım. 3.5 4 civarı diye düsünüyoruz,bakalım aksama doktorum söyler:)

11 haftaya kadar kendiliğinden gidiyo genelde eriyor ama yine de kan sonuçlarını alalım bakalım kistin hikayesine duruma gore dedi 6cmden ufaklar kendiliğinden eriyomjş tatlım üzülme sen :)))
İnş canım ya.Benden kan almadan söyledi kisti ve boyutunu ultrasondan mı gördü acep bunu mutlaka sormalıyım gidince

Ya aklıma şey takıldı keseyi nasıl kontrol etti doktor alttan mı karından mı şimdi leke kanama var alttan mantıklı değil dimi
Canım benim daha 3.5 4 haftalık civarı. Karından baktı ultrasonda keseyi gördük, doktor da şaşırdı çok erken aslında ama yanılttı beni diye :) alttan muayeneden korkuyodum bende ama çok şükür olmadı göbişten baktı:))

Maşallah canım değerin kaç ? Benim normal de 4 +1 takvime göre dün değerin 142 idi doktor şey demişti erken bir gebelik bu geç döllenme oldu demek istedi sanırım şoktan soramadım da unuttum

Kizlar hafif bir kalp çarpıntısı oluyor bende acaba başka boyle bir sey hisseden var mi? Yani tansiyonum da cikiyor olabilir ama iki gecedir hafif hafif bunu hissediyorum

Ya aklıma şey takıldı keseyi nasıl kontrol etti doktor alttan mı karından mı şimdi leke kanama var alttan mantıklı değil dimi
Benim 4.5 haftalıktı karından bakmıştı.Kanama olduğuna göre karından bakıp da göremezse karından bakmak zorunda kalacaktır çünkü kanamanın sebebini tespit etmek için öncelikle kese Etrafında bir kanama alanı var mi diye bakması gerekecek.Korkun varsa tam o Sırada derin bir nefes al ve ıkın kolay olur o zaman

Merhaba. Ben 40 yaşındayım. 7 yıllık evliyim 6 yaşında bir kızım var. İlk gebeliğim hemen olmuştu. Kızım büyüyüp kardeş.isteyene kadar hamile kalmaya hiç çalışmadım. Son 1.5 senedir çocuk çalışmalarımız sonuçsuz kalınca aralık ayında tüp bebek denemesi yaptık. Olumsuzdu. Tam brta hcg testi istenen günde adet oldum 19 ocakta. O gün benim için kabustu o tarih. Ümitlerimin yerle bir olduğu gündü. Tüp bebek tedavisi boyunca 15 günde 60 iğne vurulmuştum karından kalçadan... ağrılardan oturamıy8odum ama acısı bike tatlı geliyordu. Çok ağladım. Kızıma sarılıncaya dek... ona sarıldım ve Rabbime şükrettim ona sahip olduğum için. Sen ne eylersen güzel eylersin Rabbim dedim. İsyana girdiysem affet dedim. Çocuk bebek mevzusunu böylece kapattık eşimle. Amh değerim 0 a yakındı. Eşim varikoseldi. Benim vücut allak bullaktı hormon ilaçları yzünden vs vs. Sonra...
Sonra ne oldu biliyor musunuz? O kabus günü 19 ocak, asla unutamayacağım bir tarih oldu. Şimdi o benim Son Adet Tarihim. 5 haftalık hamileyim. İnanamadık doktorlar mucize diyor. Hala inanamıyorum. Keseyi gördüm kalp atışını görene kadar da inanamayacağım zaten.
Diyeceğim o ki; Allah ol deyince oluyor bunu bir kez daha yaşadım gördüm. Dualarınıza beni de ekler misiniz? Hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah.

Kizlar hafif bir kalp çarpıntısı oluyor bende acaba başka boyle bir sey hisseden var mi? Yani tansiyonum da cikiyor olabilir ama iki gecedir hafif hafif bunu hissediyorum
Ben de sanki bir defa hissetmiştim öyle bişey

Ne güzel,hayırlı olsun Sağlıcakla gelsin sizinki de bizimkiler de :)

Maydanozu ilk defa sizden duydum ve araştırdım gerçekten sıkıntılı sonuçlar oluşabiliyormuş.adaçayı tere otu duymuştum ama maydanoz şaşırttı. Çok severek yerim ve demir etkisinden dolayı önemserim. Artık arama mesafe koyacam. Teşekkür ederim

Merhaba,
Sitede çok yeni üyeyim bir çok konuyu takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmet oldu. Adet olmam gereken günde belki biraz da sabırsızlanıp erken gebelik testi yaptım.. Sonuç pozitif çıktı, yüreğim ağzımda heyecandan, yarın kan testine gidicem hepinizin dualarını bekliyorum kendimi çok umutlandırmak istemiyorum ama elimde değil

Eklentiler

• 0E77AC67-5C04-420E-9FEA-F7307EB561D0.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 56
Yok o kadar çok muayne oldum ki alttan artık normal muayne gibi geliyor düşük korkusu ile alttan muayne olmak korkutuyor beni neyse 2 hafta var bakalım nasip olsunda görmek
Maşallah canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…