Evet 1 hafta öncesinden adetten de fazla kanamam oldu ben cahillik ettim dinlenmedim hiç gezdim biraz. Bir hafta Sonra sancılarım ince ince gelmeye başladı doktora gittim parol verip yolladı bişeyin yok dedi. Meğerse Doğum sancısıymış. Eve geldim sancılarım arttı ve parça düştü ciğer gibi bişey. Onla birlikte çocuk rahme indi. Sonra sevk verdiler başka hastaneye orda da geç kalmışsınız dediler. Rahim açılmıştı dikiş atamadılar. Normal Doğum yaptım canım. Bebekle ilgili bi sorun yoktu o canlıydı zaten son ana kadar. Doktor ihmalkarlığı işte biraz da Benim cahilliğimHayırlı olsun canım gönlünce bir gebelik olsun inş :) kan sonucunu bekliyoruz :) önceki için geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın ama merakımı bağışla,neden düştü kanaman filan olmuş muydu ?
4.5 haftalıkken görmüştüm keseyi sen de görebilirsin bence hadi Hayırlısı :)
Canım tekrar çok geçmiş olsun kendini suçlama o doktorun hatası benim kardeşim de 10 gün boyunca adet oldum dedi doktor iğne yapmiş iki hafta boyunca da yatağından wc dışında kalkmayacaksın demiş öylelikle sorun olmadı.Doktorunda hata biraz da kader diyelim.İnsanoğlunun doğacağı güne ve öleceği güne kimse müdahale edemezmiş doktor da sadece sebep.Bu sefer inşallah sağlıklı bir gebelik yaşıyorsundur ve kucağına alırsın inş dualarım seninleEvet 1 hafta öncesinden adetten de fazla kanamam oldu ben cahillik ettim dinlenmedim hiç gezdim biraz. Bir hafta Sonra sancılarım ince ince gelmeye başladı doktora gittim parol verip yolladı bişeyin yok dedi. Meğerse Doğum sancısıymış. Eve geldim sancılarım arttı ve parça düştü ciğer gibi bişey. Onla birlikte çocuk rahme indi. Sonra sevk verdiler başka hastaneye orda da geç kalmışsınız dediler. Rahim açılmıştı dikiş atamadılar. Normal Doğum yaptım canım. Bebekle ilgili bi sorun yoktu o canlıydı zaten son ana kadar. Doktor ihmalkarlığı işte biraz da Benim cahilliğim
Hadi hayırlısı canım yarın bende 5+1 olcam betan kaçtı
Ayyyy çok sevindim canım musmutlu haberler ala ala bu Süreci tamamlarız inşgördü ama belli belirsiz ama hiç bi sıkıntı yok değerim 70 den 1013e çıkmış 6 günde bi kaç gün sonra net görürüz dedi :)
Ayyyy çok sevindim canım musmutlu haberler ala ala bu Süreci tamamlarız inş
dün adetim 1 gün geçti. beta 452 çıktı. kese görünür mü. ne zaman görünür ? geç döllenme sanırım benim ki.
değerin çok çok iyi geç döllenme olduğunu sanmıyorum 5-5.5 hafta da kese görünüyo genelde ama değerinin 2500 3000 olması gerek canım hayırlı olsun :)
çok teşekkür ederim canım. sağolasın. bu cumartesi baktırsam görünür mü acaba erken mi :) ben biraz meraklı melahatim :) bide tedavi gördüm...
en geç pazar pzartesi görülür 2 kat 2 kat artarsa canım en son adet tarihin nedir
Kesenin görünmesine daha var canım,bir hafta sonra ancak görünebilirdün adetim 1 gün geçti. beta 452 çıktı. kese görünür mü. ne zaman görünür ? geç döllenme sanırım benim ki.
son adet başlangıcı 26 ocak. 9 şubatta çatlatma iğnesi vuruldum.
kızlar bide bişey sorucam folik asite başladınız dimi
2 aydır inofolic combi kullanıyorum ama hamile kalma istediğim süreçte vermişti doktorum. tekrar gidemedim yanına. aynısını kullanmaya devam ediyorum içinde folic de var diye.
Kızlar merhaba. Daha önce bana doktorum tüp bebek tek çare demişti çünkü amh değerim 0.84dü. Son regl başlangıcım 25 ocak gecikince test yaptım ve hamileyim. Perşembe gecesi kan verdim hcg değerim 71,54 çıktı. Dün doktoruma gittik ultrasonla baktı evet gebelik gözüküyor henüz çok küçük dedi. Pazartesi tekrar kan vermemi değerimin 250-300 olursa ultrasonla kese görmek için tekrar tarih koyacağımızı söyledi. Geç döllenme olabilirmiş. Lütfen bana akıl verin anlamadım hiçbir şey. Sizce durumum nedir? Korkuyorum dış gebelik der diye.
Canım ilk hcg değerinde hemen diş gebelik korkusu yaşaman Üzücü gerçi bana da doktor Demişti ki evet gebelik var ama Bakslım hangisi ,boş gebelik mi diş gebelik mi ? Tadım kaçmıştı ama inanki bütün doktorlar aynısını söylüyor.Kimisi kalp atışını duymadıkça hamilesin diyemem diyormuş.Ne oldu son durumKızlar aşk olsun size neden bana cvp vermediniz :))
Hayırlı olsun canımSlm kızlar bu ay hamileliğimi öğrendik 4hafta 4 günlük suanda ikinci bebeğim ilk kızım 10 aylık ben henüz istemiyordum Allahım bana bunuda nasip etti hayırlısıyla bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?