- 7 Haziran 2016
- 52
- 35
- 38
- 38
hayırlı olsun öncelikle bebişiniz öyle oluyor ilk başlarda benimde belim çok ağrıyodu genelde sonlarında ağrıması lazımken hep öyle olcak sandım ama geçti çok şükür. mide bulantım ya da başka hiç bişeyim yoktu hamileyim diyemiyodum kalp atışını görene kadar :) yeni yeni mide bulantısı olmaya başladı çok nadir olsada.. her zaman oturma şansım olmuyo ayakta çalışıyorum genelde süt içmeye alışmaya çalışıyorum[/QUOTE
tesekkurler cvbin icin bel agrim bugun olmadi. sen ne kadarliksin? tebrik ederim bu arada
Aminnnnnntesekkurler cvbin icin bense seni tebrik ediyorum . umrim hepimiz icin saglikli mutlu bir surec olur
Selam kızlar. Ben de aranıza katıldım
Eşimde varikosel vardı, 5 ay önce ameliyat oldu. Ameliyattan 3 ay sonra test yaptırdı, morfoloji sıfır çıktı. Kadın doğumcu sizin normal yolla çocuğunuz olmaz tüp bebek yapacaksınız dedi tabii ben de artık bırakmıştım takip etmeyi. Mart ayında tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik. Allahımın bize en büyük sürprizi Mart ayını görmeden dün hamile olduğumu öğrendim :)
Son adet tarihim 25 Ocak. Beta Hcg 235,78 çıktı. Doktor hanım çok sakin konuştu, 2 gün sonra tekrar kan testi, düşük ya da boş gebelik olma ihtimali var dedi, tabii ben panik oldum. Yarın sabah tekrar kan testi yapılacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu arada ne yemeli ne içmeli diye sordum normal hayatına devam et dedi. Sonuçta çay kahve gibi şeyler içilmemeli diye düşünüyorum. Sizler neler yiyip içiyorsunuz?
Canım öncelikle Aramıza Hoşgeldin ve hamileliğin hayırlı olsun :)Selam kızlar. Ben de aranıza katıldım
Eşimde varikosel vardı, 5 ay önce ameliyat oldu. Ameliyattan 3 ay sonra test yaptırdı, morfoloji sıfır çıktı. Kadın doğumcu sizin normal yolla çocuğunuz olmaz tüp bebek yapacaksınız dedi tabii ben de artık bırakmıştım takip etmeyi. Mart ayında tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik. Allahımın bize en büyük sürprizi Mart ayını görmeden dün hamile olduğumu öğrendim :)
Son adet tarihim 25 Ocak. Beta Hcg 235,78 çıktı. Doktor hanım çok sakin konuştu, 2 gün sonra tekrar kan testi, düşük ya da boş gebelik olma ihtimali var dedi, tabii ben panik oldum. Yarın sabah tekrar kan testi yapılacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu arada ne yemeli ne içmeli diye sordum normal hayatına devam et dedi. Sonuçta çay kahve gibi şeyler içilmemeli diye düşünüyorum. Sizler neler yiyip içiyorsunuz?
Ayyy canım içimi rahatlattın :) Aslında dünden beri forumlarda okuyorum standart cümleler diye ama yine de içimde bir korku bir heyecanCanım öncelikle Aramıza Hoşgeldin ve hamileliğin hayırlı olsun :)
Doktorun sana söyledikleri standart Cümleler benim doktorum da öyle söylemişti 1000 leri görmek isteriz dedi ve de kese içinde bebeği.
Benim doktorum da her şeyi yiyip içebilirsin dedi ama bence maydanozdan uzak dur,Çay kahve çok tüketme,bitki çayları içme
Haklısın en kötü Şeyler bizi bulacakmış gibi geliyo :)Ayyy canım içimi rahatlattın :) Aslında dünden beri forumlarda okuyorum standart cümleler diye ama yine de içimde bir korku bir heyecan
benim doktorum pazartesi gel keseyi görürüz dedi. ama kalp atışına daha baya var. Bir arkadaşım hamile olduğunu anladığında kalp atışını duymuşlardı. Kaç hafta nasıl anlamadı acaba hamile olmadığını ya da biz çok acele mi ediyoruz bilmiyorum kikeseler ne zaman görülür acaba. uyuyamıyorum geceleri artıkkalp atışı da 7den sonra diyorlar. asıl şimdi geçmiyormuş zaman
benim doktorum pazartesi gel keseyi görürüz dedi. ama kalp atışına daha baya var. Bir arkadaşım hamile olduğunu anladığında kalp atışını duymuşlardı. Kaç hafta nasıl anlamadı acaba hamile olmadığını ya da biz çok acele mi ediyoruz bilmiyorum ki
Valla anlam vermek güç.beta hcg değerinin ne olduğunu bilmeyen 3 küçük çocuklu anne gördü bu gözler. üstelik okumuş sosyal bir kadın...doğuma kadar 3-4 kere kontrole gittim dedi. nasıl böyle relaxlar anlamadım. biz mi çok üzerine düşüyoruz.
Valla anlam vermek güç.Ben daha bir gün geçince anladım hamile olduğumu ama çok erken diye doktora gitmeye çekindim açıkçası. Üstelik bu ay hiç de beklemiyordum. Bir dahaki ay için tüp bebek araştırmasındaydım.
Doğuma kadar 3-4 kontrole gitmek nedir ya! Bana kalsa her gün giderim
Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın. İnsanın bir günde annelik hissediyor olması çok garip olsa da kaybetmekten nasıl korkuyoruz hepimiz5 haftalıkken keseyi görebilirsin 6+3 Filanken de kalp atışını duyabilirsin Allah'ın izniyle..bazıları 7. Ya da 8.haftada da diyebiliyormuş.Sabretmeye çalış biliyorum çok zor ama sağlığına dua et o zaten büyüyecek
Aynen :) doktorumla en son randevuda bana 10 gün sonra gelirsin Demişti sabırsızlıkla bekliyorum.Bi saat önce Aradım su çiçeği testimin sonucunu sordum negatif dedi sorun var mi dedi.Biksç gün önce leke geldi progestan içtim kesti dedim hımm iyi dedi sen o zaman haftaya gelValla anlam vermek güç.Ben daha bir gün geçince anladım hamile olduğumu ama çok erken diye doktora gitmeye çekindim açıkçası. Üstelik bu ay hiç de beklemiyordum. Bir dahaki ay için tüp bebek araştırmasındaydım.
Doğuma kadar 3-4 kontrole gitmek nedir ya! Bana kalsa her gün giderim
Allah muhafaza etsin aman ,kesinlikleAllah hepimizin evlatlarını bağışlasın. İnsanın bir günde annelik hissediyor olması çok garip olsa da kaybetmekten nasıl korkuyoruz hepimiz
Gözün aydın :) ya bende de Yumurtalık kisti oluşmuş 4 cm Demişti şimdi kim bilir kaç olduKızlar doktordan çıktım şuanda, daha tam kaç haftalık bilemiyorum beta sonuçlarım çıkıcak akşama öğrenicez, 3.5 4 civarınolması lazım. daha erken kese gormemiz icin ama yine de bakalım ultrasondan bi dedi, bi baktık minnoşum kesesi görünüyooo yanılttı beni görünüyo dedi doktor da :))) 5 hafta dolmadan kese görünmez diye biliyodum.. sağ yumurtalıklarımda kist varmış ama 8cm civarı onlar için ayrı kan aldırdık bakalım nolucakhamilesin dedi ama sonunda bi doktor biraz da olsa rahatladım :)))
Ayyy hayırlı olsun inşallah kist de kötü bişey değildir de rahat edersiniz. Sizin son adet tarihiniz neydi?Kızlar doktordan çıktım şuanda, daha tam kaç haftalık bilemiyorum beta sonuçlarım çıkıcak akşama öğrenicez, 3.5 4 civarınolması lazım. daha erken kese gormemiz icin ama yine de bakalım ultrasondan bi dedi, bi baktık minnoşum kesesi görünüyooo yanılttı beni görünüyo dedi doktor da :))) 5 hafta dolmadan kese görünmez diye biliyodum.. sağ yumurtalıklarımda kist varmış ama 8cm civarı onlar için ayrı kan aldırdık bakalım nolucakhamilesin dedi ama sonunda bi doktor biraz da olsa rahatladım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?