Ben 4.5 haftalıkken görmüştüm keseyi ama bu sat a göre mi yoksa ilişkiye göre olan bir hesaplama miydi bilmiyorumHerkese merhaba ben son adet tarihime göre 5+3 günlük oldum doktora ne zaman gitsem keseyi görebilirim kararsız kaldım gidip gitmeme konusunda
En son gittiğindeki değerinin iki günde bir 2 kat artışını hesapla bakalım tahminen bugün kaç olabilir.Ne kadar geç gidersen o kadar ilerlemiş halini görürsün ben olsam bi an önce koşar giderdim çok sabırsız biriyim o ayrıGeçen hafta gittim doktor ultrasonda baktı degerin henuz dusuk 2500 leri gecmesi lazim keseyi gormek icin kese yok ama rahim duvarın çok kalınlaşmış gebelik lehine dedi kan tahlilleri istedi başkada birşey demedi .Devlet hastanesine gitmiştim şimdi özelde kendi doktorumla başlayamak istiyorum ama ilk gittigimde keseyi gormek de istiyorum sastim kaldim beklesem mi biraz daha gitsem mi bilemedim canim
Doktor 10 gün rapor vermişti evdeyim sürekli uzanma halindeyim.Leke şimdilik yok bakalım kasıklarımda Eğilip kalkarken acı hissediyordum sanki,bugün o da yok Hayırlısı bakalım.iyi ki de istirahat verdi doktor bana iyi gelecek diye umuyorum.Randevum cuma günü,her şey yolundaysa ikili tarama testi yapacak diye biliyoru,öyle iste bekliyorum o günüSen nasılsın nasıl gidiyor cnm hamilelik
Ahhh ahhh 9 ay nasıl sabredicez acabaBende aynen canimm zor duruyorum inanki ama o gun bile göremeyeceğini bile bile doktorun yok demesine bi üzüldüm bir daha yok lafını duyarsam yikilirim ablam saglik sektorunde sat a göre o haftanın olduğunu bir iki hafta daha bekleyip gitmemi söylüyor sanki beklemek çok kolay gizlice kaçıp gitsem mi diyorum bir yandan da otur kızım yerine diyorum dengem şaştı iyice
Ahhh ahhh 9 ay nasıl sabredicez acabakısmet olsun da
Doktor 10 gün rapor vermişti evdeyim sürekli uzanma halindeyim.Leke şimdilik yok bakalım kasıklarımda Eğilip kalkarken acı hissediyordum sanki,bugün o da yok Hayırlısı bakalım.iyi ki de istirahat verdi doktor bana iyi gelecek diye umuyorum.Randevum cuma günü,her şey yolundaysa ikili tarama testi yapacak diye biliyoru,öyle iste bekliyorum o günü
Cevabın için teşekkürler cnm çarşambaya randevu almıştım bnde:) hepimize hayırlı hamilelikler:)Benim Dr Um Beta hcg 3000 olduğunda keseyi görebiliriz Demişti öyle de oldu 4.5 haftalık olduğunu söylemişti keseyi gördüğümüzde.çarşsmba bence rahatça görebilirsin
Aminnnnnn ailecek rüyalarımıza giriyorum artık zatenInsallah herşey yolundadır canım sağlıkla devam etsin hamileligimiz kavuşalım meleklerimizeee
Muayene olman gerekiyor.Kandaki hcg belli seviyeye ulaştığında karında görülebiliyor.kimisi karında göremeyince alttan bakıyormuş ama o iş biraz tehlikeli geliyo bana hiç aceleye gerek yok
Canım öncelikle Aramıza Hoşgeldin :) hamileliğin hayırlı olsun doktorlar hep ayni cümleyi kuruyorlar.bana da Demişti.kesenin içinde nokta kadar bebeği görünceye kadar ümit vermemişti.dur Bakslım gebelik var ama diş gebelik mi boş gebelik mi şimdilik bilemeyiz diyordu.kimi doktor da kalp atışını duymayı baz alıyo.Ben çok takmiştim kafaya bu cümleleri ama standart laflarmış meğer .saplıcakla büyüsün gelişsinler bizi üzmesin bebişlerimiz Allah büyüktürSelam kızlar:) bende varım beni de alın aranıza ama benim daha 2.5 3 haftalık sanırım, daha yarın gidicem doktor kontrolüme:) adetimin gecikmesinin 5.gününde test yaptım pozitifti, akşam acile gidip beta hcg baktırdım 278.3 pozitif çıktı. Üstünden 3 gün daha geçti bugün 8.gün, baktırdık 878 küsür çıktı, artma var ama acildeki doktor yarın doktorınuza gösterin daha erken dış gebelik olabilir dedi(( umarım bende sizler gibi kesemi görücek minnosumun kalp atısını duyacagım günlere hızlıca gelirim
Dimi ya herkes aynısını söylüyo doktorların hepsi aynı demekkiCanım öncelikle Aramıza Hoşgeldin :) hamileliğin hayırlı olsun doktorlar hep ayni cümleyi kuruyorlar.bana da Demişti.kesenin içinde nokta kadar bebeği görünceye kadar ümit vermemişti.dur Bakslım gebelik var ama diş gebelik mi boş gebelik mi şimdilik bilemeyiz diyordu.kimi doktor da kalp atışını duymayı baz alıyo.Ben çok takmiştim kafaya bu cümleleri ama standart laflarmış meğer .saplıcakla büyüsün gelişsinler bizi üzmesin bebişlerimiz Allah büyüktür
Geç yunurtlama ve geç Döllenme olmuştur belki.ben adetin 3.günü öğrendiğimde hcg 369 du sat tarihi benimle ayni oldupu halde hcg daha düşük olanları görüyorum burada.belli olmuyo.3000 lere ulaştığında bak bence.benim Dr 1966 iken bakmamıştı riske atmayalım Demişti 3 gün sonrasına çağırmıştı sen de 3000 olacağı günü hesaplayıp git istersenDimi ya herkes aynısını söylüyo doktorların hepsi aynı demekkison adet tarihim 17 ocak internetten hesaplatınca 5+4 yazıyo garip şekilde ama hcglerim de 3 hafta civarı gibi gösteriyo anlam veremedim üf sinir stres geçmiyorduuu :))) yarına randevu almıştım doktorumdan ama alttan muayene olayından korkmaya başladım değerlerim 2500 3000 çıkana kadar gitmesem mi diyorum karından baksın istiyorum cunku
Hayırlı olsun canım gönlünce bir gebelik olsun inş :) kan sonucunu bekliyoruz :) önceki için geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın ama merakımı bağışla,neden düştü kanaman filan olmuş muydu ?Selam kızlar. Biliyorum çok erken ama şubat çıkmadan çift çizgiyi görenlerdenim. Adetime 2-3 gün var ama belirgin çift çizgiler gördüm :) bi dün akşam bi bu sabah :) bugünde kana gidicem. Allahım bana ve herkese hayırlı evlatlar versin.
Benim 16 haftalık bi düşüğüm oldu ve rabbim onun doğacağı ay yeni bir gebelik nasip etti inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?