2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Canım Bayağı Bayağı hamilesin işte gözün aydın :) bu heyecanı iyi yaşa ben sürekli ilk öğrendiğim ana geri dönmeye çalışıyorum ayni duyguyu yaşayabilmem için :) hayırlı olsun

Rica ederim bir faydam dokunduysa ne mutlu :) miyomları yok etmek için bile maydanozu kaynatıp suyunu iciyorlar rahim üzerinde söktürücü etkisi var ,şu aşamada Allah korusun.

Aman riske atma zamanını bekle boşver bazı hoyrat doktorlar yerinden oynamasına sebep oluyorlarmış.

Ay korktum şimdi devlette vajinal bakmıyorlar ama özelde bakıyorlar
Doktoruna güveniyorsan sorun olmaz bence benim doktorum kalp atışı için gittiğimde üstten bakalım önce eğer duymamazsak alttan bakarız dedi Kabul ettim ama gerek kalmamıştı.bu konuda güven versin yeter

Doktoruna güveniyorsan sorun olmaz bence benim doktorum kalp atışı için gittiğimde üstten bakalım önce eğer duymamazsak alttan bakarız dedi Kabul ettim ama gerek kalmamıştı.bu konuda güven versin yeter
Doktorum yeni arkadaşımın doktoru ama mantıklı konuşuyor o yönden güven sağladı . Bilmiyorum bir cuma kan verelimde bakalım ne çıkacak sonuç

Canım Bayağı Bayağı hamilesin işte gözün aydın :) bu heyecanı iyi yaşa ben sürekli ilk öğrendiğim ana geri dönmeye çalışıyorum ayni duyguyu yaşayabilmem için :) hayırlı olsun
Teşekkür ederim bugün randevum var akşamüzeri haber vericem mutlaka :)

Kızlar kafama takılan bir soru var cuma günü randevum var gidince mutlaka sorucam ama belki bir bileniniz vardır diye önce size bir sorayım : benim minik nohutum sat a göre 7+6 ,ultrasona göre 7+ 3 nasıl oluyo da böyle kafa kafaya denk gelmiş oluyo bu iki Ölçü ??? Adetin 3.günü Döllenme olmuşum gibi birşey çıkıyor da ortaya :)

ilişki ne zaman yaşandı ne zaman yumurtlandı ne zaman döllenme oldu bilinmediği için son adet tarihinin ilk gününden sayıyoruz yani mantıken 2 hafta ilerden gidiyoruz. Ultrason ise boyutuna göre hesaplıyo canım baş ve popo kısmı ölçülüyo boyutuna göre gününü söylüyo :)

Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Ultrasonda görünmedi o yüzden kesin bişey diyemedi doktor, kan testi istedi yaklaşık 1 saat sonra çıkıcak sonuçlar gergin bekleyiş devam ediyo..sadece rahim çapı normalde 12 mm bekleriz sende 15 mm olmuş dedi var gibi duruyo ama kan testi isticem dedi

Hcg 2500 leri geçtiği zaman ancak görebilirsin keseyi canım.Doktorun biraz aceleci davranıyor sanki.adetim kaç gün gecikti şu an ?
Benim adetim 2 gün gecikmişti hcg 369 du 5 gün sınra tekrar istedi 1966 olmuştu 2 gün sonra tekrar gel 3000 olur dedi rahatlıkla ,gittim gördüm öylelikle

merhabalar. ben de an itibariyle 3 hafta 6 günlük hamileyim. ilk hamileliğim olduğundan bilgisiz, heyecanlı ve endişeliyim. bu pazartesi hamile olduğum kesinleşti, yarın tekrar kan vereceğim. hayırlısı:)

merhabalar. ben de an itibariyle 3 hafta 6 günlük hamileyim. ilk hamileliğim olduğundan bilgisiz, heyecanlı ve endişeliyim. bu pazartesi hamile olduğum kesinleşti, yarın tekrar kan vereceğim. hayırlısı:)
Tebrik ederim.Benim de ilk gebeliğim ve sanırım aynı hisleri paylaşıyoruz.umarım hepimiz için herşey yolunda gider

Hayırlı olsun canım Çoğumuzun ilk sanırım Sağlıcakla gelsinler kucağımıza inş

Benim bu akşam kasıklarımda sancılanma oluyor. Bu normal birşey mi ki arkadaşlar ? Böyle birşey yaşayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…