Canım Bayağı Bayağı hamilesin işte gözün aydın :) bu heyecanı iyi yaşa ben sürekli ilk öğrendiğim ana geri dönmeye çalışıyorum ayni duyguyu yaşayabilmem için :) hayırlı olsunMerhaba,
Sitede çok yeni üyeyim bir çok konuyu takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmet oldu. Adet olmam gereken günde belki biraz da sabırsızlanıp erken gebelik testi yaptım.. Sonuç pozitif çıktı, yüreğim ağzımda heyecandan, yarın kan testine gidicem hepinizin dualarını bekliyorum kendimi çok umutlandırmak istemiyorum ama elimde değil
Rica ederim bir faydam dokunduysa ne mutlu :) miyomları yok etmek için bile maydanozu kaynatıp suyunu iciyorlar rahim üzerinde söktürücü etkisi var ,şu aşamada Allah korusun.Maydanozu ilk defa sizden duydum ve araştırdım gerçekten sıkıntılı sonuçlar oluşabiliyormuş.adaçayı tere otu duymuştum ama maydanoz şaşırttı. Çok severek yerim ve demir etkisinden dolayı önemserim. Artık arama mesafe koyacam. Teşekkür ederim
Aman riske atma zamanını bekle boşver bazı hoyrat doktorlar yerinden oynamasına sebep oluyorlarmış.Yok o kadar çok muayne oldum ki alttan artık normal muayne gibi geliyordüşük korkusu ile alttan muayne olmak korkutuyor beni neyse 2 hafta var bakalım nasip olsunda görmek
Maşallah canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Gözün aydın canım
Ay korktum şimdi devlette vajinal bakmıyorlar ama özelde bakıyorlarAman riske atma zamanını bekle boşver bazı hoyrat doktorlar yerinden oynamasına sebep oluyorlarmış.
Doktoruna güveniyorsan sorun olmaz bence benim doktorum kalp atışı için gittiğimde üstten bakalım önce eğer duymamazsak alttan bakarız dedi Kabul ettim ama gerek kalmamıştı.bu konuda güven versin yeterAy korktum şimdi devlette vajinal bakmıyorlar ama özelde bakıyorlar
Doktorum yeni arkadaşımın doktoru ama mantıklı konuşuyor o yönden güven sağladı . Bilmiyorum bir cuma kan verelimde bakalım ne çıkacak sonuçDoktoruna güveniyorsan sorun olmaz bence benim doktorum kalp atışı için gittiğimde üstten bakalım önce eğer duymamazsak alttan bakarız dedi Kabul ettim ama gerek kalmamıştı.bu konuda güven versin yeter
Teşekkür ederim bugün randevum var akşamüzeri haber vericem mutlaka :)Canım Bayağı Bayağı hamilesin işte gözün aydın :) bu heyecanı iyi yaşa ben sürekli ilk öğrendiğim ana geri dönmeye çalışıyorum ayni duyguyu yaşayabilmem için :) hayırlı olsun
Güzel haberlerini bekliyoruz canımTeşekkür ederim bugün randevum var akşamüzeri haber vericem mutlaka :)
Kızlar kafama takılan bir soru var cuma günü randevum var gidince mutlaka sorucam ama belki bir bileniniz vardır diye önce size bir sorayım : benim minik nohutum sat a göre 7+6 ,ultrasona göre 7+ 3 nasıl oluyo da böyle kafa kafaya denk gelmiş oluyo bu iki Ölçü ??? Adetin 3.günü Döllenme olmuşum gibi birşey çıkıyor da ortaya :)
Ultrasonda görünmedi o yüzden kesin bişey diyemedi doktor, kan testi istedi yaklaşık 1 saat sonra çıkıcak sonuçlar gergin bekleyiş devam ediyo..sadece rahim çapı normalde 12 mm bekleriz sende 15 mm olmuş dedi var gibi duruyo ama kan testi isticem dediGüzel haberlerini bekliyoruz canım
Hcg 2500 leri geçtiği zaman ancak görebilirsin keseyi canım.Doktorun biraz aceleci davranıyor sanki.adetim kaç gün gecikti şu an ?Ultrasonda görünmedi o yüzden kesin bişey diyemedi doktor, kan testi istedi yaklaşık 1 saat sonra çıkıcak sonuçlar gergin bekleyiş devam ediyo..sadece rahim çapı normalde 12 mm bekleriz sende 15 mm olmuş dedi var gibi duruyo ama kan testi isticem dedi
Tebrik ederim.Benim de ilk gebeliğim ve sanırım aynı hisleri paylaşıyoruz.umarım hepimiz için herşey yolunda gidermerhabalar. ben de an itibariyle 3 hafta 6 günlük hamileyim. ilk hamileliğim olduğundan bilgisiz, heyecanlı ve endişeliyim. bu pazartesi hamile olduğum kesinleşti, yarın tekrar kan vereceğim. hayırlısı:)
Hayırlı olsun canım Çoğumuzun ilk sanırım Sağlıcakla gelsinler kucağımıza inşmerhabalar. ben de an itibariyle 3 hafta 6 günlük hamileyim. ilk hamileliğim olduğundan bilgisiz, heyecanlı ve endişeliyim. bu pazartesi hamile olduğum kesinleşti, yarın tekrar kan vereceğim. hayırlısı:)
Canım hadi gözün aydın235'ten 729'a çıktı beta sonucum kızlar iki gün arayla yaptırdim. Pazartesi keseyi görürüz dedi doktorum. Cok heyecanliiii
Doktor bana normal olur ara sıra dedi.Rahim büyüyormuşBenim bu akşam kasıklarımda sancılanma oluyor. Bu normal birşey mi ki arkadaşlar ? Böyle birşey yaşayan var mı ?
Kısa süreli sancı giriyor sadeceDoktor bana normal olur ara sıra dedi.Rahim büyüyormuş
Kısa Süreli mi uzun Süreli mi canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?