2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

235'ten 729'a çıktı beta sonucum kızlar iki gün arayla yaptırdim. Pazartesi keseyi görürüz dedi doktorum. Cok heyecanliiii
Canım hayırlı olsun :) benim de 278’den 880 civarına çıkmıştı, en son 1780küsürlerdeyken gördük keseyi biz 2500 3000i beklemedi bizimki belki seninki de beklemez kendini gosterir :)

Dün akşam bende de kesik kesik sancı girmeler oldu. Hatta acaba yanlış mı oturdum diye düşünüp her seferinde pozisyon değiştirdim. Sanırım normal :)
Bebişler büyütür ve rahmimizi de büyütüyor inş ben de Sancı girmiyo diye endişeleniyorum Yarin kontrol günü on gün geçti aradan bakalım durum nedir hayırlı haberler alalım inş hepimiz

Benim de bugün kontrolüm vardı geçen hafta doktor çok iyi konuşmamıştı ama bu hafta kalp atışı duyuldu 6+3 haftalıkmış

Kızlar 8 gün önce kahverengi lekelenmem olmuştu Kesilmişti.8 gündür yaptığım yek farklı şey azıcık avm ye yürüyüp azıcık dolaşmak olmultu.son Yarım saat içinde tekrar oldu çok moralim bozuldu randevum günüm yarınken bekleyemedim doktora geldim.Kese büyüdüğü için olsbilir mi bu leke dedim hayır dedi sebebi belli değildir bu lekelerin dedi.progestan iyi geldi aslında 3 e mi çıkarsak dedim gerekli olsa ben zaten en başta üç derdim dedi.prgestanın Bayağı zarar-ı da var dedi.kesede çok şükür bir sorun görmedi Allaha emanet bebeğim 13.6 mm olmuş 7+ 6 haftalık çıktım bu sefer de.Sanırım bana ilaç içmek ve dua etmek Düşüyor sadece

Canım sen sürekli aynı doktora mı gidiyosun? O sana yürüyüş yap yapma gibi şeyler söylemedi mi? Ne demek sebebi belli olmaz ya insanı deli ederler. Sanki 30 tane çocuk doğurmuşuz da her şeyi biliyoruz gibi muamele yapıyorlar.

Selam arkadaşlar benim eylül de ve kasımda iki kimyasal gebeliğim oldu. yapılan testlerde pıhtılaşma problemim olduğunu öğrendik. normal döngüm 26 gün 2 gün kala 47 b-hcg ile hamileliği öğrendik ve clexan ı başladık. 4 gün sonra yani dün 4+0 da hcg 269 olmuştu çok hızlı olmasa da yükseliyor. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Bebişler büyütür ve rahmimizi de büyütüyor inş ben de Sancı girmiyo diye endişeleniyorum Yarin kontrol günü on gün geçti aradan bakalım durum nedir hayırlı haberler alalım inş hepimiz
Malesef bu sabah tuvalete gittiğimde kanamam olduğunu gördüm arkadaşlar. Şimdi doktordan geldim çok şükür ki düşük değilmiş. Yerleşme kanaması olabilir dedi doktorum ama her ihtimale karşı progestan verdi . Genetik bir problem yoksa bebeği korur dedi. Çok tedirginim umarım bir daha böyle birşey yaşamam

Ben de progestan kullanmaya başladım . Ne gibi bir zararı varmış progestanın

Ben de progestan kullanmaya başladım . Ne gibi bir zararı varmış progestanın
Canım geçmiş gitmiş olsun bir daha Olmasın inşallah.Doktora o kadar sorular sordum ki gidince bir bunu sormamışım herhalde.Bilmiyorum ki bildiğim tek şey zararı varsa bebeğe değil anneye olduğu.ilacı ilk verirken öyle söylemişti Dr.kanaman ne renkti Kahverengi mi kırmızı mi ?

Çok teşekkür ederim canım umarım tekrarı olmaz .Sabahki epey koyu kahverengi gibiydi sonra pembemsi devam etti.progestanın yan etkileri ile ilgili doktorum da uyardı. Aşırı uyku baş dönmesi yapabilir dedi. 10 gün günde 3 kez kullanıcam.sonra kontrolüm var zaten.

Hamile kalmadan bir ay önce yani son adetin ikinci günü başlamıştım bu doktora.Hep ona gidiyorum.Tavsiye üzerine ona başladım kendisinden memnunum da aslında ama böyle diyor ve biliyor musun internette uzman tv videolarında da ayni Şeyleri dinledim.Bebekte Allah korusun kromozom bozukluğu yoksa,kesede de bozukluk yoksa tek akla gelen progesteron eksikliğidir diyo bu ilaca rağmen düşerse de yapılacak bişey yoktur düşük engellenemez dedi bana bugğn üstüne basa basa.lekelenme yasayan da bir Sürü Kışı varmış burda ama korkuyorum yine de ..önceki lekelenmelerde kasığım ağrıyordu şimdi ağrımıyor hayret.
Spor yap yapma demiyor.kendine dikkat et Demişti ilk leke olduğunda

Kızlar hepinize merhaba , Allah kucagınıza almayı nasip etsin .Buraya ilk defa yazıyorum, inşallah sağlıklı bir gebeliktir de devam ederim. Ben sadece idrar testinde öğrendim 2 tane biri dün gece yaptım soluktu bu günküyse cok belirgin . Yani bi hamilelik var ama sağlıklı mı kese flan görülmedi. O yüzden kesin konusmak istemiyorum. Sormak istedigim ilk randevu tarihiniz hangi haftadaydı , kalp atısı ne zaman duyulur. Yarın kan tahllil yapılacak akşam sonuc cıkacak . 4+3 teyim su an programa göre , ne zaman doktor randevusu alayım . Ne tavsiye ediyorsunuz :) cok soru sordum galiba heyecandan

Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun canım gözün aydın iyi dileklerin için de teşekkür ederiz.Ben keseyi 4.5 haftalıkken görmüştüm,kalp atışını da 6+3 iken duymuştum.pazartesi başlayabilirsin bence

Sağol canım inşallah bebeğim benimledir . Ben de pazartesi erken mi olur diye düşünüyordım ama sonucta kalp atısından önce kesenin varlıgını tespit etmesi gerek sanırım, o yüzden pazartrsi gideyim. Sağol ilgin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…