2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Tam tersi ben aceleciyim sanki :)) benim 1 gün geçmişti kan testinde 369 çıktı, haftaya tekrar bekliyo beni o zaman anca görebiliriz dedi

Hiç bişey olmaz inşallah, Allah’ın da izniyle..öncelikle stres yapma, biliyorum söylemesi çok kolay ama dualarımız seninle...

Hiç bişey olmaz inşallah, Allah’ın da izniyle..öncelikle stres yapma, biliyorum söylemesi çok kolay ama dualarımız seninle...
Sağol canım.Evet biliyorum stres lekeden daha Zararlı bebeğe ama elimde olmuyor gece ağlamaktan bir hal oldum sanırsın ki kırmızı geldi sanırsın ki her gün geliyo yoğun yoğun..öyle ki Ağladım durdum.Buna biraz da eşim sebep oldu.Evde işleri askıya almış olmam,bi yere gitmemiz gerektiğinde gitmek istemeyişim yatmak isteyişim ona batıyor en başından beri..bunların hepsinin kendi kuruntum olduğuna inandırmış kendini yalnız hissettim çok.Allaha sığınıyorum bebişle beraber inşallah tamamına erdirir sağlıklı bir şekilde.Bugün oldu olacak bir de Prof a görüneyim dedim bakalım o ne dicek o da kendi gittiğim Dr gibi mi konuşacak bakalım

canım sen kendını nıye bu kadar uzuyorsun kı ne ev ısı ne esının tavrı hıc bırsey senın bebegınden onemlı degıl korkma Allahın izniyle hıc bırsey olmayacak bebegıne ama bu kadar uzulup aglarsan o da strese gırer hısseder senı

Aynen canım bu duygusallık da hamilelikten mi geliyor kaç gündür evde oturmaktan kendimi çok mu dinledim bilmiyorum.Halbuki bir Sürü var bu şekilde olup çocuğunu Dünya'ya Sağlıcakla getiren.Hatta daha da ileri boyutta, leke de değil kanama yasayan ama hamileliği tamamına eren,örneğin kardeşim..daha sakin kalmaya çalışıcam Kafamı dağıtacak şeylere yönelecem inş Sağol canım senin nasıl gidiyo ne aşamadasın şu an ?

Ne demek canım birbirimize destek olmak ve bilgi alışverişi için burdayız:) inşallah her şey yolunda illerler

Canım nasılsın naptın ?

heh ıste boyle düşün rahatlat kendını sen ne kadar güçlü olursan bebegınde o kadar güçlü olur ıyıyım cnm cok sukur gecen salı doktora gıttım keseyı gordu doktor 15 gun sonra gel tekrar bakalım dedı beklıyorum cnm bende

Canım ilk gebeliğimde benimde 6cm di büyüdü 7cm falan oldu ama sonra 12. Hafta da kayboldu. Ağrı yapar ama korkma Allahım izniyle geçiyor

Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok

Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok

Kaç günde bir adet oluyorsun , benm de 29 ocak son adet tarihim .. 26 şubat bat tarihimdi .

Merhaba bayanlar ben 8şubatta aşılama oldun şuan 3haftalık hamileyim dün kesemide gördük 8mm dedi doktorumuz çok şükür. Benim size bi sorum var int doğum yapma tarihine baktığımda son adet tarihi yazıyo ama benim adetimle aşılamam arası 16gün fark var ben hangi tarihe göre hesaplam yapmalıyım.

Canım hayırlı olsun :) benim de 278’den 880 civarına çıkmıştı, en son 1780küsürlerdeyken gördük keseyi biz 2500 3000i beklemedi bizimki belki seninki de beklemez kendini gosterir :)

İlk ne zaman kan testinyaptınız acaba 278 hangi gündeki degerler ?

Canım adetinle aşılama tarihin arasında 16 gün olması çok normal. Aşılama olmasa bile adetle ovülasyon günü arasında ortalama 14 gün oluyor. Sen son adet tarihinle yap hesaplamaları. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…