Tam tersi ben aceleciyim sanki :)) benim 1 gün geçmişti kan testinde 369 çıktı, haftaya tekrar bekliyo beni o zaman anca görebiliriz dediHcg 2500 leri geçtiği zaman ancak görebilirsin keseyi canım.Doktorun biraz aceleci davranıyor sanki.adetim kaç gün gecikti şu an ?
Benim adetim 2 gün gecikmişti hcg 369 du 5 gün sınra tekrar istedi 1966 olmuştu 2 gün sonra tekrar gel 3000 olur dedi rahatlıkla ,gittim gördüm öylelikle
Hiç bişey olmaz inşallah, Allah’ın da izniyle..öncelikle stres yapma, biliyorum söylemesi çok kolay ama dualarımız seninle...Kızlar 8 gün önce kahverengi lekelenmem olmuştu Kesilmişti.8 gündür yaptığım yek farklı şey azıcık avm ye yürüyüp azıcık dolaşmak olmultu.son Yarım saat içinde tekrar oldu çok moralim bozuldu randevum günüm yarınken bekleyemedim doktora geldim.Kese büyüdüğü için olsbilir mi bu leke dedim hayır dedi sebebi belli değildir bu lekelerin dedi.progestan iyi geldi aslında 3 e mi çıkarsak dedim gerekli olsa ben zaten en başta üç derdim dedi.prgestanın Bayağı zarar-ı da var dedi.kesede çok şükür bir sorun görmedi Allaha emanet bebeğim 13.6 mm olmuş 7+ 6 haftalık çıktım bu sefer de.Sanırım bana ilaç içmek ve dua etmek Düşüyor sadece
Sağol canım.Evet biliyorum stres lekeden daha Zararlı bebeğe ama elimde olmuyor gece ağlamaktan bir hal oldum sanırsın ki kırmızı geldi sanırsın ki her gün geliyo yoğun yoğun..öyle ki Ağladım durdum.Buna biraz da eşim sebep oldu.Evde işleri askıya almış olmam,bi yere gitmemiz gerektiğinde gitmek istemeyişim yatmak isteyişim ona batıyor en başından beri..bunların hepsinin kendi kuruntum olduğuna inandırmış kendiniHiç bişey olmaz inşallah, Allah’ın da izniyle..öncelikle stres yapma, biliyorum söylemesi çok kolay ama dualarımız seninle...
Aynen canım bu duygusallık da hamilelikten mi geliyor kaç gündür evde oturmaktan kendimi çok mu dinledim bilmiyorum.Halbuki bir Sürü var bu şekilde olup çocuğunu Dünya'ya Sağlıcakla getiren.Hatta daha da ileri boyutta, leke de değil kanama yasayan ama hamileliği tamamına eren,örneğin kardeşim..daha sakin kalmaya çalışıcam Kafamı dağıtacak şeylere yönelecem inş Sağol canım senin nasıl gidiyo ne aşamadasın şu an ?canım sen kendını nıye bu kadar uzuyorsun kı ne ev ısı ne esının tavrı hıc bırsey senın bebegınden onemlı degıl korkma Allahın izniyle hıc bırsey olmayacak bebegıne ama bu kadar uzulup aglarsan o da strese gırer hısseder senı
Ne demek canım birbirimize destek olmak ve bilgi alışverişi için burdayız:) inşallah her şey yolunda illerlerSağol canım inşallah bebeğim benimledir . Ben de pazartesi erken mi olur diye düşünüyordım ama sonucta kalp atısından önce kesenin varlıgını tespit etmesi gerek sanırım, o yüzden pazartrsi gideyim. Sağol ilgin için :)
Canım nasılsın naptın ?Malesef bu sabah tuvalete gittiğimde kanamam olduğunu gördüm arkadaşlar. Şimdi doktordan geldim çok şükür ki düşük değilmiş. Yerleşme kanaması olabilir dedi doktorum ama her ihtimale karşı progestan verdi . Genetik bir problem yoksa bebeği korur dedi. Çok tedirginim umarım bir daha böyle birşey yaşamam
Aynen canım bu duygusallık da hamilelikten mi geliyor kaç gündür evde oturmaktan kendimi çok mu dinledim bilmiyorum.Halbuki bir Sürü var bu şekilde olup çocuğunu Dünya'ya Sağlıcakla getiren.Hatta daha da ileri boyutta, leke de değil kanama yasayan ama hamileliği tamamına eren,örneğin kardeşim..daha sakin kalmaya çalışıcam Kafamı dağıtacak şeylere yönelecem inş Sağol canım senin nasıl gidiyo ne aşamadasın şu an ?
Canım ilk gebeliğimde benimde 6cm di büyüdü 7cm falan oldu ama sonra 12. Hafta da kayboldu. Ağrı yapar ama korkma Allahım izniyle geçiyorKızlar doktordan çıktım şuanda, daha tam kaç haftalık bilemiyorum beta sonuçlarım çıkıcak akşama öğrenicez, 3.5 4 civarınolması lazım. daha erken kese gormemiz icin ama yine de bakalım ultrasondan bi dedi, bi baktık minnoşum kesesi görünüyooo yanılttı beni görünüyo dedi doktor da :))) 5 hafta dolmadan kese görünmez diye biliyodum.. sağ yumurtalıklarımda kist varmış ama 8cm civarı onlar için ayrı kan aldırdık bakalım nolucakhamilesin dedi ama sonunda bi doktor biraz da olsa rahatladım :)))
Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok
28 günde olurum canımKaç günde bir adet oluyorsun , benm de 29 ocak son adet tarihim .. 26 şubat bat tarihimdi .
Canım o zaman hamile olabilirsin bi test yap istersen ? Adet tarihin çoktan geçmiş28 günde olurum canım
28 günde olurum canım
Nasıl yani 26 şubat nedenYani benm de öyle ve 26 subatta adet olman gereyordu, ben de olmadım ve hamile oldugumu öğrendim idrar testi pozitif çıktı . Sen de hamile olabilirsin bir test yap bence
Canım hayırlı olsun :) benim de 278’den 880 civarına çıkmıştı, en son 1780küsürlerdeyken gördük keseyi biz 2500 3000i beklemedi bizimki belki seninki de beklemez kendini gosterir :)
Yaaaa çok heycanlandm smdi :) yarın yapayım sabah
Canım adetinle aşılama tarihin arasında 16 gün olması çok normal. Aşılama olmasa bile adetle ovülasyon günü arasında ortalama 14 gün oluyor. Sen son adet tarihinle yap hesaplamaları. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Merhaba bayanlar ben 8şubatta aşılama oldun şuan 3haftalık hamileyim dün kesemide gördük 8mm dedi doktorumuz çok şükür. Benim size bi sorum var int doğum yapma tarihine baktığımda son adet tarihi yazıyo ama benim adetimle aşılamam arası 16gün fark var ben hangi tarihe göre hesaplam yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?