Geç bile kalmışsın :)Yaaaa çok heycanlandm smdi :) yarın yapayım sabah
Yaaaa çok heycanlandm smdi :) yarın yapayım sabah
Oylemii tamam ozaman deneyim bakalım hayırlısı olsn inşallahBence bu gün yapsan bile olur ben gece öylesine yaptım cıktı . Sabah da ilk idrarda yapmadım sonrakinde yaptım ama yine de koyu cıktı . Yani bu kadar gecikmeye bence her türlü cıkar
Geç bile kalmışsın :)
Oylemii tamam ozaman deneyim bakalım hayırlısı olsn inşallah
Profil ayarlarına tıkla canım kişisel bilgiler de. Aşağı doğru in orda bebeğinizin doğacağı tarih diyor onu doldurup kaydetMrb arkdslar bu hamilelik takvimini nasil yapiyosun bir turlu yapamadim ☺
Tesekkur ederim biseyler yaptim ama oldumu bilmiyorum.☺Profil ayarlarına tıkla canım kişisel bilgiler de. Aşağı doğru in orda bebeğinizin doğacağı tarih diyor onu doldurup kaydet
Seninle ayni zamanlarda hamile kalmisiz canim keseyi gordunmu sen gittinmi doktoraProfil ayarlarına tıkla canım kişisel bilgiler de. Aşağı doğru in orda bebeğinizin doğacağı tarih diyor onu doldurup kaydet
Ben sali gunu baktirdim canim adetimi 1 gun gecmisti 309 cikmisti ikiz olabilir senin belki hayirlisi☺Kızlar ben 5+1 haftadayım beta hcg değerim 3290 cıktı, salı günü muayne olacağım altanmı bakarlar yoksa karındanmı?
Bi kaç kişi değerin çok yüksek acaba ikizmi dedi, ama doktoruma göre değerim normalmiş. Sizde kaçtı bu haftada?
Cnm bnm belirtiler 6. Hafta başladı ama bnm 4. Haftada baş dönmesi uyku hali ve yorgunluk çok oluyoduKizlar merhaba hepinize. bende araniza katildim subat ayi hamilesi olaraktan :))
4 haftalik hamileyim. Size bir sorum olacakti, bu zamana kadar hangi belirtileriniz var. Ben kendimde hicbir belirti bulamiyorum da kasik agrisi disinda
Hepinize kucak dolusu sevgiler, rahat saglikli hamilelik gecirmenizi dilerim
merhabaDün akşam bende de kesik kesik sancı girmeler oldu. Hatta acaba yanlış mı oturdum diye düşünüp her seferinde pozisyon değiştirdim. Sanırım normal :)
Kızlar 8 gün önce kahverengi lekelenmem olmuştu Kesilmişti.8 gündür yaptığım yek farklı şey azıcık avm ye yürüyüp azıcık dolaşmak olmultu.son Yarım saat içinde tekrar oldu çok moralim bozuldu randevum günüm yarınken bekleyemedim doktora geldim.Kese büyüdüğü için olsbilir mi bu leke dedim hayır dedi sebebi belli değildir bu lekelerin dedi.progestan iyi geldi aslında 3 e mi çıkarsak dedim gerekli olsa ben zaten en başta üç derdim dedi.prgestanın Bayağı zarar-ı da var dedi.kesede çok şükür bir sorun görmedi Allaha emanet bebeğim 13.6 mm olmuş 7+ 6 haftalık çıktım bu sefer de.Sanırım bana ilaç içmek ve dua etmek Düşüyor sadece
Olmuş olmuş görünüyor :) ben dün gittim ama keseyi göremedik canım haftaya tekrar gidicem :)Seninle ayni zamanlarda hamile kalmisiz canim keseyi gordunmu sen gittinmi doktora
Ay sende benim gibisin :) doktorun hesabıyla bugün 4+6yım ama ben biliyorum geç döllenme oldu benim ama neyse bugün kana baktırdım 4092 çıktı :) ikiz istiyorummmmm Allahım duy sesimi bi kız bi erkek olsun :)Kızlar ben 5+1 haftadayım beta hcg değerim 3290 cıktı, salı günü muayne olacağım altanmı bakarlar yoksa karındanmı?
Bi kaç kişi değerin çok yüksek acaba ikizmi dedi, ama doktoruma göre değerim normalmiş. Sizde kaçtı bu haftada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?