2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Amin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben 5yıl mücadele ettim sonunda çok şükür mükafatımı aldım inşallah herkese nasip olur.

Kızlar ben 5+1 haftadayım beta hcg değerim 3290 cıktı, salı günü muayne olacağım altanmı bakarlar yoksa karındanmı?
Bi kaç kişi değerin çok yüksek acaba ikizmi dedi, ama doktoruma göre değerim normalmiş. Sizde kaçtı bu haftada?

Ben sali gunu baktirdim canim adetimi 1 gun gecmisti 309 cikmisti ikiz olabilir senin belki hayirlisi☺

Kizlar merhaba hepinize. bende araniza katildim subat ayi hamilesi olaraktan :))
4 haftalik hamileyim. Size bir sorum olacakti, bu zamana kadar hangi belirtileriniz var. Ben kendimde hicbir belirti bulamiyorum da kasik agrisi disinda

Hepinize kucak dolusu sevgiler, rahat saglikli hamilelik gecirmenizi dilerim

merhaba
oncelikle senin adina cok sevindim. canini sikma her sey yolunda gidecek. benim doktorum oncelikle konserve yiyeceklerden salam sucuk sosis uzak durmami soyledi. ayrica bol et tavuk balik sut peynir ve yogurt yyumurta yememi soyledi. sut pastorize olsun ama cam sise sun dedi. yogursu bu sutle mayala dedi. kahve cay uzak durmalisin. cay acik sekersiz olabilir. bu 3 ay beslenme cok onemli zeka acisindan. mercimek hem yesili hem normali bol tuket dedi. ceviz badem kuru meyveler. ve en onemlisi mevsiminde beslen dedi. ben almanyada yasiyorum mesala mart ayinda burda olan ispanak pirasa pazi vs. sen turkiyede mevsiminde yetisen urunlere gore beslenmelisin. bunun disinda pirinc makarna ve ekmegin tam tahilli olanlari tercih edilmeli. bol su tuketilmeli dedi. umarim yardimci olabilirim. kendine iyi bak ve stres yapma

Cnm bnm belirtiler 6. Hafta başladı ama bnm 4. Haftada baş dönmesi uyku hali ve yorgunluk çok oluyodu

Dün akşam bende de kesik kesik sancı girmeler oldu. Hatta acaba yanlış mı oturdum diye düşünüp her seferinde pozisyon değiştirdim. Sanırım normal :)
merhaba
oncelikle senin adina cok sevindim. canini sikma her sey yolunda gidecek. benim doktorum oncelikle konserve yiyeceklerden salam sucuk sosis uzak durmami soyledi. ayrica bol et tavuk balik sut peynir ve yogurt yyumurta yememi soyledi. sut pastorize olsun ama cam sise sun dedi. yogursu bu sutle mayala dedi. kahve cay uzak durmalisin. cay acik sekersiz olabilir. bu 3 ay beslenme cok onemli zeka acisindan. mercimek hem yesili hem normali bol tuket dedi. ceviz badem kuru meyveler. ve en onemlisi mevsiminde beslen dedi. ben almanyada yasiyorum mesala mart ayinda burda olan ispanak pirasa pazi vs. sen turkiyede mevsiminde yetisen urunlere gore beslenmelisin. bunun disinda pirinc makarnave ekmegin tam tahilli olanlari tercih edilmeli. bol su tuketilmeli dedi. umarim yardimci olabilirim. kendine iyi bak ve stres yapma

1. Az önceDüzenleŞikayet EtFavorilere Ekle
    − Çoklu alıntı sil !Cevapla
< Önceki1272829303132

gecmis olsun cok. canini sikma. allah korusun canim. bol bol dua et dedigin gibi

Seninle ayni zamanlarda hamile kalmisiz canim keseyi gordunmu sen gittinmi doktora
Olmuş olmuş görünüyor :) ben dün gittim ama keseyi göremedik canım haftaya tekrar gidicem :)
Ben biliyorum hcg değerim yüksek ama geç döllenme :) o yüzden benim görememem normal :)

Ay sende benim gibisin :) doktorun hesabıyla bugün 4+6yım ama ben biliyorum geç döllenme oldu benim ama neyse bugün kana baktırdım 4092 çıktı :) ikiz istiyorummmmm Allahım duy sesimi bi kız bi erkek olsun :)

Merhabalar herkese ,
Bugün yine benden leke geldi hem de peçeteye silmeden,hem de kahverengi-pembe Karışık başka bir özel hastaneye koştum bir de Prof a görüneyim dedim.ultrasona baktı ve Bebeğin eşi Aşağıya yerleşmiş büyük olasılıkla ondan kaynaklanıyordur dedi ve hcg ve progestan ölçümü için kan tahlili istedi pazartesi sonuç için gidicem.Bişey olmaz korkma dedi rahatladım biraz ama eve bit geldim yine devam ediyo lekeler kahverengi şeklinde Allah'a emanet ne deyim,duş edin kızlar lütfen dualar umudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…