2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Olmuş olmuş görünüyor :) ben dün gittim ama keseyi göremedik canım haftaya tekrar gidicem :)
Ben biliyorum hcg değerim yüksek ama geç döllenme :) o yüzden benim görememem normal :)
Anladim ben sali gunu gitti adetim 1 gun gecikmisti 309 cikmisti beta doktorumda haftaya carsamba gel keseye bakalim dedi bakalim hayirlisi bide sende ne gibi degisiklikler var herhangi bulanti baş donmesi vs falan

Anladim ben sali gunu gitti adetim 1 gun gecikmisti 309 cikmisti beta doktorumda haftaya carsamba gel keseye bakalim dedi bakalim hayirlisi bide sende ne gibi degisiklikler var herhangi bulanti baş donmesi vs falan
Tek ayağa kalkınca gözlerim kararıyor bide hafif kasık ağrısı var

Canım sıkma canını doktor normal dediyse normaldir. Stres yapma boşuna. Geçmiş olsun

Kırk bir kere maşallah canım sonuna kadar her şey yolunda ilerlesin inşallah
hamileliğin hayırlı olsun canım benim sadece Göğüs hassasiyetim var başka da hiçbirşeyim yok
gecmis olsun cok. canini sikma. allah korusun canim. bol bol dua et dedigin gibi
amin çok teşekkür ederim ...
Ay sende benim gibisin :) doktorun hesabıyla bugün 4+6yım ama ben biliyorum geç döllenme oldu benim ama neyse bugün kana baktırdım 4092 çıktı :) ikiz istiyorummmmm Allahım duy sesimi bi kız bi erkek olsun :)
Allah gönlüne göre versin canım teşekkür ederim bu arada ..

Canım benim stres yapma işte profa gitmişsin sonuçta bu işte uzman kişi. Korkma bişey olmaz dediyse olmaz dua et allah yardım etsin

Canım benim stres yapma işte profa gitmişsin sonuçta bu işte uzman kişi. Korkma bişey olmaz dediyse olmaz dua et allah yardım etsin
Amin canım inşallah sakin kalmaya çalışıyorum bakalım..

Merhaba bende aranıza yeni katıldım 8 haftalık hamileyim hergün karnımdan iğne oluyor kan pıhtılaşması var bende 16 haftalık düşük yaptım 2 yıl önce inşallah saglıklı sıhhatli kucagımıza alırız evlatlarımızı

Amin inşallah hayırlı olsun hamileliğiniz Sağlıcakla gelsin inş

Kızlar bakın kanama lekelenme yaşayanlar bana yeni gittiğim doktor plasenta aşağıya yerleşmiş ondan oluyordur dedi kanama.progrsteron hormonu da ölçülecek gerçekten eksik mi bakılacak .interbetten araştırdığım kadarıyla kanama yaşayanlara asla vajinal muayene yapılmaması gerekiyormuş plasenta yırtılabilirmiş.
Ayni doktorda ısrarcı davranmak hakikaten iyi değilmiş kızlar siz de dikkat edin bunlara lütfen

Slm arkadaşlar bsy sormak istiyorum burada konuşmalardan dikkatimi çekti... değer normalden c9k yuksek olursa kesin olarak çoğul gebelik mi oluyor.... benim adetim bir gün geçtiğinde öğrendim hamile oldumu kan değerim 2391 2 gün sonra tekrar yaptırdım 4390 lardaydi... sizce bu normal mi çoğul gebelik olabilir mi ben doktoruma sordum ama tek kese göründüğünü söyle di ...

Çok mu erken Döllenme oldu acaba .çoğul gebelik değilse tek kese varsa aklıma sadece bu soru geliyo.ben adet iki gün geçilince test yapmiştim 369 du Bayağı fark var

Stres en büyük düşmanımız sanırım bu süreçte ama önüne geçmemiz de çok zor.sen nasılsın?
Canım benim lekelerim artık kahverengi kanamaya dönüştü ve sıklaştı malesef.dün başka bir doktora gittim plasenta aşağıda dedi Ondandır bu kanamalar dedi

Hcg tek başına ikizlilik belirtisi değil tabi ama yüksek çıkınca değer o ihtimali düşündürüyor. Yüksek hcg ile tek bebek düşük hcg ile ikiz bebek annesi olanda var. Benimde değerlerim senin gibi ama daha kese görmedik hayırlısı.

Selam kızlar bende 23 şubatta 324,25 şubatta 820 kan sonucumla hamile olduğumu öğrendim :))) dr gittim kese göründü ancak çok küçük olduğu için 10 gün sonra tekrar çağırdı!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…