- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
Anladim ben sali gunu gitti adetim 1 gun gecikmisti 309 cikmisti beta doktorumda haftaya carsamba gel keseye bakalim dedi bakalim hayirlisi bide sende ne gibi degisiklikler var herhangi bulanti baş donmesi vs falanOlmuş olmuş görünüyor :) ben dün gittim ama keseyi göremedik canım haftaya tekrar gidicem :)
Ben biliyorum hcg değerim yüksek ama geç döllenme :) o yüzden benim görememem normal :)
Tek ayağa kalkınca gözlerim kararıyor bide hafif kasık ağrısı varAnladim ben sali gunu gitti adetim 1 gun gecikmisti 309 cikmisti beta doktorumda haftaya carsamba gel keseye bakalim dedi bakalim hayirlisi bide sende ne gibi degisiklikler var herhangi bulanti baş donmesi vs falan
Canım sıkma canını doktor normal dediyse normaldir. Stres yapma boşuna. Geçmiş olsunMerhabalar herkese ,
Bugün yine benden leke geldi hem de peçeteye silmeden,hem de kahverengi-pembe Karışıkbaşka bir özel hastaneye koştum bir de Prof a görüneyim dedim.ultrasona baktı ve Bebeğin eşi Aşağıya yerleşmiş büyük olasılıkla ondan kaynaklanıyordur dedi ve hcg ve progestan ölçümü için kan tahlili istedi pazartesi sonuç için gidicem.Bişey olmaz korkma dedi rahatladım biraz ama eve bit geldim yine devam ediyo lekeler kahverengi şeklinde Allah'a emanet ne deyim,duş edin kızlar lütfen dualar umudum
Kırk bir kere maşallah canım sonuna kadar her şey yolunda ilerlesin inşallahheh ıste boyle düşün rahatlat kendını sen ne kadar güçlü olursan bebegınde o kadar güçlü olurıyıyım cnm cok sukur gecen salı doktora gıttım keseyı gordu doktor 15 gun sonra gel tekrar bakalım dedı beklıyorum cnm bende
hamileliğin hayırlı olsun canım benim sadece Göğüs hassasiyetim var başka da hiçbirşeyim yokKizlar merhaba hepinize. bende araniza katildim subat ayi hamilesi olaraktan :))
4 haftalik hamileyim. Size bir sorum olacakti, bu zamana kadar hangi belirtileriniz var. Ben kendimde hicbir belirti bulamiyorum da kasik agrisi disinda
Hepinize kucak dolusu sevgiler, rahat saglikli hamilelik gecirmenizi dilerim
amin çok teşekkür ederim ...gecmis olsun cok. canini sikma. allah korusun canim. bol bol dua et dedigin gibi
Allah gönlüne göre versin canım teşekkür ederim bu arada ..Ay sende benim gibisin :) doktorun hesabıyla bugün 4+6yım ama ben biliyorum geç döllenme oldu benim ama neyse bugün kana baktırdım 4092 çıktı :) ikiz istiyorummmmm Allahım duy sesimi bi kız bi erkek olsun :)
Canım benim stres yapma işte profa gitmişsin sonuçta bu işte uzman kişi. Korkma bişey olmaz dediyse olmaz dua et allah yardım etsinMerhabalar herkese ,
Bugün yine benden leke geldi hem de peçeteye silmeden,hem de kahverengi-pembe Karışıkbaşka bir özel hastaneye koştum bir de Prof a görüneyim dedim.ultrasona baktı ve Bebeğin eşi Aşağıya yerleşmiş büyük olasılıkla ondan kaynaklanıyordur dedi ve hcg ve progestan ölçümü için kan tahlili istedi pazartesi sonuç için gidicem.Bişey olmaz korkma dedi rahatladım biraz ama eve bit geldim yine devam ediyo lekeler kahverengi şeklinde Allah'a emanet ne deyim,duş edin kızlar lütfen dualar umudum
Amin canım inşallah sakin kalmaya çalışıyorum bakalım..Canım benim stres yapma işte profa gitmişsin sonuçta bu işte uzman kişi. Korkma bişey olmaz dediyse olmaz dua et allah yardım etsin
Anladim canim sagolTek ayağa kalkınca gözlerim kararıyor bide hafif kasık ağrısı var
Amin inşallah hayırlı olsun hamileliğiniz Sağlıcakla gelsin inşMerhaba bende aranıza yeni katıldım 8 haftalık hamileyim hergün karnımdan iğne oluyor kan pıhtılaşması var bende 16 haftalık düşük yaptım 2 yıl önce inşallah saglıklı sıhhatli kucagımıza alırız evlatlarımızı
Sağol canım.kesildi kanamam .şimdilik sorun yok gibi görünüyor.sabırsızlıkla 10 gün sonraki kontrolü bekliyorum.Canım nasılsın naptın ?
Çok mu erken Döllenme oldu acaba .çoğul gebelik değilse tek kese varsa aklıma sadece bu soru geliyo.ben adet iki gün geçilince test yapmiştim 369 du Bayağı fark varSlm arkadaşlar bsy sormak istiyorum burada konuşmalardan dikkatimi çekti... değer normalden c9k yuksek olursa kesin olarak çoğul gebelik mi oluyor.... benim adetim bir gün geçtiğinde öğrendim hamile oldumu kan değerim 2391 2 gün sonra tekrar yaptırdım 4390 lardaydi... sizce bu normal mi çoğul gebelik olabilir mi ben doktoruma sordum ama tek kese göründüğünü söyle di ...
Çok şükürSağol canım.kesildi kanamam .şimdilik sorun yok gibi görünüyor.sabırsızlıkla 10 gün sonraki kontrolü bekliyorum.
Stres en büyük düşmanımız sanırım bu süreçte ama önüne geçmemiz de çok zor.sen nasılsın?Çok şükür
Canım benim lekelerim artık kahverengi kanamaya dönüştü ve sıklaştı malesef.dün başka bir doktora gittim plasenta aşağıda dedi Ondandır bu kanamalar dediStres en büyük düşmanımız sanırım bu süreçte ama önüne geçmemiz de çok zor.sen nasılsın?
Hcg tek başına ikizlilik belirtisi değil tabi ama yüksek çıkınca değer o ihtimali düşündürüyor. Yüksek hcg ile tek bebek düşük hcg ile ikiz bebek annesi olanda var. Benimde değerlerim senin gibi ama daha kese görmedik hayırlısı.Slm arkadaşlar bsy sormak istiyorum burada konuşmalardan dikkatimi çekti... değer normalden c9k yuksek olursa kesin olarak çoğul gebelik mi oluyor.... benim adetim bir gün geçtiğinde öğrendim hamile oldumu kan değerim 2391 2 gün sonra tekrar yaptırdım 4390 lardaydi... sizce bu normal mi çoğul gebelik olabilir mi ben doktoruma sordum ama tek kese göründüğünü söyle di ...
Çok mu erken Döllenme oldu acaba .çoğul gebelik değilse tek kese varsa aklıma sadece bu soru geliyo.ben adet iki gün geçilince test yapmiştim 369 du Bayağı fark var[/QUOTE
Valla bende bilmiyorum bende ilk görünce çok şaşırdım ... hayırlısı olsun bakalim haftaya yine kontrolüm var tamemen belli olur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?