2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Bu ara 2. Bir kesede gördü sanki ama 10 gün sonra daha net belli olur dedi....çok heyecanlıyım!!!
Bununla ilgili bi açıklama yaptı mı neden biri daha küçük. Acaba biri geç döllenmiş olabilir mi? Sizin tedaviyle mi oldu gebeliğiniz? Bide 23-25 şubat adetinizin kaçıncı günleri

selam canlar herkese ilk önce rabbim herkesin bebğini sağsağlim kucağını almayı nasip etsin benimde rabbim izin verirse bu ikinci hamileliğim oğlum 14 yaşında 2. yi çok istemiştik yıllardır olmadı rabbim bu ay nasip etti şimdi size bchg degerlerimi sormak istiyorum acaba normalmi ilerliyor ilk 65 ikinci 168 üçüncü 394 bugünde 913 çıktı benim ilk hamilelğimde bunlar yoktu biraz chilim bu konulara kusura bakmayın :) hepsi 2 gün aralıklarla yapıldı

Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Hcg artışınız çok güzel daha ölçüm yapmanıza gerek yok düzenli arttığı belli olmuş :) bir hafta on gün sonra da kontrole gidin :) tabi eğer o arada lekelenmeniz falan olmazsa. Eğer leke olursa hemen gidin beklemeyin.

Çok teşekkür ederim umarım herkes sorunsuz kucağına alir

merhaba bende şubatın son günü hamile olduğumu öğrendim. Bu ikinci hamileliğim. İlki ikizdi ve 17 haftalıkken kaybettim maalesef. O zaman doktorum günde 3 kere progestan verdi ama ağızdan değil. Diğer türlü alırsan hem senin vücuduna etkisi az olur hemde kanamada daha ii olur demişti. Ama merak etme lekelenmeler çok ciddi bişey doğurmaz inşallah. benim 4 ay sürekli kırmızı ve yoğun kanamalarım vardı. Bebeklerimi kaybetme nedenim de hiç kanama olmadı. Gönlünü ferah tut ve güvendiğin bi doktora kendini emanet et tatlım.

2 düşüğüm oldu genetik tahlilde kanda pıhtılaşma heterezigot çıktı hamileliğini öğrenir öğrenmez gel iğneye başlıcaz dedi perşembe bakalım sağlıklıysa tedavi başlayacak
bende yeni öğrendim (öncesi 4 düşük) beta 444 çıktı heparin ve coraspirin benimde aynı heterozigot çıkmıştı... ilkini dün yaptırdım. inş. hamileliğimiz sorunsuz geçer....

Sağol canım çok zor bugünler.ilk hamileliğim ve ileri yaştayım tedirginliğin çok ama Allah büyük ondan istiyorum artık.
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın.merakımı bağışla kendi korkularım da olduğu için soruyorum,düşüğün sebebi neydi

Amin inşallah Allah kimseye yaşatmasın. Benim suları bitmişti ikizlerimin. Kalpleri atıyodu ama çok küçük oldukları için yaşatma imkanı da yoktu.Malesef suni sancıyla son verilmesine karar verildi. Yani ne kadar elinden geleni yaparsan yap herşey olacağına varıyor. Güzel düşün çok daha güzel şeyler yaşa. Bu güzel duygunun tadını çıkar bence

Kızlar bende hiç kasık ağrısı olmuyor sizlerde oluyor mu ?

Canım hayırlı olsun hamileliğin gözün aydın doktor kese için ne zaman çağırdı

Canım hayırlı olsun hamileliğin gözün aydın doktor kese için ne zaman çağırdı
Teşekkür ederim canım seninde kucağına almayı nasip etsin rabbim cumartesi günü gidicem dr inşallah birde sanırım senin çocuğun eşi altta ymis kanaman oluyormuş benim yengem 3 çocuğuda öyle oldu bu tür şeylerde dr seçimi çok önemli yengem ilk çocuğunda çok dr gitti kimse kanamasıni durduramadı bir dr tanıştık 1 haftada kesti şükür diğer 2 çocuğunda o baktı sorunsuz geçti sende dr iyi seç balim

Canım beni mi buluyorlar anlamadım 3 doktor gezdim üçü de akışına bırakacaksın dua edeceksin diyor.karşı komşuma da eşi aşağıda Denmiş bir başka doktor da erken zamanlarda çok normaldir o zaten yukarı çıkacak Demiş ve çıkmış kendiliğinden ben de bir umut bekliyorum bakalım
Yengen hangi Şehirde Ankara daysa ben de o doktoru görürdüm belki

Yengem istanbulda canım akışına bırakacaksın olurmu hiç onun dr ona bir ilaç veriyordu hemen kanamayı kesiyordu birde ayaklarını yukari dikip öyle yatırıyordu valla onun kanaması daha feciydi eşi dusuyordu parça parca kanaması vardı çok şükür tosun gibi 3 evlat doğurdu bence çok iyi araştır

Bilmiyorum ki canım doktorların Söylediklerine direndiğim için beni terslemeye başladılar.Biz bilmiyor muyuz demeye getiriyorlar Allah hakkımda hayırlı olabilecek doktora ulaşmayı nasip etsin ne deyim.

bende yeni öğrendim (öncesi 4 düşük) beta 444 çıktı heparin ve coraspirin benimde aynı heterozigot çıkmıştı... ilkini dün yaptırdım. inş. hamileliğimiz sorunsuz geçer....

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin canım son adet tarihin neydi merak ettim çünkü takvimde doğum tarihi benim doğum günüm olarak görünüyor :)

Kızlar benim kahverengi lekelenmeler olmuştu doktor progestan vermişti geçmişti ne güzel ama şimdi yeniden başladı sanki çokkkkk korkuyorum Dr ilaca rağmen olursa yapacak bişey olmaz Demişti Kafayı yicem
Aynı sorun bende de var ilaca ilk başladım kesildi bir kaç gün ve sonra tekrar başladı doktorlara göre sıkıntı değil ama gel onu bize sor . birde bende çok ayakta durup yorulunca daha fazla oluyor ... Sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah

Aynen canım ayakta durdukça yürüdükçe geliyor ben de onu keşfettim.Benim gittiğim doktorlar hiç demiyorlar bişey olmaz.Son gittiğim dedi gerçi ama yine de çok üzülüyorum.
Amin canım bugünler geride Kalsın ve bebişlerimizi sağ salim vakti zamanı dolduğunda alalım kucaklarımıza inşallah .Seninki ds hayırlı olsun :)

Çok teşekkür ederim sıkıntısız geçirelim diyerek dua ediyorum benim doktorumda soğuk ve çok bişey söylemiyor ama doktorların tavrı hep olumsuzu yüklemek ilk 3 ay için

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin canım son adet tarihin neydi merak ettim çünkü takvimde doğum tarihi benim doğum günüm olarak görünüyor :)
teşekkür ederim canım inş. kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah.. orası şüpheli lekeyi sayarsak 1 şubat kanı sayarsak 3 şubat haftaya cuma herhalde net bir zaman verirmi doktor bilmiyorum. ama doktora göre 1şubat

kaç haftalıksın şuanda kanda pıhtılaşma sorunu varmı bakılmışmıydı buna ben 4 bebeğimi kaybettim... bak bu çok önemli progestron verip gönderiyorlardı ama şuan progestron kullanmıyorum coraspirin ve heparin ve ilk kez lekem yok bu gebelikte bu yüzden soruyorum. eğer bu test yapılmadı ise lütfen vakit kaybetmeden yaptır ona göre önlem alsınlar. ama geçicide olabilir korkma sakın 9 ay boyu lekesi ile hamileleğini sürdürenler var....ilk gebelikmi?genelde ilk gebelikte bu test atlanıyor ben kendim gidip özellikle yaptırmıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…