2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Canım o verilen vitaminlerin içinde neler var d vitamini ilk üç ayda vermiyorlarmış sanırım ama benim d vitamini eksik cıktı bayağı... demir de eksik
12 vitamin
a,b1,b2,b6,b12,c,d3,e,biotin,kalsiyum pantotenat,folik asit,nikotinamid
4.mineral
kalsiyum
demir
magnezyum
fosfor
3 eser elemet
bakır
mangan
çinko
bunlar yazıyor kutuda banada ilk kez veriyorlar daha önce sadece folik asit veriyorlardı. şimdiki doktor bunu vericem içinde folik asitte var dedi.

D3 de vermiş yani d vit oluyor heralde . Ben de vitamin eksik diye doktora gidene kadar eczaneden alıp takviye yapayım noşcak diye düşündüm , bir tek folik acid ve b12 kullanıyorum ben de 5 aydır . Ama buradaki arkadaşlar viramin de olsa dpktor söylemeden alma dediler hele d vitaminini ilk 3 ayda vermiyolar dediler,, ama veren de varmışş.... ben de kafama göre iş yapmıyom diye almadım . Zararı olmadıgını bilsem yüz kere alcam .

d vitamini de ayrıca verildi iç hastalıklara bakan doktorum verdi eksikliğide yok bende şuanda takviye olması için veriyorum dedi.
siz sakın doktorunuza söylemeden almayın hiçbirşeyi sakın! sonuçta takibinizi yapan doktor biliyordur en doğrusunu ben sadece lekenme sorunu yaşayan arkadaşlar için deneyimimi paylaştım yaptırdığım testleri. ama doktoruma sormadan asla hiçbir vitamini kafama göre almadım. siz doktorunuza sorun gerek görürse verecektir takviye

Yok canım almıyorum ben de ilk öğrendigimde bdüşüklüğünü bir de beta düşük gibi geldiginde panikle alsam mı diye düşündüm randevuya var diye ama sonra dedim hayırlısı düşmeyecekse düşmeyecek ve sonucta doktor söylerse almalıyım. İnşallah ilk randevuda doktor beni rahatlatır daha 5 gün var nasıl sabretcem bilemedim .

betaya takılmayın geç döllenmede olabilir ama leke gibi bir sorun varsa gidin beklemeyin.

bende 4 gözle cumayı bekliyorum kontrolum var... dua ediyorum inş. leke gelmez diye...

İçini ferah tut, sonucta bizim elimizden gelen bir şey yok ve düşündükçe boş yere işleri kötüye çekiyoruz ve stres yapmış oluyoruz , bu da cok zararlı . Yani elimizden hiç bir şey gelmeyecek bir durum için strese girmemeye çalışalım .

haklısın ama o kadar çok umutlanıp kaybettim ki... hala dün gibi gözümün önünde o simsiyah ekranda atan kalp hiç gözümün önünden gitmedi. doktorum o zaman bana sağlıklı olsa yaşardı üzülme kalan sahalar bizim biz iyilerle yola devam edeceğiz dediğinde dalgamı geçiyor bu adam benimle demiştim. inş. bu sefer herşey yolunda gidecek gitmezsede ne yapayım herkes çocuk doğurmak zorunda değil buna hazırladım kendimi. hayırlısı ne ise o olsun.

Canım Allah acılarının mükâfatı olarak Bebeğini kucağına Sağlıcakla versin inşallah.Kırmızı miydi o zamanlar lekelerin

Canım Allah acılarının mükâfatı olarak Bebeğini kucağına Sağlıcakla versin inşallah.Kırmızı miydi o zamanlar lekelerin
teşekkür ederim duaların için inşallah verir.... lekelerim kahve rengiydi sonra kırmızıya döndü ve ağrılar başladı adet ağrısı gibi.

Tahmin bile edemeyeceğim bir durum tabi yaşayan bilir. Beklemek zordur böyle olunca , ama nihayetinde her olacak bir sebebe bağlanır , hamile kalmamak için ugraşanlar ne yaparsa yapsın Allah sebeplendirrse oluyo, ama olmayacaksa da sahip olsak bile gidiyo ... gelişi de gidişi de bize bağlı değil . Benm bir tanıdıgım var yası da var ilk cocuguna korunurken hamile kaldı , kürtaj yaptırdı,, seneler sonra tekrar hamile oldu bu defa da dogumkontrol hapı+ geriçekilme yöntemiyle korunuyolardı yine hamile kaldı .. ben cok sasırmıstım.

teşekkür ederim duaların için inşallah verir.... lekelerim kahve rengiydi sonra kırmızıya döndü ve ağrılar başladı adet ağrısı gibi.
Hımmm geçmiş gitmiş olsun inşallah.Bitti gitti bu Bebeğini alacaksın kucağına inşallah.Bak benim başkalarına dualarım etkili oluyor inşallah sende de öyle olur güzel haberlerle gel hep sen bize :)

@poga Evet bence de iyi düşün elinden gelen herşeyi ama herşeyi yapmışşsın hiç bir ihmale mahal vermeden bütün testler de yaptırmışsın , doktor bütün vitaminlerini vermiş , yani cok ilgilisin ve isteklisin Allah nasip eder inşallah :)

Hımmm geçmiş gitmiş olsun inşallah.Bitti gitti bu Bebeğini alacaksın kucağına inşallah.Bak benim başkalarına dualarım etkili oluyor inşallah sende de öyle olur güzel haberlerle gel hep sen bize :)
ne güzel bir kalbin var inşallah... bende hep size dua edicem. sakın benimle kıyaslama kendini leke konusunda olur mu? çünkü dediğim gibi herkeste aynı olmuyor.... 9 ay süren kadınlar gördüm ben lütfen bunu aklından çıkarma. ve hep dinlen hep dinlen... mümkün olduğunca uzan... inş. sende güzel haberler vereceksin bize.

inş. kızlar inş. herşey hepimiz için yolunda gider. bu süreçleri atlattıktan sonra konuştuğumuz konular bebek arabası, beşikler, giyim ve hatta doğum anılarımız olur...

inş. kızlar inş. herşey hepimiz için yolunda gider. bu süreçleri atlattıktan sonra konuştuğumuz konular bebek arabası, beşikler, giyim ve hatta doğum anılarımız olur...

Amin inşallah ne güzel dedin :)) dularım tüm annelerle anne adaylarıyla ... çok değişik bir duygu , bir de dünyaya geldiklerinide ne olacak düşünemiyorum :) bosuna cennet annelerin ayakları altında dememişler .

Ben bu gün tekrar sağlıkoacsgına gittim kan alınır bakılır vs diye.. hatta söyledim ama almaya da gerek duymadılar , hatta vitamin eksikliklerm var flan dedim ilk doktor kontrolüne gidin bize öyle gelin dediler ya resmen hiç bilgilendirme olmadı bi kilomu bi tansiyonumu ölçtüler gönderdiler .

Nasıl sinir bozuyorlar.Ben de riskli gebelik uzmanına randevu oldum plasenta aşağıdaymış öyle söylediler dedim.Şu aşamada öyle bir Teşhis konulmaz ki deyip normal bir polikliniğe gönderdi bekliyorum.Bakslım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…