2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Canım ben 6+3 te duymuştum çok şükür.En son gittiğim Dr hesabına göre bugğn 9. Hafta bitiyo inşallah
maşallah :) cinsiyeti öğrenmeyede az kalmış 11de belli oluyormuş ama 15 e kadar net söylüyorlarmış. doktorun bir tahimini varmı yoksa çok erkenmi oluyor.

maşallah :) cinsiyeti öğrenmeyede az kalmış 11de belli oluyormuş ama 15 e kadar net söylüyorlarmış. doktorun bir tahimini varmı yoksa çok erkenmi oluyor.
Yok çok erken erkek kendini 3.5 aylık iken 4 aylıkken erkek görünüyormuş.Artık sadece lekesiz geçecek günlerin hayalini kuruyorum hayal etmeye korkar oldum

Kızlar ben de aranıza katılmaya geldim :) Gebeliğimi dün öğrenmiş bulunuyorum kan testiyle. Korunmasız ilk aydan hamile kaldığım için aşırı ani oldu bizim için. Daha doktora da gözükmemiştim . Beta hcg değerm 520 çıktı. Yarına randevu aldım ama erken mi sizce daha ? Neler tavsiye edebilirsiniz bana ?

Ya yanlış yazmışım :) erkek 3.5 ayda ,kız 4 ayda belki edermiş olacaktı :)

Gözün aydın canım Aramıza hoşgeldin :) hemen bir folik asit hapına başlamalısın.Doktora 4-5 gün sonra gitseydin direkt keseyi görürdün ama olsun Yarin da hcg artısını kontrol edersiniz doktor yeni randevu tarihi verir Hayırlı olsun

Günaydınnnn geçen perşembe keseyi net gördüm folik asit devam şuan 6+3teyim doktorum 8. haftanda gel erken gelme lütfen dedi sabırsızım dedim herşey yolunda gelme erken diyorum sana dedi :) 2.3 cm miyom oluşmuş gebelikte olurmuş normalmiş takip edilcek

:) günaydın canım gözün aydın.Evet ya bende de kist oluşmuş hayatta bilmem ben kist nedir oluyormus işte

Canım hayırlı olsun :) Sağlıkla gelsin hepimizinkiler inşallah. Evt biraz erken doktora gitsen de sana bir beta testi daha yaptırır ben iki haftadır kan vermekten canım çıktı valla :) beta 2günde 2ye katlamalı ve bu değer 2binlere ulaşınca ancak kese gözüküyor. Biz henüz dün keseyi gördük 5 haftalıktı. Haftaya tekrar gidip kalp atışını duyacağız inşallah. Allah yardım etsin hepimize. Güzel bir heyecan

Yok çok erken erkek kendini 3.5 aylık iken 4 aylıkken erkek görünüyormuş.Artık sadece lekesiz geçecek günlerin hayalini kuruyorum hayal etmeye korkar oldum
Üzme kendini ara ara bende de oluyo lekelenme.pazartesi günü kontrolüm var bi kalp atışları duyulsa sanki biraz rahatlıycam .

kızlar hayırlı olsun bebişler bende bugun test yaptım silik çıktı hamileyim sanırım 12 gün gecti kan testi vericem bakalım

Benim 5+1'de 20bin çıkmıştı. Çok yüksek değil sizinki. Bana da ikiz fln demedi doktorum. Tek kese var şuanda.

valla ben de değer çok yüksekse ikiz diye duymuştum ama dr yok diyorsa yoktur heralde
benimde 444 çıktı bat 1 gün geçmişken bende nedense çoğuldan şüpheleniyorumm doktor karından bakarken burada var birşeyler haftaya tekrar bakalım kontrolde belli olur dedi. ordaki ler ekine takılmış durumdayım. aslında ben öyle hissediyorum ama hayırlısı...büyük bir süpriz olacak bize eğer düşündüğüm gibiyse cuma kontrolüm var bakalım ne görücez.

Selam herkesee:) Ben bugün itibariyle 4+5'teyim. Doktorla konuştum, 1 hafta daha geçmeden gelmene gerek yok dedi. Haftaya 5+4'te gideceğim kısmetse, hayırlısı :)
Kanda bHCG takibi yapayım mı diye sorduğumda da boş yere yapma dedi. Rahat bir doktorum var sanırım :) Bu arada hiç kan testi yap(a)madım.

hayırlısı olsun canım... hem gittiğinde keseyide net görmüş olacaksın :) cumayada daha çok var bak ben heyecandan duramıyorum

hayırlısı olsun canım... hem gittiğinde keseyide net görmüş olacaksın :) cumayada daha çok var bak ben heyecandan duramıyorum
Sağol canım. Ben de öyle diyorum kendime, öbür türlü boşuna git-gel olacaktı belki daha çok stres olurdum:)
Kimyasaldan korkuyorum ama hcg takibi yapsam da yapmasam da olacağına varacak neticede değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…