2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Sağol canım. Ben de öyle diyorum kendime, öbür türlü boşuna git-gel olacaktı belki daha çok stres olurdum:)
Kimyasaldan korkuyorum ama hcg takibi yapsam da yapmasam da olacağına varacak neticede değil mi?
inş. çok güzel haberler alacaksın... hepimiz çok mutlu olucaz ben inanıyorum... şimdi keyfini çıkarma zamanı

Slm kızlar bende 7 gün geciktimm bugün test yaptım çift çizgi çıktı ikisinde de kasiklarimda ağrım var sizde de oluyormu

Slm kızlar bende 7 gün geciktimm bugün test yaptım çift çizgi çıktı ikisinde de kasiklarimda ağrım var sizde de oluyormu
Ayy çok tebrikler :) Hoşgeldin aramıza :)
Bende hiç kasık ağrısı olmadı ama henüz 4 gün geciktim. Ben de adet sancısı gibi ağrılar oldu sadece

tebrikler hayırlı olsun :) bende olmadın ama arkadaşımda olmuştu rahim büyürken bazen böyle ağrılar yapabiliyormuş...

Sizin alt ultrason ile mi 4,5 haftada göründü?

Üzme kendini ara ara bende de oluyo lekelenme.pazartesi günü kontrolüm var bi kalp atışları duyulsa sanki biraz rahatlıycam .
Duyarsın inşallah canım
canım sen klomen kullanmış miydin hiç kullananlarda Çoğul gebelik ihtimali yüksek oluyormus da
rahim Büyürken kasıkta ağrı olabiliyor.Benim ilk hafta olmuştu

yok canım ben hiç klomen kullanmadım... ama bilmiyorum sanki bu ay iki kez yumurtlama olmuş gibi geliyor bana nerden anladın dersen bana iki kez sıcak bastı ve ben ikisindede birliktelik yaşadım... bilmiyorum his sadece belkide tektir. ama ben öyle hissediyorum 30 yaş üstü çoğul şansıda yüksek diye biliyorum. hem diğer gebeliklerimde beta değeri hep adet öncesi 78 58 yada 38 böyle başlıyordu. belki erken döllenme olmuştur ondan yüksektir. sadece his benimki

Olabilir canım Hayırlısı

Olabilir canım Hayırlısı
benim hala çok gazım var gögüslerim gerçekten tahammülsüz ağrıyor artık bu ne kadar sürecek yatamadım dün değdiremiyorum bir yere... sizde gaz avr mı acaba? karın bölgem şiş hep gazdan halbuki çok su tüketiyorum kayısı yiyorum ama ne fayda...

Benim göğüslerim de Bayağı hassaslaştı.progrsteron hormonu yapiyormuş.Bende şişkinlik hiç yok.Süt gaz yapar her gün de içiyorum nerdeyse ama bende yapmıyor sen gaz Yapıcı Şeyler yiyip içiyor musun ki canım ?sma hamilelikte bu şikayetler hep olurmuş genelde

bende de inanılmaz gaz var içimde dönüp duruyor dışarı çıkmak için sıkıştırıyor falan göğüslerim de hassaslaştı baya ama aşırı bir ağrım yok sadece öğretmenim ve tenefüslerde öğrenciler gelip sarılıyorlar o zaman baya göğüslerim sıkıştığı için acıyor. ben de çok su tüketiyorum kayısı yiyorum kabızlık yok ama gaz ve şişkinlik had safhada bende de ilk haftalar çok normalmiş

Canım değerlerin nasıldı ? Bende çift hissettim hala daha içimden öyle geçiyor ama tek kese gördük :)

bu gaz olayı çok canımı sıkıyor süt içmeyi bırakmayı düşünüyorum... karnımda bebeği rahatsız etmez mi bu gaz...

bu gaz olayı çok canımı sıkıyor süt içmeyi bırakmayı düşünüyorum... karnımda bebeği rahatsız etmez mi bu gaz...

bende de oluyodu normal süt değilde laktoksuz süt içmeye başladım ve sabahları içmiyorum ara öğün yapıyorum 2-3 cevizle beraber çok şükür 4-5 gündür gazım yok

ben laktozsuz süt kullanıyorum canım hee o da ben de çok bir şey farkettirmedi belki de ben de başka bir şey gaz yapıyordur bilemiyorum.

bende de oluyodu normal süt değilde laktoksuz süt içmeye başladım ve sabahları içmiyorum ara öğün yapıyorum 2-3 cevizle beraber çok şükür 4-5 gündür gazım yok

aynen ben de laktozsuz süt içiyorum ama ona rağmen gaz problemi var ben belki farkında olmadan üşütmüş de olabilirim bilemedim çok fark etmedi ben de maalesef.

ben yumurta yiyemiyorum süt yoğurt sürekli tüketmek zorundayım 1 haftadır da hazır değilde ev yapımı yoğurt yiyorum belki onunda etkisi olabilir ama düzeldi çok şükür

ben yumurta yiyemiyorum süt yoğurt sürekli tüketmek zorundayım 1 haftadır da hazır değilde ev yapımı yoğurt yiyorum belki onunda etkisi olabilir ama düzeldi çok şükür

ben biraz kilolu hamile kaldım o yüzden diyetisyen eşliğinde gitmeye karar verdim yumurta süt yoğurt listede olduğu için yiyorum mecbur belki de vücut yapısı kabızlığa gaza müsait benim ondan da olabilir bilemedim ki yoğurdumu probiyotik yoğurtla mayaladım belki onun sayesinde düzelir benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…