inş. çok güzel haberler alacaksın... hepimiz çok mutlu olucaz ben inanıyorum... şimdi keyfini çıkarma zamanıSağol canım. Ben de öyle diyorum kendime, öbür türlü boşuna git-gel olacaktı belki daha çok stres olurdum:)
Kimyasaldan korkuyorum ama hcg takibi yapsam da yapmasam da olacağına varacak neticede değil mi?
Ayy çok tebrikler :) Hoşgeldin aramıza :)Slm kızlar bende 7 gün geciktimm bugün test yaptım çift çizgi çıktı ikisinde de kasiklarimda ağrım var sizde de oluyormu
tebrikler hayırlı olsun :) bende olmadın ama arkadaşımda olmuştu rahim büyürken bazen böyle ağrılar yapabiliyormuş...Slm kızlar bende 7 gün geciktimm bugün test yaptım çift çizgi çıktı ikisinde de kasiklarimda ağrım var sizde de oluyormu
Sizin alt ultrason ile mi 4,5 haftada göründü?Kesenin karın ultrasonunda görünmesi için hcg nın 3000 lerde olması gerekiyor ama vajinal ultrasonla görülebilir karından belki ulaşır o sayıya doktorun hesaplamıştır cuma daha garanti olurdu görürsün inş canım bu arada hcg adete 7 gün kala yükselmiş olması iyiymiş erken gebelik demekki benimki adetin 3.günü 369 du
Hayır üstten baktı gördüSizin alt ultrason ile mi 4,5 haftada göründü?
Duyarsın inşallah canımÜzme kendini ara ara bende de oluyo lekelenme.pazartesi günü kontrolüm var bi kalp atışları duyulsa sanki biraz rahatlıycam .
canım sen klomen kullanmış miydin hiç kullananlarda Çoğul gebelik ihtimali yüksek oluyormus dabenimde 444 çıktı bat 1 gün geçmişken bende nedense çoğuldan şüpheleniyorumm doktor karından bakarken burada var birşeyler haftaya tekrar bakalım kontrolde belli olur dedi. ordaki ler ekine takılmış durumdayım. aslında ben öyle hissediyorum ama hayırlısı...büyük bir süpriz olacak bize eğer düşündüğüm gibiyse cuma kontrolüm var bakalım ne görücez.
rahim Büyürken kasıkta ağrı olabiliyor.Benim ilk hafta olmuştuSlm kızlar bende 7 gün geciktimm bugün test yaptım çift çizgi çıktı ikisinde de kasiklarimda ağrım var sizde de oluyormu
Olabilir canım Hayırlısıyok canım ben hiç klomen kullanmadım... ama bilmiyorum sanki bu ay iki kez yumurtlama olmuş gibi geliyor bana nerden anladın dersen bana iki kez sıcak bastı ve ben ikisindede birliktelik yaşadım... bilmiyorum his sadece belkide tektir. ama ben öyle hissediyorum 30 yaş üstü çoğul şansıda yüksek diye biliyorum. hem diğer gebeliklerimde beta değeri hep adet öncesi 78 58 yada 38 böyle başlıyordu. belki erken döllenme olmuştur ondan yüksektir. sadece his benimki
benim hala çok gazım var gögüslerim gerçekten tahammülsüz ağrıyor artık bu ne kadar sürecek yatamadım dün değdiremiyorum bir yere... sizde gaz avr mı acaba? karın bölgem şiş hep gazdan halbuki çok su tüketiyorum kayısı yiyorum ama ne fayda...Olabilir canım Hayırlısı
Benim göğüslerim de Bayağı hassaslaştı.progrsteron hormonu yapiyormuş.Bende şişkinlik hiç yok.Süt gaz yapar her gün de içiyorum nerdeyse ama bende yapmıyor sen gaz Yapıcı Şeyler yiyip içiyor musun ki canım ?sma hamilelikte bu şikayetler hep olurmuş geneldebenim hala çok gazım var gögüslerim gerçekten tahammülsüz ağrıyor artık bu ne kadar sürecek yatamadım dün değdiremiyorum bir yere... sizde gaz avr mı acaba? karın bölgem şiş hep gazdan halbuki çok su tüketiyorum kayısı yiyorum ama ne fayda...
benim hala çok gazım var gögüslerim gerçekten tahammülsüz ağrıyor artık bu ne kadar sürecek yatamadım dün değdiremiyorum bir yere... sizde gaz avr mı acaba? karın bölgem şiş hep gazdan halbuki çok su tüketiyorum kayısı yiyorum ama ne fayda...
Canım değerlerin nasıldı ? Bende çift hissettim hala daha içimden öyle geçiyor ama tek kese gördük :)yok canım ben hiç klomen kullanmadım... ama bilmiyorum sanki bu ay iki kez yumurtlama olmuş gibi geliyor bana nerden anladın dersen bana iki kez sıcak bastı ve ben ikisindede birliktelik yaşadım... bilmiyorum his sadece belkide tektir. ama ben öyle hissediyorum 30 yaş üstü çoğul şansıda yüksek diye biliyorum. hem diğer gebeliklerimde beta değeri hep adet öncesi 78 58 yada 38 böyle başlıyordu. belki erken döllenme olmuştur ondan yüksektir. sadece his benimki
bugün rüyamda da 3 kese gördüm ikisi yakın biri uzaktı :) 444 dü geçen cuma ...Canım değerlerin nasıldı ? Bende çift hissettim hala daha içimden öyle geçiyor ama tek kese gördük :)
bu gaz olayı çok canımı sıkıyor süt içmeyi bırakmayı düşünüyorum... karnımda bebeği rahatsız etmez mi bu gaz...bende de inanılmaz gaz var içimde dönüp duruyor dışarı çıkmak için sıkıştırıyor falangöğüslerim de hassaslaştı baya ama aşırı bir ağrım yok sadece öğretmenim ve tenefüslerde öğrenciler gelip sarılıyorlar o zaman baya göğüslerim sıkıştığı için acıyor. ben de çok su tüketiyorum kayısı yiyorum kabızlık yok ama gaz ve şişkinlik had safhada bende de ilk haftalar çok normalmiş
bu gaz olayı çok canımı sıkıyor süt içmeyi bırakmayı düşünüyorum... karnımda bebeği rahatsız etmez mi bu gaz...
bu gaz olayı çok canımı sıkıyor süt içmeyi bırakmayı düşünüyorum... karnımda bebeği rahatsız etmez mi bu gaz...
bende de oluyodu normal süt değilde laktoksuz süt içmeye başladım ve sabahları içmiyorum ara öğün yapıyorum 2-3 cevizle beraber çok şükür 4-5 gündür gazım yok
ben laktozsuz süt kullanıyorum canım hee o da ben de çok bir şey farkettirmedi belki de ben de başka bir şey gaz yapıyordur bilemiyorum.
aynen ben de laktozsuz süt içiyorum ama ona rağmen gaz problemi var ben belki farkında olmadan üşütmüş de olabilirim bilemedim çok fark etmedi ben de maalesef.
ben yumurta yiyemiyorum süt yoğurt sürekli tüketmek zorundayım 1 haftadır da hazır değilde ev yapımı yoğurt yiyorum belki onunda etkisi olabilir ama düzeldi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?