ben biraz kilolu hamile kaldım o yüzden diyetisyen eşliğinde gitmeye karar verdim yumurta süt yoğurt listede olduğu için yiyorum mecbur belki de vücut yapısı kabızlığa gaza müsait benim ondan da olabilir bilemedim ki yoğurdumu probiyotik yoğurtla mayaladım belki onun sayesinde düzelir benim de
Ben ilk 28inde yaptırdım 527 çıkmıştı :) sonra 2000e sonra 4000e çıktı küsüratşarı da var işte :)bugün rüyamda da 3 kese gördüm ikisi yakın biri uzaktı :) 444 dü geçen cuma ...
valla ben de değer çok yüksekse ikiz diye duymuştum ama dr yok diyorsa yoktur heralde
Slm kızlar bende 7 gün geciktimm bugün test yaptım çift çizgi çıktı ikisinde de kasiklarimda ağrım var sizde de oluyormu
belki tek kesede iki tanedir... tek yumurta ikizi ya ne güzelll... daha bölünmeler devam ediyor hayırlısı bellide olmaz belki dediğin gibi ikizde olabilir... gerçi ben bir taneye muhtaçken 5de verse kabülüm... Rabbim ne eylerse güzel eyler... o ol derse herşey olur... o kadar umudum yoktu ki şuan herşeyin sağlıklı gitmesinden başka dileğim yok. yeniden eski acıları yaşamak istemiyorum.... Allahım ne olur yaşatma bize kavuştur bebeklerimize dilindeki tek dua bu şimdilerde.Ben ilk 28inde yaptırdım 527 çıkmıştı :) sonra 2000e sonra 4000e çıktı küsüratşarı da var işte :)
Aminnnnnn canım benim. Aynı düşünüyorum :)belki tek kesede iki tanedir... tek yumurta ikizi ya ne güzelll... daha bölünmeler devam ediyor hayırlısı bellide olmaz belki dediğin gibi ikizde olabilir... gerçi ben bir taneye muhtaçken 5de verse kabülüm... Rabbim ne eylerse güzel eyler... o ol derse herşey olur... o kadar umudum yoktu ki şuan herşeyin sağlıklı gitmesinden başka dileğim yok. yeniden eski acıları yaşamak istemiyorum.... Allahım ne olur yaşatma bize kavuştur bebeklerimize dilindeki tek dua bu şimdilerde.
Benim de karnım şiş, gayet düz bir karnım vardı oysa şimdi baya 3.5 aylık falan hamile gibi görünüyorum.benim hala çok gazım var gögüslerim gerçekten tahammülsüz ağrıyor artık bu ne kadar sürecek yatamadım dün değdiremiyorum bir yere... sizde gaz avr mı acaba? karın bölgem şiş hep gazdan halbuki çok su tüketiyorum kayısı yiyorum ama ne fayda...
demekki normal bu ya benim göbeğim bile var canım sıkılıyordu kiloluyum diye... halbuki 49 kiloyum... bir insan bir haftda nasıl göbek yapar yapmışım işte... :)Benim de karnım şiş, gayet düz bir karnım vardı oysa şimdi baya 3.5 aylık falan hamile gibi görünüyorum.
Gaz sancısı yok ama hiç, sadece şişlik.
Ben de 46 kiloyum canım. Göbek çıktı mı hemen belli oluyor bilirimdemekki normal bu ya benim göbeğim bile var canım sıkılıyordu kiloluyum diye... halbuki 49 kiloyum... bir insan bir haftda nasıl göbek yapar yapmışım işte... :)
Nasil baktiginizi ögrenebilirmiyim acabaBenimde erkek :)
Canım otomatik Çin takvimi cinsiyet hesaplama de zaten Doğum tarihinle hamile kaldığın ayı girince gösteriyor o.Nasil baktiginizi ögrenebilirmiyim acaba
Saol canimCanım otomatik Çin takvimi cinsiyet hesaplama de zaten Doğum tarihinle hamile kaldığın ayı girince gösteriyor o.
Kızlar bebeğinin kalp atışını duyanlar parmak kaldırsınbu arada şu hamilelik takvimi nasıl yspılıyormuş öğrenirsem yapayım diyorum[/Q
Canım nasıl oldun merak ettım senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?