2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

inşallah çünkü iğrenç bi durum :/

valla ben de değer çok yüksekse ikiz diye duymuştum ama dr yok diyorsa yoktur heralde

İkiz olsa sevinirim ben de =) Doktor görmedi ama sonradan görünür mü bilmiyorum varsa =)

Slm kızlar bende 7 gün geciktimm bugün test yaptım çift çizgi çıktı ikisinde de kasiklarimda ağrım var sizde de oluyormu

Ben 7+2deyim hala adet sancısı gibi sancılarım oluyor arada, normal dedi doktor. Bıçak saplanıyormuş gibi acı da giriyor bazen.

Ben ilk 28inde yaptırdım 527 çıkmıştı :) sonra 2000e sonra 4000e çıktı küsüratşarı da var işte :)
belki tek kesede iki tanedir... tek yumurta ikizi ya ne güzelll... daha bölünmeler devam ediyor hayırlısı bellide olmaz belki dediğin gibi ikizde olabilir... gerçi ben bir taneye muhtaçken 5de verse kabülüm... Rabbim ne eylerse güzel eyler... o ol derse herşey olur... o kadar umudum yoktu ki şuan herşeyin sağlıklı gitmesinden başka dileğim yok. yeniden eski acıları yaşamak istemiyorum.... Allahım ne olur yaşatma bize kavuştur bebeklerimize dilindeki tek dua bu şimdilerde.

Aminnnnnn canım benim. Aynı düşünüyorum :)

Benim de karnım şiş, gayet düz bir karnım vardı oysa şimdi baya 3.5 aylık falan hamile gibi görünüyorum.
Gaz sancısı yok ama hiç, sadece şişlik.

Benim de karnım şiş, gayet düz bir karnım vardı oysa şimdi baya 3.5 aylık falan hamile gibi görünüyorum.
Gaz sancısı yok ama hiç, sadece şişlik.
demekki normal bu ya benim göbeğim bile var canım sıkılıyordu kiloluyum diye... halbuki 49 kiloyum... bir insan bir haftda nasıl göbek yapar yapmışım işte... :)

demekki normal bu ya benim göbeğim bile var canım sıkılıyordu kiloluyum diye... halbuki 49 kiloyum... bir insan bir haftda nasıl göbek yapar yapmışım işte... :)
Ben de 46 kiloyum canım. Göbek çıktı mı hemen belli oluyor bilirim

kızlar bebek cinsiyeti için çin takvimine baktınız mı? bakıp sonuçları yazalım mı günü gelince doğruluğunu teyit etmiş oluruz? ben başlıyorum ''Erkek''

Çok şükür ki gelmiyor şimdilik canım ..kabus gibiydi o günler

E herkesinki erkek çıkmış :) Şubat ayını baz alırsam benim kız çıktı (Döllenme, yerleşme hep şubat; BAT mart idi)
Bir de rus takvimi varmış, o da kız diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…