zaten şubatı baz alacaksın canım.olması gereken adet tarihinden 15 gün öncesini baz alacaksınız... benim rus takviminde kız çıktı. açıkçası bende kız diyorum:)E herkesinki erkek çıkmış :) Şubat ayını baz alırsam benim kız çıktı(Döllenme, yerleşme hep şubat; BAT mart idi)
Bir de rus takvimi varmış, o da kız diyor :)
çok sevindim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende yarın kısmetse keseyi görücem.... herkes güzel haberlerle gelsin ne olur Allahım.Benimde cin takvimine göre erkek çıktı ama hayırlısı bakalim... inşallah hepimizde sağlıcakla aliriz evlatlarımızı kucağımiza... bende dün ilk defa duydum kalp atışını neguzel bir duyguymus Rabbim isteyen herkese naisp etsin bu guzel duygulari
çok sevindim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende yarın kısmetse keseyi görücem.... herkes güzel haberlerle gelsin ne olur Allahım.
Amin inşallah... Ben keseyi görüp kalp atışını duyana kadar inanmadım çok şükür ikisini de yaşadık darısı size olsunçok sevindim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende yarın kısmetse keseyi görücem.... herkes güzel haberlerle gelsin ne olur Allahım.
Canım hayırlı olsun inşallah. Klinikte idrar testi yapıldığını ilk defa duyuyorum. Kesin sonucu kan testi veriyor derler hep. 9. hafta da biraz geç benim 6. haftam bu hafta kalp atışını duyacağız kısmetse. Başka bir doktora daha mı gitsen?Kizlar merhaba, herkese guzel hamilelikler dilerim, ben hamileligimi yeni ogrendim, internetteki hesaplara gore 5 haftalik. Bugun klinige gittim, idrar testi yaptilar ve ilk doktor randevusunu 9. haftaya verdiler. Sizce normal mi?
Canım değerin kese görmek için daha az. Beklemekten başka çaren yok doktorlarında bu durumda yapabilecek bişeyi yok. Sana yine de ilaç vermiş. Kesesi olup kanaması olana bazı doktorlar kalp atışı duyulmadığı için ilaç bile vermiyor. Bol bol dinlenin ve dua edinMerhaba kızlar adetim 1 hafta geçince evde test yaptım pozitif cıktı.Biraz bekleyip dr a öğle gidecektim hafif kanamam ve agrım başladı
Acil dr.gittik hem karından hemde alttan muayenede keseyi göremedim dedi.
Kan testi istedi sonuç:466,8 cıktı.
Progestan ve folikasit verdi.
İçim hiç rahat değil doktor sorularıma geciştirerek cevap verdi yok Düşük yapiyosun yok çok küçük gözükmüyo sinirim bozuldu.
Aramızda bir gün var gibi görünüyor bende bu hafta keseyi gördüm haftaya cuma kalp atışı için gidicem Allah’ın izniyle :)Kizlar merhaba bende suan 5+3 hamileyim bu hafta keseyi gorduk cok sukur doktor haftaya cuma kalp atisi icin cagirdi sizler kacinci haftada duydunuz kalp atisini
Ayni canim bende haftaya cuma gidicm ☺cok merak ediyorum yaAramızda bir gün var gibi görünüyor bende bu hafta keseyi gördüm haftaya cuma kalp atışı için gidicem Allah’ın izniyle :)
Rabbim sağlıkla sıhhatli eli kolu düzgün şekilde kucaklarımıza da almayı nasip etsin inşallah. Benim ikinci gebeliğim ilkini 16. Haftada kaybettiğim için şimdi içim buruk ve ağzımda sürekli bu dua var.Ayni canim bende haftaya cuma gidicm ☺cok merak ediyorum ya
Amin canim rabbim bunu saglikla kucagina aldirsin insallah benimde 2 tane kimyasal gebeligim olduRabbim sağlıkla sıhhatli eli kolu düzgün şekilde kucaklarımıza da almayı nasip etsin inşallah. Benim ikinci gebeliğim ilkini 16. Haftada kaybettiğim için şimdi içim buruk ve ağzımda sürekli bu dua var.
Sana da geçmiş olsun canım Rabbim inşallah sana da sağ sağlim kucağına almayı nasip ederAmin canim rabbim bunu saglikla kucagina aldirsin insallah benimde 2 tane kimyasal gebeligim oldu
Canım değerin kese görmek için daha az. Beklemekten başka çaren yok doktorlarında bu durumda yapabilecek bişeyi yok. Sana yine de ilaç vermiş. Kesesi olup kanaması olana bazı doktorlar kalp atışı duyulmadığı için ilaç bile vermiyor. Bol bol dinlenin ve dua edin
Aminn canim.insallahSana da geçmiş olsun canım Rabbim inşallah sana da sağ sağlim kucağına almayı nasip eder
Ben kesemi 5+4te gördüm canım ama kişiden kişiye değişiyor bu tarih. Senin hcg değerin düşük, büyük ihtimalle geç döllenme olmuştur. Bir hafta bekle tekrar kontrole git benceAnladım canım benim 3. Gebeliğim 2. Gebelikte kanama, sancı sorunlu bi hamilelik geçirdim korkuyorum aynı şeyleri yasamaktan dr un oldu bittiye getirip muayene etmesi biraz canımı sıktı
5+6 haftalık kese ne zaman görünür peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?