2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Benim adetten 1 gün önce 104tü 2. Gün yani adetin de 2. Günü 232 çıktı. Doktor alt ultrasonda demişti daha küçük oldugu için görünmesi için erken oldugunu öğrendiğim için yaptırmadım. Şu an 4hafta 5 günlük hamileyim değerim bu artışta gitmişse bugün 1000lerde olması gerek. Çok şükür gebelikle ilgili bi sıkıntım yok hissettiğim. O yüzden kasmamaya çalışıyorum. Üstüne çok düşersem sakınmaktan bir şey olur diye korkuyorum. Bekleyeceğim 6. Haftaya kadar. Benim gibi olan var mı? Sağlıklıysa her türlü Rabbim kalbinin sesini duyurtur değilse zaten kanama vs olursa Allah korusun ona göre önlemini alırız.

sanırım tek deilsin :) 6 +6 dayım ilk kese için muayeneye gittim ve kan ve hormon testlerini yaptırdım.8. haftada da kalp atısı için randavu aldım.Hamileliği hastalık gibi görmeyip rutinime devam etmeye calıısıyorum zaten çaliştığım için biraz da mecbur kalıyorum.Sosyal hayattada aktif bir insanım motosiklete binip kamp yapmayıda cok severim.Hatta yarın istanbulda edirneye gidicem motorla gitsem mi diye düşünüyorum

Evet, ben de o sekilde dusunmustum, o yuzden sasirdim zaten. Dun bayagi arastirdim bunu, yurt disinda yasiyorum ben, burada oyleymis megerse, bilmiyordum, yani ilk randevu 8-9 haftalikken oluyormus kan testi icin, ultrason da 12.haftada falan yapiliyormus meger.

Kizlar folik asit kullanmayan var mi aranizda? Ben vitamin de dahil hicbir ilac kullanmak istemiyorum, bende migren var, her ilac tetikliyor onu. Doktorlarin kesinlikle tavsiye ettigini duydum ama hic kullanmayan ve saglikli gebelik ve dogum yasayan var mi?

Çok ilginç

Canım illaki vardır ama bence yavrunu riske atma günlük düşğk dozda dahi olsa Alman’ı tavsiye ederim. Folik asit eksiğinde Allah korusun da sinir sisteminde iskelet sisteminde bi eksiklik olabilir. Benim öyle bi tanıdığım var folik asit eksikliğinden omurilikte boşluk var ve belden aşağısı tutmuyor maalesef

Ben kalp atışını duymak için gideceğinde Sabahı zor etmiştim.sabah Kalktım bir baktım ilk lekeyi gördüm ve 2 saat sonraki randevuma gittim kalp atışı için ama Gölge düşmüştü sevincime o gün olsun bugünüme Şükürler olsun yine de

Merhaba hiç strese sokma kendini beni çok soktular çünkü geçtiğimiz çarşambaya kadar doktor boş gebelikten şüpheleniyordu sadece kesem gözüküyordu ve hamile kaldığımdan beri lekelenmem devam ediyor şuan 6 haftalığım ve bu çarşamba şükürler olsun ki 5 mm olarak gösterdi kendini mucizem o ve hala lekelenmemde devam etmekte kesemiyorlar ilaç kullanmama rağmen o yüzden içini ferah tut miniğin daha çok ufak sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ❤

Allah bağışlasın:) Ben de benzer şekilde düşünüp kan vermeye hemen öğrenince gitmedim, gerçi gittiğimde de aksilikler oldu veremedim:) 4+6'ya denk geldi, 1390 çıktı. Kan testinden önce doktoru arayıp ne zman gelmemi önerirsiniz diye sormuştum, pazartesiden itibaren (5 +4'ten itibaren oluyor) gelebilirsin dedi. Kan testini ve beta hCG takibini sorduğumda da gerek yok, ben keseyi görünce anlarım dedi :)) Bekleyiş sürecini strese sokmamak adına güzel yaklaştı aslında. Allah korusun kimyasal olsa engel olmak için yapabileceğimiz birşey yok ki...

kızlar ben kesemi gördüm bir tane kese var herşey yolunda dedi... 2 hafta sonra bebeği görürüz dedi. ben bir haftada 51 kilo olmuşum 2 kilo almışım ve malesef hala gazım var... neden böyle bunu tek yaşayan benmiyim. baya karnım şiş dolanıyorum inanılmaz gazım var...

Maşallah, cm cm büyüsün inşallah:) Sadece keseyi gördüğnüzde kaçıncı hafta/gün'deydiniz?
Ben ilk randevuyu 5+5'e aldım ama acaba ertelesem mi?

Merhaba hanımlar, ben de çift çizgiyi bugün gördüm uzun bir bekleyişten sonra. Adetim 2 gün gecikmişti. Henüz kan tahlili yaptırmadım. Allah hepimize sağlık versin.

Son düzenleme:
Ben kullanamıyorum şu an karaciğer enzimlerim çok yüksekmiş henüz teşhis edilemedi nedeni ilaç kullanımı etkiliyormuş.

Size katılıyorum ama tabii ki motorsiklet fikrini iyi düşünmenizi tavsiye ederim :) yazın olsa neyse de hava geçişlerinin oldugu bir zaman sonuçta.

Çok teşekkürler. Hepimiz evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım inşallah.

Allah hepimizin evlatlarını anne babasına ve tüm sevenlerine bağışlasın inşallah. Tahminime göre benimde sizinle aynı değerlerde olması gerek sağlıklı bir süreçteysem. İnşallah bir sorun yaşamadan bu güzel süreci tamamlarız. Yani bir sorun olsa zaten belli olur bir şekilde Allah korusun. İyisini düşünmek istiyorum bu süreçte.

Nasıl yani anlamadim gölge düştü derke n düşük vs bsy yok demi

En son adet tarihiniz neydi Betahcg kaç çıkmıştı canım
tarihini

Bende 4+2 yim perşembe randevum var inşallah keseyi görürüm herşey yolundadır. Rabbim bebişlerimizi korusun. Sıkı sıkı annelerine tutunsunlar sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
Son adet tarihin kaçtı canım. Bende hamileyim ama Betahcg düşük çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…