2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Merhaba arkadaşlar adetime iki gun kala Betahcg 14 çok düşük çıktı. Acaba böyle düşük hcg ile sağlıklı hamilelik geçiren var mı. Ne olur bilenler cevap versin. Hamile olduğumu öğrenince havalar a uctum. Doktor henüz bir şey belli değil dedi. Çok üzüldüm yaa

Son adet tarihin kaçtı canım. Bende hamileyim ama Betahcg düşük çıktı
15 ocak canm senin kaç haftalık beta kaç? Düzenli artış gösterecek mi önemli olan o canm değerinin düşüklüğü sıkıntı değil daha yenidir 2 günde tekrarla tahlilini ama aynı yerde kanını ver değerler değişiyo

Tabiki var geç döllenme olmuştur değerinin düşüklüğü önemli değil artışı önemli canm. 2 gün sonra tahlili tekrarla 2 kat çıkarsa hiç korkma. Değeri düzensiz artıp sağlıklı gebelik geçirenler bile var içini rahat tut

Nasıl yani anlamadim gölge düştü derke n düşük vs bsy yok demi
Yok Allah korusun lekelenmelerden sonra her günüm korkuyla geçer oldu onu kastettim :)
O gün çok şükür kalp atışını duydum,lekeden dolayı mutsuzdum birazcık

Son düzenleme:
En son adet tarihiniz neydi Betahcg kaç çıkmıştı canım

tarihini
En son adet tarihim 5 Ocak ..sat tarihine göre 9+1 oldum Allah kucağımıza da almayı nasip etsin Sağlıcakla.beta hcg normak adet günümün 3.gününde 369 çıkmuştı.senin peki ?

Canım doktorlar kesenin içinde bebeği görünceye kadar bişeyden emin olamıyorlar bana da öyle Demişti çok bozulmuştum.bana özel sanmıştım ama yok.1000 lere ulaşmadan bişe diyemez.akışıns bırak belki geç yumurtlamış ve de geç Döllenme yaşamışsındır.Benim adetim normalde hiç şaşmazken hamile kalmadan önceki ay 4 gün gecikmişti senin de belki bat hesapladığınmtarih değildir

Selam
Benim son adet tarihim 25 ocak
5 martta kanda beta hcg 68 çıktı
7 martta tekrar bakıldı 259 çıktı

Henüz doktora gitmedim 13 martta gideceğim
Sizce durumum ne olur? Kese görünmez diye endişe ediyorum

Selam

Canım hamileliğin hayırlı olsun öncelikle.Hcg neredeyse 4 kat artmış iyi 2 günde bir iki kat artması beklenir normalde ikiz mi acaba sorusu geliyor aklıma :) keseyi görebilirsin diye düşünüyorum

Selam

Benim de son adet tarihim 25 ocak. Keseyi gördük hatta carsamba kalp atışı için gidicez

Kızlar merhaba adete 1 gün varken beta 92 çıktı 2 gün sonra 273 ondan iki gün sonra yani dün 755 çıktı. Doktor artık beta takibi yapmaya gerek yok 19 martta gel bir dahaki sefere dedi. O zaman gittiğimizde kese de bebek de gözükür mü acaba? Son adet tarihim 4 şubat hesaba göre 4+6 oluyor bugün sanırım.

Yok Allah korusun lekelenmelerden sonra her günüm korkuyla geçer oldu onu kastettim :)
O gün çok şükür kalp atışını duydum,lekeden dolayı mutsuzdum birazcık
Aman coksukur tek öyle olsun canım Allah korusun bebislerimizi çok şükür benim hiç lekelenmem olmadı. Olmadığı halde ben hergünü mu korkuyla geçirdim sürekli dua ettim lekelenme. Olmasin diye sürekli kontrol halindeydim çok şükür olmadı da olmaz da ıns sağ salim hepimizde kavuşuruz ins

Amin canım inşallah

Keseyi görürsün,kalp odacıklarını da görebilirsin ama kese içinde bebeği görmek için biraz erken olabilir canım.

Kızlar ya acil yardımınıza ihtiyacı var. 5 aydır çocuk istiyorum ama olmadı. 2 gün sonra meme kisti operasyonu geçireceğim. Ve ya hamileysem diye çok korkuyorum ayrıca bugün antibiyotik kullanmaya başladım. Benim ovulasyon günüm 28 şubattı ( o günü tek taraflı ağrımdan biliyorum ve eminim) 8 martta kanda negatif çıktı. Doktor hamile değilsin ameliyata alacağım dedi, ama sonuçta kadın doğum uzmanı değil genel cerrah. Ben de hamile arkadaşlara sormak istedim, yumurtama gününden emin olanlar kaç gün sonra kanda öğrendiniz? Bende olsa 8 günde çıkar miydi

Keseyi görürsün,kalp odacıklarını da görebilirsin ama kese içinde bebeği görmek için biraz erken olabilir canım.

Anladım canım çok teşekkür ederim sağlıkla keseyi bir görelim de o zaman :)) heyecan hiç bitmiyormuş ya önce değer yükselsin sonra keseyi görmeyi bekle ardından kalp atışı sonra cinsiyet falan zor geçiyor vakit ya :)

Tekrar hcg testi yaptır istersen

Aynen :)

Kızlar bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi ? Ben namaz kılan biriyim.lekelenmelerim oluyo arada ve doktor bana her leke düşük tehdidi dedi ondan beri oturarak kılıyorum acaba kabul olur mu bu şekilde ya Tedirginim de.çalışıyorum öğrt im teneffüsler kısa ve ikindi Öğlen kazaya kalıyo uzun sürüyo hepsi yani ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…