Kizlar bende subat hamilelerindenim.son adet 5 subat bu ayki tahmini adet gunlerimde 5 martta kan degerim 848cikti.5 gun gecti bir daha hcg baktirmadim.suan 4+4 doktora gec gitmek istiyorum gittigimde keseyi ve kalp atisini duymak icixn ama dayanamiyorumda merak ediyorum hersey yolundami diye sizce ne zaman gitsem gozukur.yumurtlamam erken oldu 16 subat gibi.erken gorulme ihtumali varmi benimle ayni tarihte olup keseyi goren varmi.cok tesekkurler
Neredeyse aynıyız seninle canım bana doktor değer 6000 lere geldiğinde keseyi görebiliriz dedi benim hcg değerime göre 16 mart gözükecek ama sen garanti olsun 19 unda gel demişti. Sen de ya 16 sında ya 19 unda gitsen görürsün hatta değerin bana göre yüksek daha erken bile görebilirsin belki :)
Canım hamileliğin hayırlı olsun öncelikle.Hcg neredeyse 4 kat artmış iyi 2 günde bir iki kat artması beklenir normalde ikiz mi acaba sorusu geliyor aklıma :) keseyi görebilirsin diye düşünüyorum
Benim de son adet tarihim 25 ocak. Keseyi gördük hatta carsamba kalp atışı için gidicez
Öbür arkadaşın geç döllenme olmuş olabilir hcg değeri bize göre düşük geldi çünkü. Benim adet 27 ocak olmasına rağmen 1 martta 4000küsürdü
Kese görünür muhtemelen ama söylenecek herşeyi sakın kafana takmaMaşallah, cm cm büyüsün inşallah:) Sadece keseyi gördüğnüzde kaçıncı hafta/gün'deydiniz?
Ben ilk randevuyu 5+5'e aldım ama acaba ertelesem mi?
Merhaba benim normale göre çok çok geride son sat tarihim 7 ocak olmasına rağmen şuan 8 haftanın içinde olmam gerekirken 6 haftanın içindeyim doktora erken gitmenin psikolojik tarafını çok ağır yaşadım birde malesef doktorumda çok soğuktu ben biraz geç gitmekten yanayım artıksağlık ocağındaki hemşire de böyle dedi
bilmiyorum ki :) doktor randevusunda belli olur umarım
benim galiba geç döllendi çünkü 25 ocakta adet oldum 26 şubatta kanda negatif çıktı
5 martta tekrar kanda baktılar 40. gün ancak hcg 68 çıktı
evet 25 ocak yazınca programlara göre 7 haftaya yakın oluyor hamilelik
ama daha yeni pozitif çıktı kanda bile
mümkün değil o kadar olması sanırım
Kese için sıkıntı olmaz ama kalp atışları için biraz daha beklemen gerekir canım bu kadar erken duyulsa bile doktor dinletmiyor ama ümitsizliğede kapılmaKizlar bende subat hamilelerindenim.son adet 5 subat bu ayki tahmini adet gunlerimde 5 martta kan degerim 848cikti.5 gun gecti bir daha hcg baktirmadim.suan 4+4 doktora gec gitmek istiyorum gittigimde keseyi ve kalp atisini duymak icixn ama dayanamiyorumda merak ediyorum hersey yolundami diye sizce ne zaman gitsem gozukur.yumurtlamam erken oldu 16 subat gibi.erken gorulme ihtumali varmi benimle ayni tarihte olup keseyi goren varmi.cok tesekkurler
Keşke geç öğrenseydimMerhaba benim normale göre çok çok geride son sat tarihim 7 ocak olmasına rağmen şuan 8 haftanın içinde olmam gerekirken 6 haftanın içindeyim doktora erken gitmenin psikolojik tarafını çok ağır yaşadım birde malesef doktorumda çok soğuktu ben biraz geç gitmekten yanayım artık
Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. 8 günde çıkmaması çok olası, çünkü döllenme olsa bile yerleşme henüz gerçekleşmemiş olabilir. Beta hCG ancak yerleşmeden sonra salgılanmaya başlıyor.Kızlar ya acil yardımınıza ihtiyacı var. 5 aydır çocuk istiyorum ama olmadı. 2 gün sonra meme kisti operasyonu geçireceğim. Ve ya hamileysem diye çok korkuyorum ayrıca bugün antibiyotik kullanmaya başladım. Benim ovulasyon günüm 28 şubattı ( o günü tek taraflı ağrımdan biliyorum ve eminim) 8 martta kanda negatif çıktı. Doktor hamile değilsin ameliyata alacağım dedi, ama sonuçta kadın doğum uzmanı değil genel cerrah. Ben de hamile arkadaşlara sormak istedim, yumurtama gününden emin olanlar kaç gün sonra kanda öğrendiniz? Bende olsa 8 günde çıkar miydi
Canım eğer ovulasyon gününü az çok biliyorsan senin programlara onu girmen farz bence :) Şimdi biraz nette dolandım, döllenme sonrası zigotun yerleşmesi için ortalama 9-10 gün geçtiğini biliyordum ama 14 güne kadar da gözlemlenmiş. Belki seninki de biraz böyle tembellik edip geç yerleşti:)sağlık ocağındaki hemşire de böyle dedi
bilmiyorum ki :) doktor randevusunda belli olur umarım
benim galiba geç döllendi çünkü 25 ocakta adet oldum 26 şubatta kanda negatif çıktı
5 martta tekrar kanda baktılar 40. gün ancak hcg 68 çıktı
evet 25 ocak yazınca programlara göre 7 haftaya yakın oluyor hamilelik
ama daha yeni pozitif çıktı kanda bile
mümkün değil o kadar olması sanırım
Merhaba, hayırlı olsun gebeliğiniz :) Benim yumurtlamam 15 Şubat'tı, aramızda bir gün var:)Kizlar bende subat hamilelerindenim.son adet 5 subat bu ayki tahmini adet gunlerimde 5 martta kan degerim 848cikti.5 gun gecti bir daha hcg baktirmadim.suan 4+4 doktora gec gitmek istiyorum gittigimde keseyi ve kalp atisini duymak icixn ama dayanamiyorumda merak ediyorum hersey yolundami diye sizce ne zaman gitsem gozukur.yumurtlamam erken oldu 16 subat gibi.erken gorulme ihtumali varmi benimle ayni tarihte olup keseyi goren varmi.cok tesekkurler
Teşekkür ederim canım. Doktor bilmiş bilmiş hamile değilsin deyince antibiyotiğe başladım bende. En iyisi sanırım tekrar test yapmak. En azından içim rahat eder.Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. 8 günde çıkmaması çok olası, çünkü döllenme olsa bile yerleşme henüz gerçekleşmemiş olabilir. Beta hCG ancak yerleşmeden sonra salgılanmaya başlıyor.
Kan vermek sıkıntıysa bence yarın (tercihen sabah ilk idrarla) erken gebelik testi yapın.
Merhaba, hayırlı olsun gebeliğiniz :) Benim yumurtlamam 15 Şubat'tı, aramızda bir gün var:)
Programlara ovu tarihi girdiğimde 5+2 çıkıyor; sizin de 5+1 olmalı.
Ben idrar testinden sonra doktoru arayıp, bat ve ovu tarihlerimi söyleyerek ne zaman gelmemi önerdiğini sordum. 12 Mart'tan itibaren gelebilirsin dedi. Kan testi yapayım mı dediğimde de "gerek yok, ben keseyi görürüm zaten geldiğinde" dedi.
Hepinize merhaba, ben de son adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim dün doktora gittim 5 haftalık dedi ve keseyi gördü. Ama ayrılma var gibi kanaman olursa gel dedibu arada beta-hcg değerlerim aşırı yüksek sanki sat a göre 5+3 te 20bin 5+6 da 33bin olmuş. Doktor bu artışla ilgili birşey söylemedi zaten ilgisiz bir adamdı değiştireceğim muhtemelen. Adet sancısı gibi sancılar oluyordu geçtiğimiz günlerde ancak 2 gündür gayet rahatım. Umarım sağlıklı bir gelişim olur bu kadar fazla hcg değeri olan var mı aranızda?
Merhabalar, sizin de gebeliginiz hayirli olsun. Benim yumurtlamam da 16 Subat, hafta hesabi da 5+5 cikiyor. Yurt disinda yasiyorum, klinige gittigimde sadece idrar testi yaptilar ve doktor icin ilk randevuyu 9.haftaya verdiler kan testi icin, ultrason da 12.haftada oluyormus.Merhaba, hayırlı olsun gebeliğiniz :) Benim yumurtlamam 15 Şubat'tı, aramızda bir gün var:)
Programlara ovu tarihi girdiğimde 5+2 çıkıyor; sizin de 5+1 olmalı.
Ben idrar testinden sonra doktoru arayıp, bat ve ovu tarihlerimi söyleyerek ne zaman gelmemi önerdiğini sordum. 12 Mart'tan itibaren gelebilirsin dedi. Kan testi yapayım mı dediğimde de "gerek yok, ben keseyi görürüm zaten geldiğinde" dedi.
Canım eğer ovulasyon gününü az çok biliyorsan senin programlara onu girmen farz bence :) Şimdi biraz nette dolandım, döllenme sonrası zigotun yerleşmesi için ortalama 9-10 gün geçtiğini biliyordum ama 14 güne kadar da gözlemlenmiş. Belki seninki de biraz böyle tembellik edip geç yerleşti:)
Merhaba benim normale göre çok çok geride son sat tarihim 7 ocak olmasına rağmen şuan 8 haftanın içinde olmam gerekirken 6 haftanın içindeyim doktora erken gitmenin psikolojik tarafını çok ağır yaşadım birde malesef doktorumda çok soğuktu ben biraz geç gitmekten yanayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?