2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Ben de galiba 2 hafta gerideyim
Peki bu bi sorun oluşturuyor mu?
keseyi ne zaman gördünüz?
Hcg değerleriniz adet geciktiğinde bile düşüktü değil mi?
Merhaba ben keseyi 4. Haftada gördüm ama benim hcg hep yüksekti doktor geriden gelmesinde bir sıkıntı olmaz dedi

Bu arada bende tsh cikti, az calisiyormus ilac kullanan varmi bununla ilgili? Tecrubesi olanlar yazabilirse cok sevinirim.
Malesef bende de çıktı 6.3 normalde 2.5 olması gerekiyormuş hemen ilaca başladık tiroid için kullanılan ilacın bebeğe hiçbirr zararı yok hormon desteği olduğu için aksine gelişimine yardımcı oluyor kullanılmazsa bebekte gerilikler yaşanabiliyormuş

Cok tesekkur ederim, bende duyunca baya bi uzuldum, insallah uzun sureli kullanmayiz. Siz de mi 50 mg lik kullaniyorsunuz?

Bu arada bende tsh cikti, az calisiyormus ilac kullanan varmi bununla ilgili? Tecrubesi olanlar yazabilirse cok sevinirim.

Merhabalar bendede 2 ay once cikti ilaca basladim 3,30 civari suan ve bu ay hamile kaldim 50 mg kullaniyorum onumuzdeki gunlerde hem kadin dogum hem endokrine gidicem gerekiyorsa doz degisikligi yapicaklar.sanirim hamileliktede kullanmak gerekecek umarim sorunsuz geciririz

Bende 4+2 yim perşembe randevum var inşallah keseyi görürüm herşey yolundadır. Rabbim bebişlerimizi korusun. Sıkı sıkı annelerine tutunsunlar sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
Merhaba canım şuan bende 4+2 günlük hamileyim daha gitmedim doktora bende pazartesi günü gidicem sen gittinmi canım nasıl gidiyor hamilelik

merhaba kizlar,
kilo durumunuz nasil ? kilon alan ya da zayiflayan var mi ? ayrica bir sey sotmak istiyorum benim hem sag hem sol kasigimda ara ara batmalar oluyor. boyle olan var mi ? :)

merhaba kizlar,
kilo durumunuz nasil ? kilon alan ya da zayiflayan var mi ? ayrica bir sey sotmak istiyorum benim hem sag hem sol kasigimda ara ara batmalar oluyor. boyle olan var mi ? :)
Benim ilk gebeliğimde batma oluyordu ama bunda yok şükürler olsun :) kiloya gelince 57 kilo ile hamile kaldım ama şuan ki kilomu bilmiyorum :)

merhaba kizlar,
Merhabalar,

Ben 65 kiloyum henuz bes haftaligim kilo alma durumu olmadi
Batmalara gelince bende de var, hatta kasik agrim hala devam ediyor adet olacakmisim gibi.
Bu arada mide bulantisi baslayan var mic benimki daha baslamadi da insallah baslamaz :))

merhaba kizlar,

47,5 kiloyum
Ekmek şeker tatlı hamurişi pirinç makarna yemiyorum
Umarım almam
Daha 4-5 haftalık benim de tam bilmiyorum doktora gitmedim
Batmalar 3 gün önce oldu hafif ağrılar şeklinde
Bir gün de bacak ve kalçama vurdu
Çok yürümezsem çok hareketli olmazsam ağrım olmuyor

6. Haftada başlayabilir diyorlar
Henüz o haftaya gelmedim
Herhangi bi bulantım yorgunluğum başdönmesi falan da yok
Koku duygum da gelişmedi
Bir şey canım istemedi
Bişeyden iğrenmedim
Umarım böyle devam eder

Bende tsh yüksekliğinden senelerdir ilaç kullanıyorum en son gittiğimde 1,95 ti öyle hamile kalmışım kalır kalmaz da 3 e çıkmış doktorum ilaçlarımı düzenledi 5 gün 75 2 gün 50 kullancakmışım ben. Tsh takibi çok önemli diye biliyorum o yüzden her ay kadın doğuma gider gibi endokrin ya da dahiliyeye de kontrole gitmek lazım haftalar geçtiköe dozu da arttırılması gerekiyormuş sanırım. Allah hepimize sıkıntısız sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Sağ salim alalım güzel bebişlerimizi kucağımıza

Merhaba canım şuan bende 4+2 günlük hamileyim daha gitmedim doktora bende pazartesi günü gidicem sen gittinmi canım nasıl gidiyor hamilelik
Gittim canm 8 haftalık olduk salı günü de kalp atışı için gidicem inşallah

5+3 itibarıyle merhaba mide bulantısı....hafif düzeyde ama saatler süren, karında şişkinlik hissinin eşlik ettiği bir bulantım var. Bunun haricinde son 2-3 gündür yokuş çıkarken ya da hareketli halde konuşurken nefes darlığı başladı.
Bendeki en yeni belirtiler bunlar:)
Göğüslerde dolgunluk, sürekli susuzluk ve sık idrara çıkmalar devam ediyor zaten.

ben kullanıyorum canım kaç çıktı senin benim 9lardaydı 3 e düşünce doktor gebelik planlayabilirsin dedi. hamile kalıncada ilacın dozunu yükseltti. gebelikte yüksek doz veriyoruz dedi.

evet bende de aynı... birde şu sümüksü akıntıyı görüyor olmak sizde de var mı?

metal tadını gebelik belirtilerinde okumuştum. bende öyle bir durum olmadı iştah artışı için erken olabilir bu bende de çok yok. ama inanılmaz su tükettiğim doğrudur. hakim olamıyorum kendime su konusunda sonra wcden çıkamıyorum... sizde zorlayın kendinizi en az 2 lt olacak şekilde tüketin...

yarin 8. haftaya giriyorum bende . mide bulamtim yok benim de umarim olmaz. bazen mide yanmam oluyor sadece umarim boyle devam eder hepimizin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…