Merhaba ben keseyi 4. Haftada gördüm ama benim hcg hep yüksekti doktor geriden gelmesinde bir sıkıntı olmaz dediBen de galiba 2 hafta gerideyim
Peki bu bi sorun oluşturuyor mu?
keseyi ne zaman gördünüz?
Hcg değerleriniz adet geciktiğinde bile düşüktü değil mi?
Malesef bende de çıktı 6.3 normalde 2.5 olması gerekiyormuş hemen ilaca başladık tiroid için kullanılan ilacın bebeğe hiçbirr zararı yok hormon desteği olduğu için aksine gelişimine yardımcı oluyor kullanılmazsa bebekte gerilikler yaşanabiliyormuşBu arada bende tsh cikti, az calisiyormus ilac kullanan varmi bununla ilgili? Tecrubesi olanlar yazabilirse cok sevinirim.
Malesef bende de çıktı 6.3 normalde 2.5 olması gerekiyormuş hemen ilaca başladık tiroid için kullanılan ilacın bebeğe hiçbirr zararı yok hormon desteği olduğu için aksine gelişimine yardımcı oluyor kullanılmazsa bebekte gerilikler yaşanabiliyormuş
Bu arada bende tsh cikti, az calisiyormus ilac kullanan varmi bununla ilgili? Tecrubesi olanlar yazabilirse cok sevinirim.
Merhaba canım şuan bende 4+2 günlük hamileyim daha gitmedim doktora bende pazartesi günü gidicem sen gittinmi canım nasıl gidiyor hamilelikBende 4+2 yim perşembe randevum varinşallah keseyi görürüm herşey yolundadır. Rabbim bebişlerimizi korusun. Sıkı sıkı annelerine tutunsunlar sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
25 mg'lık kullanıyorum 21 martta tekrar gidicem ona göre ayarlanıcakCok tesekkur ederim, bende duyunca baya bi uzuldum, insallah uzun sureli kullanmayiz. Siz de mi 50 mg lik kullaniyorsunuz?
Benim ilk gebeliğimde batma oluyordu ama bunda yok şükürler olsun :) kiloya gelince 57 kilo ile hamile kaldım ama şuan ki kilomu bilmiyorum :)merhaba kizlar,
kilo durumunuz nasil ? kilon alan ya da zayiflayan var mi ? ayrica bir sey sotmak istiyorum benim hem sag hem sol kasigimda ara ara batmalar oluyor. boyle olan var mi ? :)
Merhabalar,merhaba kizlar,
kilo durumunuz nasil ? kilon alan ya da zayiflayan var mi ? ayrica bir sey sotmak istiyorum benim hem sag hem sol kasigimda ara ara batmalar oluyor. boyle olan var mi ? :)
merhaba kizlar,
Merhabalar,
Ben 65 kiloyum henuz bes haftaligim kilo alma durumu olmadi
Batmalara gelince bende de var, hatta kasik agrim hala devam ediyor adet olacakmisim gibi.
Bu arada mide bulantisi baslayan var mic benimki daha baslamadi da insallah baslamaz :))
Bu arada bende tsh cikti, az calisiyormus ilac kullanan varmi bununla ilgili? Tecrubesi olanlar yazabilirse cok sevinirim.
Gittim canm 8 haftalık olduk salı günü de kalp atışı için gidicem inşallahMerhaba canım şuan bende 4+2 günlük hamileyim daha gitmedim doktora bende pazartesi günü gidicem sen gittinmi canım nasıl gidiyor hamilelik
ben kullanıyorum canım kaç çıktı senin benim 9lardaydı 3 e düşünce doktor gebelik planlayabilirsin dedi. hamile kalıncada ilacın dozunu yükseltti. gebelikte yüksek doz veriyoruz dedi.Bu arada bende tsh cikti, az calisiyormus ilac kullanan varmi bununla ilgili? Tecrubesi olanlar yazabilirse cok sevinirim.
evet bende de aynı... birde şu sümüksü akıntıyı görüyor olmak sizde de var mı?5+3 itibarıyle merhaba mide bulantısı....hafif düzeyde ama saatler süren, karında şişkinlik hissinin eşlik ettiği bir bulantım var. Bunun haricinde son 2-3 gündür yokuş çıkarken ya da hareketli halde konuşurken nefes darlığı başladı.
Bendeki en yeni belirtiler bunlar:)
Göğüslerde dolgunluk, sürekli susuzluk ve sık idrara çıkmalar devam ediyor zaten.
metal tadını gebelik belirtilerinde okumuştum. bende öyle bir durum olmadı iştah artışı için erken olabilir bu bende de çok yok. ama inanılmaz su tükettiğim doğrudur. hakim olamıyorum kendime su konusunda sonra wcden çıkamıyorum... sizde zorlayın kendinizi en az 2 lt olacak şekilde tüketin...Kizlar ben 5+5 haftalik hamileyim, hic hamile gibi hissetmiyorum ayrica hicbir belirti yok. Iyi beslenmem gerektigini biliyorum fakat hic istahim yok, agzimda hep metal tadi var, kendimi zorlayarak su iciyorum mumkun mertebe. Bu sekilde olan var mi, normal mi yani?
Inşallah canım sağol. Hepimiz için herşey yolunda gider inşallahçok az kalmış inş. güzel haberlerle gelirsiniz.
Merhabalar,
Ben 65 kiloyum henuz bes haftaligim kilo alma durumu olmadi
Batmalara gelince bende de var, hatta kasik agrim hala devam ediyor adet olacakmisim gibi.
Bu arada mide bulantisi baslayan var mic benimki daha baslamadi da insallah baslamaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?