- 7 Haziran 2016
- 52
- 35
- 38
- 38
ben hareketlerime ayni sekilde devam ediyorum hafif hafif spora da basladim iste sadecevara sira sagli sollu kasigima igne batiuor gibi oluyor sonra geciyor :) hepimiz icin guzel bir surec olur umarim. bulanti var mi sizde ?47,5 kiloyum
Ekmek şeker tatlı hamurişi pirinç makarna yemiyorum
Umarım almam
Daha 4-5 haftalık benim de tam bilmiyorum doktora gitmedim
Batmalar 3 gün önce oldu hafif ağrılar şeklinde
Bir gün de bacak ve kalçama vurdu
Çok yürümezsem çok hareketli olmazsam ağrım olmuyor
Yok Bulantı henüz hiç hissetmedimben hareketlerime ayni sekilde devam ediyorum hafif hafif spora da basladim iste sadecevara sira sagli sollu kasigima igne batiuor gibi oluyor sonra geciyor :) hepimiz icin guzel bir surec olur umarim. bulanti var mi sizde ?
Kızlar bi bakabilir misiniz. Dün akşam yaptım bunu hiç çizgi yoktu eminim. Ama sabah kalktığımda böyle olmuş. Kuruyunca çizgi çıkar mi normalde. Bu arada ovulasyon 28 şubattı.Eki Görüntüle 2122531 Eki Görüntüle 2122531
Eşime söyleyim gelirken alsın bari. Bıktı adam test almaktancanım bir test daha alıp yapma şansın var mı emin olursun en azından. ben adete 4 gün varken yaptığımda yaptıktan yarım saat sonra aynı böyle koyulaşmıştı. ertesi gün bir daha yapınca kurumasını beklemeden silik ikinci çizgi çıkmıştı çünkü.
Eşime söyleyim gelirken alsın bari. Bıktı adam test almaktan
Canım ya 5 aydır uğraşıyoruz ve neden bilmiyorum bebek istediğimizden beri sürekli bel ve kasık ağrısı çekiyorum hatta bu ay bacağıma bile vurdu zor yürüyordum. Ve artık ikimizde o kadar yıprandık ki artık adetim gecikmeden test yapmama kararı almıştık. Ama yarın meme kisti ameliyatı olacağım 8 martta kanda negatif çıktı ama belki erkendir içimde kalmasın diye almıştım testi, hatta dün ışıklarla felan inceledim ama yine kafam karıştıolsun bu sefer umut var bence seve seve almalı
Canım ya 5 aydır uğraşıyoruz ve neden bilmiyorum bebek istediğimizden beri sürekli bel ve kasık ağrısı çekiyorum hatta bu ay bacağıma bile vurdu zor yürüyordum. Ve artık ikimizde o kadar yıprandık ki artık adetim gecikmeden test yapmama kararı almıştık. Ama yarın meme kisti ameliyatı olacağım 8 martta kanda negatif çıktı ama belki erkendir içimde kalmasın diye almıştım testi, hatta dün ışıklarla felan inceledim ama yine kafam karıştıoff ne zormuş kadın olmak. Allah çok bekletmeden kucağını doldursun herkesin inşallah
kızlar,
gebelik belirtisi olarak kasık batması yaşayanlar bunu tarif eder misiniz.
iğne batması gibi mi oluyor.regl sancısı gibi mi.
2 gündür de sağ kasığıma sık sık iğne batması hissi yaşıyorum.
deneyimli arkadaşlar lütfen cevap verin.
merhaba kizlar,
kilo durumunuz nasil ? kilon alan ya da zayiflayan var mi ? ayrica bir sey sotmak istiyorum benim hem sag hem sol kasigimda ara ara batmalar oluyor. boyle olan var mi ? :)
Merhabalar,
Ben 65 kiloyum henuz bes haftaligim kilo alma durumu olmadi
Batmalara gelince bende de var, hatta kasik agrim hala devam ediyor adet olacakmisim gibi.
Bu arada mide bulantisi baslayan var mic benimki daha baslamadi da insallah baslamaz :))
dün aynısını ben düşündüm içimde bir inşaat war sankiCanım Allah hayırlı zamanda gönlünüze göre verir inşallah. Ben mesela sır rüyamda gördüm diye içime mi doğdu gibisinden test yapınca çıkmıştı. halbuki çok bir belirtim yoktu. hamile olduğumu düşündüğüm ay ise acayip belirtiler yaşıyordum. vücut da biraz oyun oynuyor gibi. ama dediğim gibi benim beklemiş testim böyle çıktığı için umut var diyorum. bugün daha bariz belli olacaktır varsa. yapınca yaz gene güzel haberler verirsin inşallah
çok deneyimliyim diyemem daha ilk gebeliğim ama bazen adet olacakmışım gibi kasıklarımın ortasında ağrı hissediyorum bazen tek taraflı böyle bir şeyler batırıyorlarmış gibi ağrı hissim oluyor. bazen hem belim hem kasıklarım ağrıyor. böyle orda bir doluluk şişkinlik hissi de var mesela ben de. sanki içeride tadilat var diyorum o ağrıları hissettiğim zaman
Canım çok teşekkür ederim. Tamam yapınca haber vereceğim. Hadi bakalım hayırlısı artıkCanım Allah hayırlı zamanda gönlünüze göre verir inşallah. Ben mesela sır rüyamda gördüm diye içime mi doğdu gibisinden test yapınca çıkmıştı. halbuki çok bir belirtim yoktu. hamile olduğumu düşündüğüm ay ise acayip belirtiler yaşıyordum. vücut da biraz oyun oynuyor gibi. ama dediğim gibi benim beklemiş testim böyle çıktığı için umut var diyorum. bugün daha bariz belli olacaktır varsa. yapınca yaz gene güzel haberler verirsin inşallah
çok deneyimliyim diyemem daha ilk gebeliğim ama bazen adet olacakmışım gibi kasıklarımın ortasında ağrı hissediyorum bazen tek taraflı böyle bir şeyler batırıyorlarmış gibi ağrı hissim oluyor. bazen hem belim hem kasıklarım ağrıyor. böyle orda bir doluluk şişkinlik hissi de var mesela ben de. sanki içeride tadilat var diyorum o ağrıları hissettiğim zaman
Canım adete 3 gün kala hafif hafif Sancı olmuştu ama kesik kesik kısa Süreli bir de adete iki gün kala sağ kasığımda bikaç saniye süreyle sanki orda bir yer kazınıyormuş gibi oldu.Bundan iki gün sonra yani beklenen adet tarihinde sabah bikaç damla pembe kahverengi lekeler oldu.yerleşme kanaması yani o da..asla unutmam bu belirtileri :)kızlar,
gebelik belirtisi olarak kasık batması yaşayanlar bunu tarif eder misiniz.
iğne batması gibi mi oluyor.regl sancısı gibi mi.
2 gündür de sağ kasığıma sık sık iğne batması hissi yaşıyorum.
deneyimli arkadaşlar lütfen cevap verin.
Canım seni doktor daha iyi bilir ama 2 gün sonra 4000 lere ulaşacaktır kesenin o zaman görünmesi gerekiyor.4000 lere rağmen görünmezse aklıma malesef diş gebelik geliyor inşallah öyle değildir dua et bol bol ve hayırlısını isteKızlar yardımınıza ihtiyacım var.
6+2hamileyim ara ara kanamam oldu .geçen hafta çarşamba günü
Dr. muayenesinde kese görülmedi hcg:466,8 di
Progestan ve folik asit verdi.1 hafta bekleyelim dedi
Dün akşam da akıntı geldiğini hissettim
Wc gidince çamaşırım batmış kırmızı kanla
hemen eşimle acile gittik ben salya sümük ağlamaklı
alt muayenede kese görülmedi HCG:2432 çıktı dr.2 gün sonra kan testini tekrarlıcaz mutlaka yaptır dedi ona göre bakıcaz dedi .
3 gebeliğim bu hiç kese görünmesi yok hcg hiç birinden haberim yoktu .şuan kafam okadar bulanıkki lütfen bi akıl verin normal mi bu durum
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallahGittim canm 8 haftalık olduk salı günü de kalp atışı için gidicem inşallah
Amin canm inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?