2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

ben hareketlerime ayni sekilde devam ediyorum hafif hafif spora da basladim iste sadecevara sira sagli sollu kasigima igne batiuor gibi oluyor sonra geciyor :) hepimiz icin guzel bir surec olur umarim. bulanti var mi sizde ?

ben hareketlerime ayni sekilde devam ediyorum hafif hafif spora da basladim iste sadecevara sira sagli sollu kasigima igne batiuor gibi oluyor sonra geciyor :) hepimiz icin guzel bir surec olur umarim. bulanti var mi sizde ?
Yok Bulantı henüz hiç hissetmedim
Umarım olmaz çünkü çok nefret ederim kusmaktan :)
Spor olarak ne yapıyosunuz?

Kızlarbilgisi olan varsa cevaplayabilir mi ? Ben namaz kılan biriyim.lekelenmelerim oluyo arada ve doktor bana her leke düşük tehdidi dedi ondan beri oturarak kılıyorum acaba kabul olur mu bu şekilde ya Tedirginim de.çalışıyorum öğrt im teneffüsler kısa ve ikindi Öğlen kazaya kalıyo uzun sürüyo hepsi yani ??

Bende arada oturarak kılıyorum canım
Rabbim kabul eder inşallah içini ferah tut.

Son düzenleme:
Kızlar bi bakabilir misiniz. Dün akşam yaptım bunu hiç çizgi yoktu eminim. Ama sabah kalktığımda böyle olmuş. Kuruyunca çizgi çıkar mi normalde. Bu arada ovulasyon 28 şubattı.

canım bir test daha alıp yapma şansın var mı emin olursun en azından. ben adete 4 gün varken yaptığımda yaptıktan yarım saat sonra aynı böyle koyulaşmıştı. ertesi gün bir daha yapınca kurumasını beklemeden silik ikinci çizgi çıkmıştı çünkü.

Eşime söyleyim gelirken alsın bari. Bıktı adam test almaktan

olsun bu sefer umut var bence seve seve almalı
Canım ya 5 aydır uğraşıyoruz ve neden bilmiyorum bebek istediğimizden beri sürekli bel ve kasık ağrısı çekiyorum hatta bu ay bacağıma bile vurdu zor yürüyordum. Ve artık ikimizde o kadar yıprandık ki artık adetim gecikmeden test yapmama kararı almıştık. Ama yarın meme kisti ameliyatı olacağım 8 martta kanda negatif çıktı ama belki erkendir içimde kalmasın diye almıştım testi, hatta dün ışıklarla felan inceledim ama yine kafam karıştı off ne zormuş kadın olmak. Allah çok bekletmeden kucağını doldursun herkesin inşallah

kızlar,
gebelik belirtisi olarak kasık batması yaşayanlar bunu tarif eder misiniz.
iğne batması gibi mi oluyor.regl sancısı gibi mi.
2 gündür de sağ kasığıma sık sık iğne batması hissi yaşıyorum.
deneyimli arkadaşlar lütfen cevap verin.

Canım Allah hayırlı zamanda gönlünüze göre verir inşallah. Ben mesela sır rüyamda gördüm diye içime mi doğdu gibisinden test yapınca çıkmıştı. halbuki çok bir belirtim yoktu. hamile olduğumu düşündüğüm ay ise acayip belirtiler yaşıyordum. vücut da biraz oyun oynuyor gibi. ama dediğim gibi benim beklemiş testim böyle çıktığı için umut var diyorum. bugün daha bariz belli olacaktır varsa. yapınca yaz gene güzel haberler verirsin inşallah

çok deneyimliyim diyemem daha ilk gebeliğim ama bazen adet olacakmışım gibi kasıklarımın ortasında ağrı hissediyorum bazen tek taraflı böyle bir şeyler batırıyorlarmış gibi ağrı hissim oluyor. bazen hem belim hem kasıklarım ağrıyor. böyle orda bir doluluk şişkinlik hissi de var mesela ben de. sanki içeride tadilat var diyorum o ağrıları hissettiğim zaman

merhaba kizlar,
kilo durumunuz nasil ? kilon alan ya da zayiflayan var mi ? ayrica bir sey sotmak istiyorum benim hem sag hem sol kasigimda ara ara batmalar oluyor. boyle olan var mi ? :)

Hamile olduğumdan haberim yoktu 55 kiloydum ve bir hafta süreyle ekmeği bıraktım. 54 üm 8. haftadayız hala aynıyım Umarım çok fazla kilo almadan (kısa boyluyum 11-16 kg arası almam gerekiyormuş) ve sağlıklı bir şekilde 40 hafta biter.

geçen hafta benim bulantı benzeri şikayetlerim oldu mide yanması ve tavuk kokusundan bulanma gibi. Ama son 3 gündür bulantı hissetmedim hiç. Ekşi şeyler yediğimde bulantı hissetmiyorum nedense, sevmememe rağmen kendimi limona verdim

dün aynısını ben düşündüm içimde bir inşaat war sanki

Canım çok teşekkür ederim. Tamam yapınca haber vereceğim. Hadi bakalım hayırlısı artık

Canım adete 3 gün kala hafif hafif Sancı olmuştu ama kesik kesik kısa Süreli bir de adete iki gün kala sağ kasığımda bikaç saniye süreyle sanki orda bir yer kazınıyormuş gibi oldu.Bundan iki gün sonra yani beklenen adet tarihinde sabah bikaç damla pembe kahverengi lekeler oldu.yerleşme kanaması yani o da..asla unutmam bu belirtileri :)
Sancım adet gibi değildi değip Geçme şeklindeydi normalde adet sancım kesintisiz yarım saat olur ve hemen arkasından adet başlardı 3 gün öncesinden filan başlamazdı

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
6+2hamileyim ara ara kanamam oldu .geçen hafta çarşamba günü
Dr. muayenesinde kese görülmedi hcg:466,8 di
Progestan ve folik asit verdi.1 hafta bekleyelim dedi
Dün akşam da akıntı geldiğini hissettim
Wc gidince çamaşırım batmış kırmızı kanla
hemen eşimle acile gittik ben salya sümük ağlamaklı
alt muayenede kese görülmedi HCG:2432 çıktı dr.2 gün sonra kan testini tekrarlıcaz mutlaka yaptır dedi ona göre bakıcaz dedi .
3 gebeliğim bu hiç kese görünmesi yok hcg hiç birinden haberim yoktu .şuan kafam okadar bulanıkki lütfen bi akıl verin normal mi bu durum

Canım seni doktor daha iyi bilir ama 2 gün sonra 4000 lere ulaşacaktır kesenin o zaman görünmesi gerekiyor.4000 lere rağmen görünmezse aklıma malesef diş gebelik geliyor inşallah öyle değildir dua et bol bol ve hayırlısını iste

Kızlar klomen ve çatlatma ıgnesının uzerıne bebegım oldu çok şükür hgc 252 çıktı kontrolde sol yumurtalığım da kıst varmıs bugüne kadar yoktu bebeğe Zarar verir mı kı yardımcı olun kızlar korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…