- 10 Ağustos 2010
- 374
- 268
- 103
Yerinizde olsam sabredip yarın sabah ilk idrarla denerim. Belki bu kez hemen çıkar 2. çizgi :)Eşime söyleyim gelirken alsın bari. Bıktı adam test almaktan
InşallahYerinizde olsam sabredip yarın sabah ilk idrarla denerim. Belki bu kez hemen çıkar 2. çizgi :)
Bende de oluştu canım Büyüklüğü 8 cm Altın'da olduğu sürece sorun yok.Hatta hamileliğe yardımcı bile oluyor hormon salgılıyorKızlar klomen ve çatlatma ıgnesının uzerıne bebegım oldu çok şükür hgc 252 çıktı kontrolde sol yumurtalığım da kıst varmıs bugüne kadar yoktu bebeğe Zarar verir mı kı yardımcı olun kızlar korkuyorum
Benim de 2. hamileliğim canım, hoş geldin. Kızım 6 yaşında. Neredeyse 3 yıldır istiyorduk ama Rabb'imden ümit kesilmez. Mucizesini bir kez daha gösterdi işte. Şükürler olsun. Sağlıklı hamilelikler dilerim.Merhaba kizlar ben de 5+3 ile buradayım üstelik 2. Çocuk benim gibi 2. Hamile olan var mi aranızda acaba ? Mesajların çoğuna bakamadim çünkü
Hepimizin allah yardımcısı olsun insallah sağlıkla bebislerimzii kucagimiza alırız
Canım 15.7 cm yazıyo büyük benım kı galıbaBende de oluştu canım Büyüklüğü 8 cm Altın'da olduğu sürece sorun yok.Hatta hamileliğe yardımcı bile oluyor hormon salgılıyor
Bi açıklama yapmadılar mı ? Çok büyükmüş seninki cm ama dimi eminsin mm değil yani?Canım 15.7 cm yazıyo büyük benım kı galıba
Merhaba kizlar ben de 5+3 ile buradayım üstelik 2. Çocuk benim gibi 2. Hamile olan var mi aranızda acaba ? Mesajların çoğuna bakamadim çünkü
Hepimizin allah yardımcısı olsun insallah sağlıkla bebislerimzii kucagimiza alırız
Çok tesekkur ederim Amin hepimizin ki insallahBenim de 2. hamileliğim canım, hoş geldin. Kızım 6 yaşında. Neredeyse 3 yıldır istiyorduk ama Rabb'imden ümit kesilmez. Mucizesini bir kez daha gösterdi işte. Şükürler olsun. Sağlıklı hamilelikler dilerim.
Yok öyle bısey demedı büyük ıhtımal kaybolur dedı ama yıne de rahat etmedi içimBi açıklama yapmadılar mı ? Çok büyükmüş seninki cm ama dimi eminsin mm değil yani?
Eğer gerçekten cm ise çoktan ameliyata almış olmaları lazımdı seni.
Benim ilk gebeliğimde vardı 6cm di takip edicez dedi dr. Eğer 8i geçerse ameliyat yapmamız lazım dedi. Apandis ağrısı gibi bi ağrın olursa hiç durma direk acile koş dedi. Ama kötü bieşy olmadı 12. Haftamda kaybolmuştu.Yok öyle bısey demedı büyük ıhtımal kaybolur dedı ama yıne de rahat etmedi içim
Kaybolur dediğine göre küçük Olmalı..bence de o mm dır yaYok öyle bısey demedı büyük ıhtımal kaybolur dedı ama yıne de rahat etmedi içim
Ben folidoce kullanıyorum hatta 1 sene önce de uzun bir süre kullandım hiç bir zararı olmadı. Doktoruna sor mutlaka belki bir zararı olmuştur sanaelevıt kullanan sadece ben mi varım? 3 gündür büyük tuvaletimin rengi siyah bu ilaç yüzünden mi ya bilen var mı? bunu yaşayan varmı aranızda
bazı başlıklarda demir takviyelerinin böyle bir etkisi olduğunu okumuştum canım. elevit içinde ne kadar var bilmiyorum ama belki etkilemiştir seni.elevıt kullanan sadece ben mi varım? 3 gündür büyük tuvaletimin rengi siyah bu ilaç yüzünden mi ya bilen var mı? bunu yaşayan varmı aranızda
Selaaaam bende geldim topiğinize..Umarim kalici olurum daha dün ögremdim hamileligimi aslinda cumartesi ama dunde tekrar ettim..tabi o kalp atışını duymadan inanamayacağım sanirım...Cumartesi doktora gitmeyi planliyorum sanirim kese gozukür dun değerim 1817 idi...Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin insallah..Aramıza yeni Katılan taze hamiş arkadaşlarHoşgeldiniz hepimize sağlıklı hamilelikler dilerim.Sağlıcakla alalım kucaklarımıza benim ilk hamileliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?