- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 41
Ahhh kıyamam canım Allah kuvvet versin, ne zordur..Rabbim dediyse bi sebebi vardır..sana da isteyen herkese nasib olsun insallahkızlar merhaba beni hatırlayan hatırlar geçen hafta keseyi görmüştük ve lekelenme bile yaşamadım ben 6+5 e kadar çok sağlıklı bir gebelik geçiriyodum şiddetli kanama geldi perşembe günü sabaha kadar iğneler serumlar yedim bebeğimin kalp atışı vardı duydum gördüm . ertesi gün bebeğimin kalp atışı durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.Kendinize bu dönemde çok dikkat edin Allahım bebeklerinzi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Canım çok üzüldüm çok gecmiş olsun Allah en erken vakitte tekrar nasip etsin canım üzme kendinikızlar merhaba beni hatırlayan hatırlar geçen hafta keseyi görmüştük ve lekelenme bile yaşamadım ben 6+5 e kadar çok sağlıklı bir gebelik geçiriyodum şiddetli kanama geldi perşembe günü sabaha kadar iğneler serumlar yedim bebeğimin kalp atışı vardı duydum gördüm . ertesi gün bebeğimin kalp atışı durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.Kendinize bu dönemde çok dikkat edin Allahım bebeklerinzi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Hoşgeldin canım gözün aydın kalp atışını duymak da Sağlıcakla kucağına almak da nasip olsunSelaaaam bende geldim topiğinize..Umarim kalici olurum daha dün ögremdim hamileligimi aslinda cumartesi ama dunde tekrar ettim..tabi o kalp atışını duymadan inanamayacağım sanirım...Cumartesi doktora gitmeyi planliyorum sanirim kese gozukür dun değerim 1817 idi...Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin insallah..
Canım Allah sabırlar versin Allah ilk fırsatta tekrar sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Acaba nedeni nedir? Doktorunla konuştun mu? Kalp atışı duyup ertesi günü olması çok enteresankızlar merhaba beni hatırlayan hatırlar geçen hafta keseyi görmüştük ve lekelenme bile yaşamadım ben 6+5 e kadar çok sağlıklı bir gebelik geçiriyodum şiddetli kanama geldi perşembe günü sabaha kadar iğneler serumlar yedim bebeğimin kalp atışı vardı duydum gördüm . ertesi gün bebeğimin kalp atışı durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.Kendinize bu dönemde çok dikkat edin Allahım bebeklerinzi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Aminn amin insallahHoşgeldin canım gözün aydın kalp atışını duymak da Sağlıcakla kucağına almak da nasip olsun
Canım çok üzüldüm çok gecmiş olsun Allah en erken vakitte tekrar nasip etsin canım üzme kendinikontrollerde anlaşılmadı mı ya çok garip
Canım Allah sabırlar versin Allah ilk fırsatta tekrar sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Acaba nedeni nedir? Doktorunla konuştun mu? Kalp atışı duyup ertesi günü olması çok enteresan
Ahhh kıyamam canım Allah kuvvet versin, ne zordur..Rabbim dediyse bi sebebi vardır..sana da isteyen herkese nasib olsun insallah
Bende çok nadir garip koku duyduğumda bulantı oluyor sadece acaba hep böyle olur mu?Arkadaşlar hamileliginizi hissetmeye başladınız mı? Bulantı, uyku istegi vs...eger varsa ne zaman başladı
Olsa bi dert ama insan belirti istiyor, inanmak icin galibaBende çok nadir garip koku duyduğumda bulantı oluyor sadece acaba hep böyle olur mu?
Uyku hali de gün içerisinde yok ama akşamları 10 bilemedin10,5 acayip uyku bastırıyor.
Tabi sütün de etkisi vardır akşamları hep süt içiyorum ben
yaa aynen öyle sanırım kendi kendime acaba neden midem bulanmıyor diyorum :)Olsa bi dert ama insan belirti istiyor, inanmak icin galibaneyse umarim guzel bir hamilelik süreci geçiririz
Yaaaa ne guzel ben daha kese bile gormedim..hafta sonu gidecegim artık bendeyaa aynen öyle sanırım kendi kendime acaba neden midem bulanmıyor diyorum :)
yarın kalp atışı duymaya gidicez kısmetse
merhaba hanımlar ben de henüz 4 haftalık hamileyim :)
böylece aranıza katılmış oldum :)
sağlıklı ama bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
Yaaaa ne guzel ben daha kese bile gormedim..hafta sonu gidecegim artık bende
teşekkür ederim :)ayyy hayırlı olsun giderek artıyoruz :) sağlıkla gelsinler inşallah
acele etmeyin valla geçen hafta keseyi gördük biz bir haftadır kalp atışı duyucaz diye uyuyamıyoruz eşimle yarın sabah inşallah :)
ayyy hayırlı olsun giderek artıyoruz :) sağlıkla gelsinler inşallah
Acaba kese gozukur mu ki cumartesi gittigimizde..SAT a gore 5+1 im ama
acele etmeyin valla geçen hafta keseyi gördük biz bir haftadır kalp atışı duyucaz diye uyuyamıyoruz eşimle yarın sabah inşallah :)
Acaba kese gozukur mu ki cumartesi gittigimizde..SAT a gore 5+1 im amaayyy hayırlı olsun giderek artıyoruz :) sağlıkla gelsinler inşallah
HCG yaptırdın mı canım. Kese onun sayısına göre anlaşılırAcaba kese gozukur mu ki cumartesi gittigimizde..SAT a gore 5+1 im ama
Tabi zaten ilk onu yaptırdım benim tup bebek zaten ilk degerim 881 2 gün sonra 1817 oldu..kendi doktorum 20 gün sonra gel dedi de ben bekleyemem ki..bu degerlere gore belli olur diye dusunuyorum...Saglıklı artiş göstetirse cumartesi 7000 ni gecmesi gerekirHCG yaptırdın mı canım. Kese onun sayısına göre anlaşılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?