2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Kese kesin gözükür bence git doktora sat ne zamandı hatta kalp atışını duyar mısın acaba?

Bende hesaba göre 6 haftalık hamileyim.pazar günkü kan testi 2443 dü.spirralim artı kanamam vardı .spirali aldilar kanamam yogun değil ama ara ara devam ediyo.bugun kü kan trstim 3449 çıkmış.doktora gösteremedim.düşük riskin var demişti.bi günlük arayla bu deger ve 6 haftalık bebege göre normal mi degerlerim

saol canım bende okudum elevit yapıyormuş... 10 gün var kontrole o yüzden erkene mi alsam diye tereddüte düşmüştüm ama herhangi bir sorunumda yok şimdilik...
yarın senden güzel haberler bekliyorum mutlaka yaz bana...

Canım sanki az gibi geldi bana ama geç Döllenme de olabilir.Doktorun neden düşük riski var dedi ? Kesenin Çevresi düzgün mü değil ?

Başın sağolsun geçmiş olsun çok üzüldüm
Benim de dış gebelk şüphesi varmış
Endişeliyim

merhaba kizlar
normalde dun adet donemimdi. ve benim kanamam oldu. apar topar dr a gittik. cok hareket etmemem gerektigini soyledi. ben 8. haftaya gircegimi dusunurken dr 5 haftalik oldugumu soyledi gec dollenme olabilir dedi daha yok ki kalp atisini duymazsin dedi. bugin biraz daha kanamam gelince kadin dogum klinigine gittim. israr ederek kan aldirdim hcg mi ogrenmek istedim. almanyada nedense bunu yapmiyorlar ya da sadece benim yasadigim yer boyledir. dr alttan muayne etti dunku dr un aksine kesenin saglam yerde olmadigini ve embriyonun daha olusmamasina sasirdi. dis gebelikten suphelendi.%50 olabilirmis. dunku dr embriyo nerde diye sorunca sacmalama der gibi konustu bugun ki ise boyle. cuma tekrardan kan alcaklar hcg mi kiyaslacaklarmis . bugun ki sonucu soylemediler anlami olmazmis. sizler bebeginizi kacinci haftada gordunuz.

5. haftada kese göründü ama henüz bebek görmedik. rahimde keseyi görüp nasıl dış gebelikten şüpheleniyorlar? lütfen üzülme ve sakın korkma belki ilk doktorun dediği gibi geç döllenmedir.... strese girmemek çok önemli. Allahım inş. herşey yolunda gider senin için...

Allah yüzüne baksın canım sağolsınn inşallah yoktur çok zor bi süreç rabbim kimseye yaşatmasın
başınız sağolsun çok üzüldüm... Allah bir daha yaşatmasın inşallah ... umudunuzu kaybetmeyin sakın olur mu? bu benim 5. gebeliğim. mucize diyorum ben ona. doktorun eşime söyledikleri daha dün gibi aklımda sperm fısh panelini görünce demişti ki sizin çocugunuz olmaz olsa bile düşer demişti.bilmiyorum bu beni bırakıp gider mi ama mucize dedim ben ona... neden artık olmuyor derken oldu işte... tabi ilerde ne olur bilmem ama korkmamaya çalışıyorum... sizde kaybetmeyin umudunuzu üzülmeyin hiç Allah isterse herşey olur. o zaman bana hep şunu söylüyorlardı zamanı var... zamanı var... ne çok kızardım... belki zamanı gemiştir... sizin içinde öyle olacak zamanı gelecek ve beklenmedik bir mucize olucak... görüceksiniz... sizede dua edicem... Rabbim en kısa zamanda kucağınızı doldursun inşallah... tüm hamilelerin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin... rabbim kimseye ''bebeği kaybettik'' lafını duyurmasın inşallah..

allahım seninde yardımcı olsun canım Allah razı olsun benim ilkti öyle sorunlar yaşamadım zamansız geldi zamansız gitti takdir tedbirin önüne geçiyo canım malesef. Sonrası umrumda değil şuan olur mu olmaz mı onu düşünmyorum. Aklımdan çıkmıyo başka bişey düşünemez oldum. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kimse yaşamasın bunu.

Kizlar bende geldim dün kanama nedeniyle üniversite hastanesine gitmek zorunda kaldim 5 hafta 4 gün olmasina ragmen 3 haftaya uyumlu 4 mm kese göründü iki farkli doktor bakti ama bos gebelikte olabilir deyip beni üzdüler ilac da vermediler cumaya hcg yaptir bakalim dediler 6 subatta 420 9 subatta 969 13 subatta 1610 cikti cumya raandevu var banada dua edin olurmu. Hayirli haberler aliyim insallah

Canım sanki az gibi geldi bana ama geç Döllenme de olabilir.Doktorun neden düşük riski var dedi ? Kesenin Çevresi düzgün mü değil ?
Bugun gittim degerin yukseliyo.kese var dedi.kanama eski olabilir ona benziyo dedi.düşük riski hem spiralim vardi hemde kanama için demişti üç gün önce.haftaya kadar bekle tekrar bakalım.normal gebelik rahim içinde dedi.sağlıklıysa zaten tutunur saglıksızca düşer herşeyde bi hayır vardır.mudahale etmeyelim dedi.

Merhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı .kalp atışlarını duyduk .ama kesede ufak bir kanama alanı görüldü.doktorum endişelenilecek bir durum olmadığını söyledi zamamla dağılacaktır dedi.umarım kısa sürede dağılır

Allah bu gebeliğinin sağlıklı normal bir gebelik Olmasını nasip etsin canım.Doktorlar hep en kötüsünü Söyler zaten dua edelim bol bol
sağlıcakla kucağına alırsın inşsllah canım neler neler oluyor da bebek düşmüyor her şey Allahtan dua edelim.progestan verdi mi peki ?
Sağol

Bugün hcg baktırdım
7 martta 259
14 martta 7843 çıktı
Düzenli artış var gibi duruyor umarım dış gebelik riski yoktur
Bu son değere göre kesen gözükmesi gerekiyo anlaşılır o zaman dış gebelik olup olmadığı
inşallahhhhh canım progestan verdi mi Peki ?

umarim oyledir. 2 gun cok agladim. ama Allah' ın takdiri bu saatten sonra. ben de anlamadim keseyi gordik ilk bastan beri ama suphelendi kanamamda olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…