- 7 Haziran 2016
- 52
- 35
- 38
- 38
allahım seninde yardımcı olsun canım Allah razı olsun benim ilkti öyle sorunlar yaşamadım zamansız geldi zamansız gitti takdir tedbirin önüne geçiyo canım malesef. Sonrası umrumda değil şuan olur mu olmaz mı onu düşünmyorum. Aklımdan çıkmıyo başka bişey düşünemez oldum. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kimse yaşamasın bunu.
Yok vermedi bişey.çünkü dediki saglıklıysa zaten tutunur dedi.müdahale etmeyelim herşeyde vardır bir hayır dedi.biraz kaderci gibi konuştu:))) yada mudehale etcek kadar risk görmedi.Allah bilir diyorum kalbimi ferah tutuyorum.Allah bu gebeliğinin sağlıklı normal bir gebelik Olmasını nasip etsin canım.Doktorlar hep en kötüsünü Söyler zaten dua edelim bol bol
sağlıcakla kucağına alırsın inşsllah canım neler neler oluyor da bebek düşmüyor her şey Allahtan dua edelim.progestan verdi mi peki ?
Bu son değere göre kesen gözükmesi gerekiyo anlaşılır o zaman dış gebelik olup olmadığı
inşallahhhhh canım progestan verdi mi Peki ?
cok üzüldüm. başınız sağolsun.
Sağol
Bugün hcg baktırdım
7 martta 259
14 martta 7843 çıktı
Düzenli artış var gibi duruyor umarım dış gebelik riski yoktur
Küçük bile olsa rahmin içinde mi dışında mi gözükür ben ilk keseyi gördüğümde virgül kadardıDün kese gördü ama küçük dedi
Anlamadım ki
Yok vermedi bişey.çünkü dediki saglıklıysa zaten tutunur dedi.müdahale etmeyelim herşeyde vardır bir hayır dedi.biraz kaderci gibi konuştu:))) yada mudehale etcek kadar risk görmedi.Allah bilir diyorum kalbimi ferah tutuyorum.
Benim ki normal kanama şeklinde bi kesiliyo bi geliyo akıntı şeklinde doktor alttan ultarasonla baktı çıkarınca cubugu eski kanama benziyo dedi.pıhtı felan yok agrımda yok öyle.Aynen dediğin gibi rabbim bilir yiyecek ekmegi iöecek suyu varsa bişey olmaz.inşallah seninkinede bişey olmaz sen ferah ol.strese girdikce kanama geliyo bide.Bana da ilac vermedi pıhti seklinde kan geliyor 2 gün sonra hcg istedi ve inşallah tutunur dedi evletlarimiz rabbime emanet ne diyelim bekleyip görcez rabbim kucagimizi boş bırakmasin insallah
Küçük bile olsa rahmin içinde mi dışında mi gözükür ben ilk keseyi gördüğümde virgül kadardı
Benim ki normal kanama şeklinde bi kesiliyo bi geliyo akıntı şeklinde doktor alttan ultarasonla baktı çıkarınca cubugu eski kanama benziyo dedi.pıhtı felan yok agrımda yok öyle.Aynen dediğin gibi rabbim bilir yiyecek ekmegi iöecek suyu varsa bişey olmaz.inşallah seninkinede bişey olmaz sen ferah ol.strese girdikce kanama geliyo bide.
S Spizella Kese göründüğüne göre dış gebelik riski ortadan kalktı
Şimdilik küçük olsun varsın, zaten senin döllenme/yerleşme de geriden geldi. İnşallah sağlıkla devam eder.
@SFA34 başınız sağolsun, çok üzüldüm. Allah gelecek bebeklerinize ömür katsın.
Hepimize kayıpsız, sağlıklı gebelikler nasip olsun!
Demin yazdıktan sonra bende tuvalette gittiğim de siyah kan pıhtısı düştü benden de.agrım sancım yok ama insan hiç böyle biley yaşamayınca ve ne olcak acaba hissiyle artik endişeden çok korkuyo.benim iki tane çocugum var 12 ve 5 yasında ikisindede hiç böyle bişey yaşamadım yerleşme kanaması bile olmadı.spiralim vatdı belkide ondan böyle oldu.Haklisin allaha emanetler ilac kullanmayinca tedirginim ama allahtan cok yok kanama her tuvalette peceteye geliyor arada pembe arada pihti insllah yarin hcg yükselmis olur
Demin yazdıktan sonra bende tuvalette gittiğim de siyah kan pıhtısı düştü benden de.agrım sancım yok ama insan hiç böyle biley yaşamayınca ve ne olcak acaba hissiyle artik endişeden çok korkuyo.benim iki tane çocugum var 12 ve 5 yasında ikisindede hiç böyle bişey yaşamadım yerleşme kanaması bile olmadı.spiralim vatdı belkide ondan böyle oldu.
İnşallah.Artık korkudan hapşurmaktan öksürmekten korkuyorum üstüne bide grip.Valla çok stresli bişeymiş bu insan yaşayınca anlıyo.Valla bebek yerlesirken icerde kanama yapabilirmis bazi vucut atar bazi si emermis bi doktorun yazisinda okumistum bizimkide öyledim umarim ne diyim allah bebeklerimizi. Bize bagialasin
Hayır canım vermedi progestan.progestan
Canım doktorun verdiği değer her gidişinde değişiklik gösterebilir çok önemseme sen adet gününe göre hesap yap. Tartı işine gelince beni de kimse tartmıyorKızlar selam bişey danışmak istiyorum. Benim doktorum kilo ölçümü falan yapmadı. Dün çok az da olsa kalp atışını duyduk. Haftaya tekrar çağırdı. Bu arada 3 haftadır gidiyorum. İlk iki gidişimde kan testi yapıldı zaten. Geçen hafta kese gözüktü bu hafta çok hafif kalp atışı. Acaba benim doktor biraz savruk mu? Başkalarından duyduğuma göre her gidişinde tartıya çıkarıyorlarmış. Var mı aranızda öyle olan?
Bu arada doktorun dediğine göre 6 hafta 2 günlük olmalı ama uygulama bugün tam 7 haftalık gösteriyor. Hangisini takip etmeli sizce?
Kızlar selam bişey danışmak istiyorum. Benim doktorum kilo ölçümü falan yapmadı. Dün çok az da olsa kalp atışını duyduk. Haftaya tekrar çağırdı. Bu arada 3 haftadır gidiyorum. İlk iki gidişimde kan testi yapıldı zaten. Geçen hafta kese gözüktü bu hafta çok hafif kalp atışı. Acaba benim doktor biraz savruk mu? Başkalarından duyduğuma göre her gidişinde tartıya çıkarıyorlarmış. Var mı aranızda öyle olan?
Bu arada doktorun dediğine göre 6 hafta 2 günlük olmalı ama uygulama bugün tam 7 haftalık gösteriyor. Hangisini takip etmeli sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?