Canım herkeste aynı olmamakla beraber doktorlar hcg 1500-2000i geçince vajinal 5000i geçince karından kese göründüğünü söylüyorlar. Kalp atışı da 5. Haftadan sonra belli oluyor ama 8-9. Hafta da bile duyan var. Anlıycağın acele etmeden sakin sakin beklemelisin :)Mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 4 haftalık hamileyim :) HCG dün 315 çıktı kese ne zmn gorunur bide kalp ne zmn duyulur :)
Sakın sakin beklemek miii :) çok heyecanlı ve sabirisizim hâlâ inanamiinana hamile olduğuma görünce inanırım belki :)Canım herkeste aynı olmamakla beraber doktorlar hcg 1500-2000i geçince vajinal 5000i geçince karından kese göründüğünü söylüyorlar. Kalp atışı da 5. Haftadan sonra belli oluyor ama 8-9. Hafta da bile duyan var. Anlıycağın acele etmeden sakin sakin beklemelisin :)
canım naptın kontrol nasıl geçti keseyi gördün mü?S Spizella Kese göründüğüne göre dış gebelik riski ortadan kalktı
Şimdilik küçük olsun varsın, zaten senin döllenme/yerleşme de geriden geldi. İnşallah sağlıkla devam eder.
@SFA34 başınız sağolsun, çok üzüldüm. Allah gelecek bebeklerinize ömür katsın.
Hepimize kayıpsız, sağlıklı gebelikler nasip olsun!
İnsallİn cnmCanım herkeste aynı olmamakla beraber doktorlar hcg 1500-2000i geçince vajinal 5000i geçince karından kese göründüğünü söylüyorlar. Kalp atışı da 5. Haftadan sonra belli oluyor ama 8-9. Hafta da bile duyan var. Anlıycağın acele etmeden sakin sakin beklemelisin :)
Sorduğun için sağol canım. Kese de bebek de göründü çok şükür. Kalp atışı da vardı :)canım naptın kontrol nasıl geçti keseyi gördün mü?
kese kaç mm di kaçıncı hafta şuanSorduğun için sağol canım. Kese de bebek de göründü çok şükür. Kalp atışı da vardı :)
Yalnız biraz ufak galiba, bebeği 2 mm ölçtü doktor. Normalde bu kadar ufakken pek kalp atışı görmeyiz dedi.
Sende nasıl güncel durumlar?
Keseyi ölçmedi canım. Verdiği ultrason fotoğrafına da baktım ama göremedim. Bebeğin yanında baya büyük duruyor.kese kaç mm di kaçıncı hafta şuan
çok sevindim canım benim hayırlı olsun bebeğin, güzelliklerle gelsin inşallah... ben geçen hafta gitmişim kese çok ufaktı 7mm dedi 2 hafta sonra gel demişti. az kaldı haftaya cmts gidicem inşallah...Keseyi ölçmedi canım. Verdiği ultrason fotoğrafına da baktım ama göremedim. Bebeğin yanında baya büyük duruyor.
5+6'da bakılmış oldu. 2 hafta sonra kontrole çağırdı
Hayırlı olsun hamileliğiniz Sağlıcakla kucağımıza alalım hepimizBende aranıza yeni katılıorum bikaç gün önce öğrendim ama hala keseyi görmedim heyecanla stresle bekliorum. Yarın kontrolüm var
hcg 3000 ı bulduğunda karından görülebiliyor alttan ise daha erken vakitte görülebilir 1500-2000 oldupunda mesela ..hcg ye bağlı canımKese en erken ne zaman görünür
canım naptın kontrol nasıl geçti keseyi gördün mü?
Günaydın
bu akşam randevum var başka bir doktora
Çarşamba hcg değeri 7800 çıkmıştı
Bugün 15000 falan olduysa artık kesenin yeri kesin belli olur di mi?
günaydın :) bana doktorum değer 6000 olduktan sonra çok daha rahat görürüz keseyi demişti. o yüzden sizin değerinize göre kese net bir şekilde görünür bence :) hatta belki ufak da olsa kalp atışı da duyulur. ben de yarın gideceğim bakalım miniğimizi kesesini görebilecek miyiz :)
İnşallah sadece tek hatam erken test yapmak sonrasında da kimyasal gebeliği araştırıp canımı sıktım herkese tavsiyem gebeyseniy sakın olaki olumsuz birşeyler düşğnüp canınızı sıkmayın bol bol dua ediyorum ..Hadi inşallah ikimiz de iyi haberler alırız :)
Hadi inşallah ikimiz de iyi haberler alırız :)
tabiki görünür ve belli olur... merak etmeyin sizGünaydın
bu akşam randevum var başka bir doktora
Çarşamba hcg değeri 7800 çıkmıştı
Bugün 15000 falan olduysa artık kesenin yeri kesin belli olur di mi?
aklıma ne zaman olumsuz birşey gelse su içiyorum ne garip dimi... bilmem iyi geliyor şimdilerde sizlerede tavsiye ederim... bol bol su için ve dua edin...İnşallah sadece tek hatam erken test yapmak sonrasında da kimyasal gebeliği araştırıp canımı sıktım herkese tavsiyem gebeyseniy sakın olaki olumsuz birşeyler düşğnüp canınızı sıkmayın bol bol dua ediyorum ..
Evet bende cok su içip protein ağırlıklı besleniyorum inş kucağımıza aldığımız gğnleride görürüzaklıma ne zaman olumsuz birşey gelse su içiyorum ne garip dimi... bilmem iyi geliyor şimdilerde sizlerede tavsiye ederim... bol bol su için ve dua edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?