Dün 1500 dü değer keseyi görmedik yarına randevu verdi yarına kadar 3000 olur umarımhcg 3000 ı bulduğunda karından görülebiliyor alttan ise daha erken vakitte görülebilir 1500-2000 oldupunda mesela ..hcg ye bağlı canım
Ne kadarlık cnm senin 5 hafta miGöründü gerçekten :)
Sıkıntı yokmuş şimdilik
Teşekkür ederim destekleriniz için
Olur olur 2 günde 2 kat artıyoDün 1500 dü değer keseyi görmedik yarına randevu verdi yarına kadar 3000 olur umarım
Ne kadarlık cnm senin 5 hafta mi
çok sevindim canım hayırlı olsun inşallahGöründü gerçekten :)
Sıkıntı yokmuş şimdilik
Teşekkür ederim destekleriniz için
görünür canım perşembeye kadar ooo daha çok artacak değerin... hayırlı olsun inşallah bebeğin... hoşgeldinMerhabalar herkese ben de 11 Mart'ta hamile olduğumu öğrendim 11 Mart'ta beta 44,80 13 Mart'ta 104,40 16 Mart'ta 420,80 artış normal mi sizce ? Perşembe günü için doktordan randevu aldım sizce kese görünür mü ?
Çoook teşekkür ederim inşallah hepimizin çoook güzel sağlıklı bebekleri olurgörünür canım perşembeye kadar ooo daha çok artacak değerin... hayırlı olsun inşallah bebeğin... hoşgeldin
Canım ara ara kanama sorunu bende de var.keseyi gördük.hcg 22589 çıktı ama korkudan kıpırdauamıyorum bile.inşaALLAH kötü birşey yokturKızlar yardımınıza ihtiyacım var.
6+2hamileyim ara ara kanamam oldu .geçen hafta çarşamba günü
Dr. muayenesinde kese görülmedi hcg:466,8 di
Progestan ve folik asit verdi.1 hafta bekleyelim dedi
Dün akşam da akıntı geldiğini hissettim
Wc gidince çamaşırım batmış kırmızı kanla
hemen eşimle acile gittik ben salya sümük ağlamaklı
alt muayenede kese görülmedi HCG:2432 çıktı dr.2 gün sonra kan testini tekrarlıcaz mutlaka yaptır dedi ona göre bakıcaz dedi .
3 gebeliğim bu hiç kese görünmesi yok hcg hiç birinden haberim yoktu .şuan kafam okadar bulanıkki lütfen bi akıl verin normal mi bu durum
Canım ara ara kanama sorunu bende de var.keseyi gördük.hcg 22589 çıktı ama korkudan kıpırdauamıyorum bile.inşaALLAH kötü birşey yoktur
Rabbim yardımcımız olsun.ben daha kalp atışlarını duymadım.çok endişeleniyorum.Çok şükür salı günü keseyi gördük bizde
Geç döllenmeymiş 5 haftalık dedi dr
Adete göre 7 .haftadayım 2 hafta sonra kalp atışı duymak için gelin dedi dr.
Ama kanamam devam ettiği için içimiz rahatlamadı
kese görünür muhtemelen ama kalp atışı görülmeyebilir 6 hafta içinde görünüyor bazısı 7 hatta 8i bulabiliyor. sıkma canını sen.Arkadaşlar 5.haftanin içindeyim çarşamba doktor randevum var kese görünür dimi.kalp atışıda duyulur mu acaba?
Tmm cnm sağolasınkese görünür muhtemelen ama kalp atışı görülmeyebilir 6 hafta içinde görünüyor bazısı 7 hatta 8i bulabiliyor. sıkma canını sen.
Arkadaşlar 5.haftanin içindeyim çarşamba doktor randevum var kese görünür dimi.kalp atışıda duyulur mu acaba?
Ara ara kasık ağrılarım oluyor benim 5. haftadan beri ama çok şiddetli değilkızlar şuan 6+4 deyim rahim ne zaman büyümeye başlıyor yani büyüyor tabide... ağrı vs. yaşayanlar oldu mu ne zaman başladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?