2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Merhabalar herkese ben de 11 Mart'ta hamile olduğumu öğrendim 11 Mart'ta beta 44,80 13 Mart'ta 104,40 16 Mart'ta 420,80 artış normal mi sizce ? Perşembe günü için doktordan randevu aldım sizce kese görünür mü ?

görünür canım perşembeye kadar ooo daha çok artacak değerin... hayırlı olsun inşallah bebeğin... hoşgeldin

Canım ara ara kanama sorunu bende de var.keseyi gördük.hcg 22589 çıktı ama korkudan kıpırdauamıyorum bile.inşaALLAH kötü birşey yoktur

Canım ara ara kanama sorunu bende de var.keseyi gördük.hcg 22589 çıktı ama korkudan kıpırdauamıyorum bile.inşaALLAH kötü birşey yoktur

Çok şükür salı günü keseyi gördük bizde
Geç döllenmeymiş 5 haftalık dedi dr
Adete göre 7 .haftadayım 2 hafta sonra kalp atışı duymak için gelin dedi dr.
Ama kanamam devam ettiği için içimiz rahatlamadı

Rabbim yardımcımız olsun.ben daha kalp atışlarını duymadım.çok endişeleniyorum.

Arkadaşlar 9 haftalık hamileyken doktora gittim gecen hafta bebegin kalp atışı var fakat ultrasonda hareket etmedi doktora sordum neden hareket etmiyor diye oda uyuyodur dedi benim gibi böyle sorun yaşayan varmı gelecek hafta yine gidicem 2 li test ve ense kalınlıgı için inşallah ultrasonda hareket ettiğini görürüm

Arkadaşlar 5.haftanin içindeyim çarşamba doktor randevum var kese görünür dimi.kalp atışıda duyulur mu acaba?

kızlar şuan 6+4 deyim rahim ne zaman büyümeye başlıyor yani büyüyor tabide... ağrı vs. yaşayanlar oldu mu ne zaman başladı...

Kızlar selam 7+4deyim bugün mide bulantım var sabahtan beri sizde durumlar nasıl? Mide bulantıları başlayanlar oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…