2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Kızlar bugün kesemi net göremedi doktor.hcgmi takip edcek.böyle durumu olup düzelen varmı?ilk kontrolumde gördük keseyi ama bu kez sızıntı şeklinde bir şekli var dedi

bugun randavum vardı kalp atısını duyduk 2 cm olmus ufaklık 2 li test için randavu verdi perinatoloi doktoru yapıcakmiş her zaman mı öyle oluyor baska 2 li test için randavu alan oldu mu?

kızlar şuan 6+4 deyim rahim ne zaman büyümeye başlıyor yani büyüyor tabide... ağrı vs. yaşayanlar oldu mu ne zaman başladı...

Benim 4-5 ve 6. Haftalarda adet sancısına benzer sancılarım olmuştu. Özellikle geceleri uykumdan uyandıracak kadar şiddetli ağrılardı. Ama 6.hafta kalp atışını duyduktan sonra geçti bu ağrılar. 1-2 kez çok kısa süren ağrılar yine oldu ama artık hiçbir ağrı hissetmiyorum. Rahim büyüdükçe kasılma ve batma tarzı ağrıların normal olduğu söyleniyor ve hamilelik boyunca bunlar yaşanıyormuş.

Kızlar selam 7+4deyim bugün mide bulantım var sabahtan beri sizde durumlar nasıl? Mide bulantıları başlayanlar oldu mu?

Tuzlu çubuk, beyaz leblebi ve ekşi şeyler yiyerek rahatlatmaya çalışın midenizi. Bulantıyı düşünmemeye çalışın. Ben sadece 7.haftada ara ara hissettim bulantı. 2 haftadır yok. Tekrar başlar mı bilmiyorum ama kokulara karşı hassasım biraz.

bugun randavum vardı kalp atısını duyduk 2 cm olmus ufaklık 2 li test için randavu verdi perinatoloi doktoru yapıcakmiş her zaman mı öyle oluyor baska 2 li test için randavu alan oldu mu?

Ben de bugün kontrole gittim önceki doktorum kalp atışını göstermemişti bu gösterdi minik minik nasıl güzeldi ve perinatolojiden 2li test randevusu alın dediler. Perşembe günü hem sonuçlarımı göstermeye hem de perinatologtan randevu almaya gideceğim. Büyük hastanelerde hep perinatologlar yapıyor sanırım.

Kızlar selam 7+4deyim bugün mide bulantım var sabahtan beri sizde durumlar nasıl? Mide bulantıları başlayanlar oldu mu?
Benim 6+1'de bulantılarım başladı (bugün 6+4). Bulantım bir an bile geçmiyor, sadece hafifliyor.
Pazar bütün gün yattım, sonra zorla kendimi dışarı attım 4000 adım yürüdüm. Egzersiz de iyi geliyor yazıyor her yerde ama bi faydası olmadı gibi bana.
Böyle bi an bile geçmeyecek birşey olacağını hiç ummamıştım doğrusu. Cumartesi sabahı hele bulantıyla birlikte baygınlık hissi geldi, ayakta duramadım. Üst üste eğilip kalkmak bile etkiliyor. Midem çok bulanmasın diye yataktan 9 aylık hamile gibi ağır ağır kalkıyorum :))

Bir de nefesim daralıyor gibi oluyor. Bulantılardan önce başlamıştı o. Yürürken telefonda konuşunca nefes nefese kalmıştım.

çok sevindim canım benim hayırlı olsun bebeğin, güzelliklerle gelsin inşallah... ben geçen hafta gitmişim kese çok ufaktı 7mm dedi 2 hafta sonra gel demişti. az kaldı haftaya cmts gidicem inşallah...
İnşallah güzel haberlerle dönersin canım, bum bum kalp atışını da görürsün :)

Merhaba arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim. Cuma günü kese göründü ama dr kese küçük 10 gün sonra gel kalp atışı için gel dedi

Aramıza yeni Katılan arkadaşlar hamilelikleriniz hayırlı olsun Allah hepimize saplıcakla kucağımıza almak nasip etsin bebişlerimizi

Kızlar kilo alımları ne alemde ben 3 kilo almisim böyle giderse diyetisyen e gitmek zorunda kalıcam.herseyi yemek istiyorum sanki

kızlar bende varım 6+2 yim geç dollenmeymis kese gorunmedi biraz korkuttu ama herşey normalmis ki bugün üşüme vücut ağrısı işte mafoldum 2defa parol aldım terledim halim yok nasıl atlaticam bilmiyorum

kızlar bende varım 6+2 yim geç dollenmeymis kese gorunmedi biraz korkuttu ama herşey normalmis ki bugün üşüme vücut ağrısı işte mafoldum 2defa parol aldım terledim halim yok nasıl atlaticam bilmiyorum
Geçmiş olsun.Rahat bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle

Kızlar kilo alımları ne alemde ben 3 kilo almisim böyle giderse diyetisyen e gitmek zorunda kalıcam.herseyi yemek istiyorum sanki
Ben 7+3 haftalığım 400 gram almışım. Ama ben hep ayaktayım evde olduğum günler bile oturmuyorum. Çok iştahlıyım böyle giderse çok kilo alırım gibi geliyor.

Aramıza yeni Katılan arkadaşlar hamilelikleriniz hayırlı olsun Allah hepimize saplıcakla kucağımıza almak nasip etsin bebişlerimizi

Nasıl oldunuz acaba, en son eve çıkmıştınız sanırım. Umarım herşey yolundadır.

Ben hiç kilo almadım henüz. Gram gram hergün alıp veriyorum zaten ama aç karna tartıldığımda kilo almamış görünüyorum. Umarım sizin de fazla olmaz. Sağlıklı şeyler tüketmeye çalışın.

Ben 7+3 haftalığım 400 gram almışım. Ama ben hep ayaktayım evde olduğum günler bile oturmuyorum. Çok iştahlıyım böyle giderse çok kilo alırım gibi geliyor.
bende oturarak çalişan bir insanın hamılelıkten önce cok aktıf bır hayatım vardı aksam yemegıde yemeyen bir insandım.Şimdi aksam yemekelrı mecbur yıyorum hareket te eskısı kadar yok 51 kg ile hamile kaldıgımı sanıyorum suan 54 um

Rabb'ime Şükürler olsun ultrasonda sıkıntı görülmedi şu anda da eski eski tortular geliyo sildikçe ama taze değil onlar şükür.Haftaya kontrolüm var inşallah her şey yolunda devam eder sonuna kadar ve kucağımıza alırız hepimiz.Annelik gibi kutsal bir taçla taçlandırsın Rabbim her birimizi inşallah

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım, bum bum kalp atışını da görürsün :)
amin... gün sayıyorum heyecanlıyım. 4 gün kaldı büyük buluşmaya... zaman geçmiyor hiç bana... dün rüyamda 3 aylık doğum yaptığımı gördüm acayip birşeydi nasıl yaşayacak bu diyordum. ama yaşadı emzirdim bile gerçek gibiydi. uyuya kalıyorum bir uyanıyorum panikle eşime kızıyorum neden uyandırmadın ki 10 saat oldu benim 3 saatte bir emzirmem lazım açlıktan ölecek bebeğim diyorum rüyamda... emzirmeye devam ediyorum yaşıyor , tutunuyordu hayata... ne güzel bir bebekti erkek gördüm yine hayırlısı. sabah eşime anlattım rüyayı nasıl tedirgin olduysam rüyamda uyaya kaldığımızı emzireyi unuttuğumuzu bunu gerçekte yaşamayalım lütfen mutlaka bir gözümüz açık olmalı dedim ona.

çok sevindim çok.... inşallah herşey yolunda gidecek hem 2. trimesterede birşey kalmadı...

Kızlar selam bende aranıza katıldım 7+5 haftalık bebişim. Onu çok bekledik çok uğraştık 1 düşük, 1 kimyasal gebelik, başarısız olan tüp bebek denemlerinden sonra hiç beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrendin. Çok şükür dün de kalp atışını duyduk :) şimdi neler yapmam lazım nasıl davranmam gerek bilmiyorum. Heyecandan yerimde duramıyorum. Allah hepimize bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…