- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 35
Benimde kese görünür de kalp biraz zor heraldeben 5+6 da gördüm ve duydum :)
kızlar şuan 6+4 deyim rahim ne zaman büyümeye başlıyor yani büyüyor tabide... ağrı vs. yaşayanlar oldu mu ne zaman başladı...
Kızlar selam 7+4deyim bugün mide bulantım var sabahtan beri sizde durumlar nasıl? Mide bulantıları başlayanlar oldu mu?
bugun randavum vardı kalp atısını duyduk 2 cm olmus ufaklık 2 li test için randavu verdi perinatoloi doktoru yapıcakmiş her zaman mı öyle oluyor baska 2 li test için randavu alan oldu mu?
Benim 6+1'de bulantılarım başladı (bugün 6+4). Bulantım bir an bile geçmiyor, sadece hafifliyor.Kızlar selam 7+4deyim bugün mide bulantım var sabahtan beri sizde durumlar nasıl? Mide bulantıları başlayanlar oldu mu?
ben de 5. hafta içinde gittim kese vardı kalp atışı için 1 hafta sonra çağırdıArkadaşlar 5.haftanin içindeyim çarşamba doktor randevum var kese görünür dimi.kalp atışıda duyulur mu acaba?
İnşallah güzel haberlerle dönersin canım, bum bum kalp atışını da görürsün :)çok sevindim canım benim hayırlı olsun bebeğin, güzelliklerle gelsin inşallah... ben geçen hafta gitmişim kese çok ufaktı 7mm dedi 2 hafta sonra gel demişti. az kaldı haftaya cmts gidicem inşallah...
Canım çok sevindim, dış gebelik ihtimali de gitmiş:) İçin rahat olsun artıkben de 5. hafta içinde gittim kese vardı kalp atışı için 1 hafta sonra çağırdı
Geçmiş olsun.Rahat bir hamilelik geçirmeniz dileğiylekızlar bende varım 6+2 yim geç dollenmeymis kese gorunmedi biraz korkuttu ama herşey normalmis ki bugün üşüme vücut ağrısı işte mafoldum 2defa parol aldım terledim halim yok nasıl atlaticam bilmiyorum
Ben 7+3 haftalığım 400 gram almışım. Ama ben hep ayaktayım evde olduğum günler bile oturmuyorum. Çok iştahlıyım böyle giderse çok kilo alırım gibi geliyor.Kızlar kilo alımları ne alemde ben 3 kilo almisim böyle giderse diyetisyen e gitmek zorunda kalıcam.herseyi yemek istiyorum sanki
Aramıza yeni Katılan arkadaşlar hamilelikleriniz hayırlı olsun Allah hepimize saplıcakla kucağımıza almak nasip etsin bebişlerimizi
Kızlar kilo alımları ne alemde ben 3 kilo almisim böyle giderse diyetisyen e gitmek zorunda kalıcam.herseyi yemek istiyorum sanki
bende oturarak çalişan bir insanın hamılelıkten önce cok aktıf bır hayatım vardı aksam yemegıde yemeyen bir insandım.Şimdi aksam yemekelrı mecbur yıyorum hareket te eskısı kadar yok 51 kg ile hamile kaldıgımı sanıyorum suan 54 umBen 7+3 haftalığım 400 gram almışım. Ama ben hep ayaktayım evde olduğum günler bile oturmuyorum. Çok iştahlıyım böyle giderse çok kilo alırım gibi geliyor.
Rabb'ime Şükürler olsun ultrasonda sıkıntı görülmedi şu anda da eski eski tortular geliyo sildikçe ama taze değil onlar şükür.Haftaya kontrolüm var inşallah her şey yolunda devam eder sonuna kadar ve kucağımıza alırız hepimiz.Annelik gibi kutsal bir taçla taçlandırsın Rabbim her birimizi inşallahNasıl oldunuz acaba, en son eve çıkmıştınız sanırım. Umarım herşey yolundadır.
Ben hiç kilo almadım henüz. Gram gram hergün alıp veriyorum zaten ama aç karna tartıldığımda kilo almamış görünüyorum. Umarım sizin de fazla olmaz. Sağlıklı şeyler tüketmeye çalışın.
amin... gün sayıyorum heyecanlıyım. 4 gün kaldı büyük buluşmaya... zaman geçmiyor hiç bana... dün rüyamda 3 aylık doğum yaptığımı gördüm acayip birşeydi nasıl yaşayacak bu diyordum. ama yaşadı emzirdim bile gerçek gibiydi. uyuya kalıyorum bir uyanıyorum panikle eşime kızıyorum neden uyandırmadın ki 10 saat oldu benim 3 saatte bir emzirmem lazım açlıktan ölecek bebeğim diyorum rüyamda... emzirmeye devam ediyorum yaşıyor , tutunuyordu hayata... ne güzel bir bebekti erkek gördüm yine hayırlısı. sabah eşime anlattım rüyayı nasıl tedirgin olduysam rüyamda uyaya kaldığımızı emzireyi unuttuğumuzu bunu gerçekte yaşamayalım lütfen mutlaka bir gözümüz açık olmalı dedim ona.İnşallah güzel haberlerle dönersin canım, bum bum kalp atışını da görürsün :)
çok sevindim çok.... inşallah herşey yolunda gidecek hem 2. trimesterede birşey kalmadı...Rabb'ime Şükürler olsun ultrasonda sıkıntı görülmedi şu anda da eski eski tortular geliyo sildikçe ama taze değil onlar şükür.Haftaya kontrolüm var inşallah her şey yolunda devam eder sonuna kadar ve kucağımıza alırız hepimiz.Annelik gibi kutsal bir taçla taçlandırsın Rabbim her birimizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?