Rabbim kucagina almayida nasip etsin inşallah tebriklerKızlar selam bende aranıza katıldım 7+5 haftalık bebişim. Onu çok bekledik çok uğraştık 1 düşük, 1 kimyasal gebelik, başarısız olan tüp bebek denemlerinden sonra hiç beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrendin. Çok şükür dün de kalp atışını duyduk :) şimdi neler yapmam lazım nasıl davranmam gerek bilmiyorum. Heyecandan yerimde duramıyorum. Allah hepimize bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Inşallah canımçok sevindim çok.... inşallah herşey yolunda gidecek hem 2. trimesterede birşey kalmadı...
inşallah hepimize nasip etsinRabbim kucagina almayida nasip etsin inşallah tebrikler
Rabb'ime Şükürler olsun ultrasonda sıkıntı görülmedi şu anda da eski eski tortular geliyo sildikçe ama taze değil onlar şükür.Haftaya kontrolüm var inşallah her şey yolunda devam eder sonuna kadar ve kucağımıza alırız hepimiz.Annelik gibi kutsal bir taçla taçlandırsın Rabbim her birimizi inşallah
Amin çok Sağol canım senin nasıl geçiyor kaç haftalıksınİnşallah kalan haftalar sağlıkla sorunsuz geçer. Çok sevindim iyi olmanıza.
Amin çok Sağol canım senin nasıl geçiyor kaç haftalıksın
Iyi canım maşallah .devlet Hast doktorları genelde öyle oluyor.Ne var sanki ordan mutlu ayrılmamızı sağlasalar.Çok şükür herşey yolunda 9+4 teyiz bugün. Dün ilk defa ultrasonda gördüm, önceki doktor göstermemişti hiç suratsız adamPerşembe günü 2li test için randevu alacağım bakalım ne zamana verecekler. Ofiste sürekli uyuklamak dışında bir sıkıntım yok şimdilik, sürekli bilgisayar başında oturunca yorulmuyorum da.
Selam kızlar bu gün karnımda batma gibi ağrım var içime bir korku girdi uzandım öylece yatıyorum böyle bir ağrı yaşan oldu mu
7+5 bugünne kadarlık hamılesın canım ?
Yumurtalık kisti oluşmuş olabilir Eğilip doğrulunca mı oluyor genellikle ?Selam kızlar bu gün karnımda batma gibi ağrım var içime bir korku girdi uzandım öylece yatıyorum böyle bir ağrı yaşan oldu mu
Zaman zaman oluyor yatakta yan dönerken oldu bir kaç defa pazartesi ultrasondaydım bebeğin kalp atışını gördük bir sorun olsa doktor o zaman görürdü diye düşünüyorum bilemedim sabah doktorumla konuştum dudağımda ufak bir uçuk çıktı hem onu söyledim hem ağrımı birşey olmaz rahat ol dedi ama ne bileyim daha önce sıkıntı yaşadığım için biraz korkuyorumYumurtalık kisti oluşmuş olabilir Eğilip doğrulunca mı oluyor genellikle ?
Korkma canım hamileliğe yardımcı olan Yumurtalık kistidir o ve zaten Dediğin gibi doktorun bir gariplik olsaydı söylerdiZaman zaman oluyor yatakta yan dönerken oldu bir kaç defa pazartesi ultrasondaydım bebeğin kalp atışını gördük bir sorun olsa doktor o zaman görürdü diye düşünüyorum bilemedim sabah doktorumla konuştum dudağımda ufak bir uçuk çıktı hem onu söyledim hem ağrımı birşey olmaz rahat ol dedi ama ne bileyim daha önce sıkıntı yaşadığım için biraz korkuyorum
Sağol içim rahatlı benim ne yazık ki çok kötü bir huyum var sürekli kendimi dinliyorum biraz rahat olsam iyi olur sanırımKorkma canım hamileliğe yardımcı olan Yumurtalık kistidir o ve zaten Dediğin gibi doktorun bir gariplik olsaydı söylerdi
Amin canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bizlere..ne renk ve ne Sıklıkla geliyor kanama ?Kizlar doktor randevum var bugun dua edin iyi haberler aliyim insallah kanamali bir gebelik geciriyorum dusuk riskim yuksek rabbim yardimcim olsun .
Allah yardımcın olsun canım iyi düşün iyi olsun inşallah herşey yolundadır sağlıkla alırsın bebişini kucağınaKizlar doktor randevum var bugun dua edin iyi haberler aliyim insallah kanamali bir gebelik geciriyorum dusuk riskim yuksek rabbim yardimcim olsun .
Insallah canim bebegim iyi olsunda 9 ay olsada yatip dinlenirim insallah yolundadirAllah yardımcın olsun canım iyi düşün iyi olsun inşallah herşey yolundadır sağlıkla alırsın bebişini kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?