7+5 bugün
Kizlar doktor randevum var bugun dua edin iyi haberler aliyim insallah kanamali bir gebelik geciriyorum dusuk riskim yuksek rabbim yardimcim olsun .
Çok sağol içim rahatladıcok normal bendede oldugu ıcın ara ara o yuzden sordum ne kadarlık hamılesın dıye bende sordum doktoruma kanama olmadıgı surece krampta olacak batmada olacak hersey olacak yer acıyor bebıs kendıde dedı :)
Çok sağol içim rahatladı
Aaaa canım benim çok çok üzüldümKizlar ben bebegimi düşürdüm allah isteyen herkeze. Evlat nasip etsin
Canım çok üzüldümKizlar ben bebegimi düşürdüm allah isteyen herkeze. Evlat nasip etsin
Canım geçmiş olsun Allah sabır versinKizlar ben bebegimi düşürdüm allah isteyen herkeze. Evlat nasip etsin
Hayirlisi allahtan canim bende de kendiliginden dusuk oldu evde az bir parca var rahimde kürtaj istemedim agrim sizim olmadi çünkü doktor oda düşer bekleyelim dediCanım geçmiş olsun Allah sabır versin
Düşüğün kıçı içinde olur diyorlar doğru gerçekten. Ben 21 aralıkta düşük yaptım sonraki ay hemen hamile kaldım. Geçecek inşallah bu acı geçecek ve sen Allah'n izniyle tekrar anne olaxaksım
Doğal yollarla düştüğü için ben hiç korunmadım. Sana bişey olmasın hepsi gerçekten düzeliyor.Hayirlisi allahtan canim bende de kendiliginden dusuk oldu evde az bir parca var rahimde kürtaj istemedim agrim sizim olmadi çünkü doktor oda düşer bekleyelim dedi
Geçen hafta bende öyleydim ama 9. Haftaya girdiğinde birden kesildi çok çok nadir ve çok hafif bulantı oluyo okadar oda rahatsız etcek kadar bile değilMerhaba kizlar ben de subatta hamile kaldim. 7+3um hic bisey yiyemiyorum tostla krakerle besleniyorum her sey kokuyor her sey midemi bulandiriyor. Gene de 500gram almayi basarmisim galiba o da kabizliktan :)
Sizler ne durumdasiniz mide bulantisina nasil cozumler buldunuz?
Merhaba kizlar ben de subatta hamile kaldim. 7+3um hic bisey yiyemiyorum tostla krakerle besleniyorum her sey kokuyor her sey midemi bulandiriyor. Gene de 500gram almayi basarmisim galiba o da kabizliktan :)
Sizler ne durumdasiniz mide bulantisina nasil cozumler buldunuz?
Darisi basima valla ya kusuyorum da yedigime yazik oluyor bebegim icin uzuluyorum. Insallah gecer.Geçen hafta bende öyleydim ama 9. Haftaya girdiğinde birden kesildi çok çok nadir ve çok hafif bulantı oluyo okadar oda rahatsız etcek kadar bile değil
Keske ben de istahli olsam :) yemeklerden direk uzagim zaten kuru seyler yiyebiliyorum. Kraker besin kaynagim.Benim cok nadir bulatılarım oluyor genelde çok iştahlıyım. Cubuk kraker iyi gelir, çok yağlı yemeklerden uzak dur.
Canım hayırlı olsun sağlıklı hamilelikler dilerimmerhaba kızlar bende 6 haftalık gebeyim darısı tüm isteyenlerin başınapazartesi günü keseyi gördük bizde kalp atışı ve bebek için de 2 hafta sonraya randevu verdiler
Teşekkür ederim :)Canım hayırlı olsun sağlıklı hamilelikler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?