2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

cok normal bendede oldugu ıcın ara ara o yuzden sordum ne kadarlık hamılesın dıye bende sordum doktoruma kanama olmadıgı surece krampta olacak batmada olacak hersey olacak yer acıyor bebıs kendıde dedı :)
Çok sağol içim rahatladı

Selam kizlar ben de subatta hamile kalanlardandim. Bugun 9+3 olduk dun ultrasonda 1 hafta onde gorundu minnak :) 1 oglum var bakalim ikincisi ne gelecek? :)

Kizlar ben bebegimi düşürdüm allah isteyen herkeze. Evlat nasip etsin
Aaaa canım benim çok çok üzüldüm Allsh en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin canım.kanamalı geçiriyorum demiştin kasık ağrın da var miydi kanama alanı filan mı vardı

Kizlar ben bebegimi düşürdüm allah isteyen herkeze. Evlat nasip etsin
Canım geçmiş olsun Allah sabır versin
Düşüğün kıçı içinde olur diyorlar doğru gerçekten. Ben 21 aralıkta düşük yaptım sonraki ay hemen hamile kaldım. Geçecek inşallah bu acı geçecek ve sen Allah'n izniyle tekrar anne olaxaksım

Hayirlisi allahtan canim bende de kendiliginden dusuk oldu evde az bir parca var rahimde kürtaj istemedim agrim sizim olmadi çünkü doktor oda düşer bekleyelim dedi

Hayirlisi allahtan canim bende de kendiliginden dusuk oldu evde az bir parca var rahimde kürtaj istemedim agrim sizim olmadi çünkü doktor oda düşer bekleyelim dedi
Doğal yollarla düştüğü için ben hiç korunmadım. Sana bişey olmasın hepsi gerçekten düzeliyor.

Merhaba kizlar ben de subatta hamile kaldim. 7+3um hic bisey yiyemiyorum tostla krakerle besleniyorum her sey kokuyor her sey midemi bulandiriyor. Gene de 500gram almayi basarmisim galiba o da kabizliktan :)
Sizler ne durumdasiniz mide bulantisina nasil cozumler buldunuz?

Geçen hafta bende öyleydim ama 9. Haftaya girdiğinde birden kesildi çok çok nadir ve çok hafif bulantı oluyo okadar oda rahatsız etcek kadar bile değil

Benim cok nadir bulatılarım oluyor genelde çok iştahlıyım. Cubuk kraker iyi gelir, çok yağlı yemeklerden uzak dur.

Geçen hafta bende öyleydim ama 9. Haftaya girdiğinde birden kesildi çok çok nadir ve çok hafif bulantı oluyo okadar oda rahatsız etcek kadar bile değil
Darisi basima valla ya kusuyorum da yedigime yazik oluyor bebegim icin uzuluyorum. Insallah gecer.

Benim cok nadir bulatılarım oluyor genelde çok iştahlıyım. Cubuk kraker iyi gelir, çok yağlı yemeklerden uzak dur.
Keske ben de istahli olsam :) yemeklerden direk uzagim zaten kuru seyler yiyebiliyorum. Kraker besin kaynagim.

Kizlar ben de 7+2 haftalik oldum. Ilk zamanlar hic belirti yoktu, elimdem geldigince saglikli besleniyordum. Mide bulantilarim bu hafta basladi, artik dogru durust birsey yiyemiyorum, su icince bilince bulanti artiyor. Istahim da hic yok, yemek dusuncesi bile midemi bulandiriyor. Cubuk krakere talimim ben de. Allah yardimcimiz olsun :)

merhaba kızlar bende 6 haftalık gebeyim darısı tüm isteyenlerin başına pazartesi günü keseyi gördük bizde kalp atışı ve bebek için de 2 hafta sonraya randevu verdiler

merhaba kızlar bende 6 haftalık gebeyim darısı tüm isteyenlerin başına pazartesi günü keseyi gördük bizde kalp atışı ve bebek için de 2 hafta sonraya randevu verdiler
Canım hayırlı olsun sağlıklı hamilelikler dilerim

Arkadaşlar şu ana kadar bi sıkıntı yoktu. Biraz önce okuldan geldim 6 saat dersim vardı. Peçetede bir iki damla kan gördüm. Çok korkuyorum şimdi dinleniyorum. Çok korkuyorum bu normal değil, değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…