2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Arkadaşlar şu ana kadar bi sıkıntı yoktu. Biraz önce okuldan geldim 6 saat dersim vardı. Peçetede bir iki damla kan gördüm. Çok korkuyorum şimdi dinleniyorum. Çok korkuyorum bu normal değil, değil mi?
Canım öncelikle geçmiş olsun Allah korusun kötü Şeyler getirme aklına ama artarsa acile git tedbir olarak..progestan vereceklerdir

İyi akşamlar hepinize. Umarım herkesin gebeliği sorunsuz bir şekilde devam ediyordur. Kanaması olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. İnşallah çık önemli birşey olmadan geçer gider.

Bugün doktora gittim yine bazı kan tahlili sonuçlarını göstermeye. Minik bebek 10+3 günlük göründü ultrasonda, normalde 9+6 yız bugün. 9 nisana ikili test için randevu aldık. Bu haftalarda baya hızlı büyüyorlar sanki.

Çok şükür kızlar her şey yolunda. Bi panikle yazdım ama çok korktum. Şimdi iyiyim baktılar her şey yolunda çok şükür. Allah hepimizin avlarımızı hayırla kucağımıza alalım.

Çok şükür kızlar her şey yolunda. Bi panikle yazdım ama çok korktum. Şimdi iyiyim baktılar her şey yolunda çok şükür. Allah hepimizin avlarımızı hayırla kucağımıza alalım.
Csnım çokkkkk sevindim sorun olmamasına süper :) yeni gördüm bu Yazıyı

Günaydın annişlergünaydın hepinize güzel haberler alacağınız bir gün olsun.Nasıl gidiyo

Günaydın annişlergünaydın hepinize güzel haberler alacağınız bir gün olsun.Nasıl gidiyo
Günaydın dün doktora gittik 7+4 dedi. Masallah bir problem gözükmüyor bende kalp atışını da duyduk sıpanın :) iki hafta sonra tekrar gelin dedi. Çok sık sık çağırıyor sanki ama olsun.
Bu arada ben biraz üşütmüşüm boğaz ağrım var. Ihlamur içebilirsin ve portakal kivi ye dedi. Eğer çok artarsa o zaman ilaç kullanırız dedi ama ben ilaç kullanma istemiyorum tabii

Öncelikle gözün aydın canım :) geçen gece uyandığımda benim de boğazımda bir ağrıyacak gibi his oldu hemen Kalkıp karbonatlı gargara Yaptım yattım geçti sen de yap istersen.sirkeli su gargarası da olur geçmiş olsun

kızlar hiç iyi değilim dualrınızı eksik etmeyin. bu sabah şiddetli bir karın ağrısı ve ona eşlik eden mide bulantısı ile uyandım.. çok panikledim hemen lavaboya koştum.. kan leke vs varmı diye birşey yok şimdilik. yarın randevum var. şuan hiç iyi değilim... böyle bir karın ağrısı yaşşayan oldu mu? baya baya adet olcakmış gibi..

Günaydın canım... Bu güne kadar çok rahattım ama bugün doktorun istediği testleri yaptırmak için aç karnına sokağa çıktım ve midem çok fena oldu hala da kendime gelemedim. Sanırım benim iştah kesen bulantılarım 8. hafta itibariyle başlıyor. Bulantılarla nasıl başa çıkıyorsunuz neler yiyorsunuz kızlar. Ben kuru beslenip bebeğimin aç kalmasından korkuyorum ama yemek yemeğe hiç halim yok off

bu bebeği kaybetmek istemiyorum çok korkuyorum... bir insanın karnı neden ağrır neden ama... ilk kez bir gebeliğim bu kadar uzun sürdü yeniden aynı şeyi yaşamak istemiyorum ben...

içini ferah tut karın ağrısı bende oldu doktoruma sordum kan olmadığı sürece korkulacak bir durum yok rahat ol dedi. Sen yinede dinlen kendini yorma ve iyi şeyler düşün

içini ferah tut karın ağrısı bende oldu doktoruma sordum kan olmadığı sürece korkulacak bir durum yok rahat ol dedi. Sen yinede dinlen kendini yorma ve iyi şeyler düşün
hala midem bulanıyor yemek yemem ilaçlarımı içmem lazım. yiyemiyorum birşey, sanki kussam rahatlıycakmışım gibi ama kusamıyorumda çok fenayım bugün.

bu bebeği kaybetmek istemiyorum çok korkuyorum... bir insanın karnı neden ağrır neden ama... ilk kez bir gebeliğim bu kadar uzun sürdü yeniden aynı şeyi yaşamak istemiyorum ben...
Canım bende 8cm kist vardı ilk gittiğim muayenede farketmişti dr. Dün gittiğimde bakmadı bile ben sordum. Eğer kist olsa dayanamıcak ağrın olurdu dedi. Sen bence bugün git dra yarını bekleme belki kist vardı sende de

bebeğinin beslenmemesinden hiç korkma çünkü asıl göbek bağı 3ayda oluşmaya başlıyor ve bebek aslında o zaman besleniyor. Ne istersen yiyebilirsin dedi dr bana. eğer canın istemiyorsa zorlama kendini. Benim midemi balık bulandırıyor bu aralar hem de ne kadar faydalı aslında bebek için ama şu an yemesende olur dedi hiç zorlama

Ilk haftalar olabiliyormuş rahim büyüdüğünden.Kısa kısaysa korkma canım Allah korusun bebişlerimizi hem belki gaz Sancısı da olabilir o

ben onu doktora sormuştum burada okumuştum sanırım yumurta çatlamadığı için kist oluyormuş gebelik oldu ya bu ay kist varmı bende demiştim. o nerden çıktı yok öyle birşey dedi. kist görmedim ben dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…