inş. ondandır çok kötüyüm gerçekten karın ağrım geçti şuan ama midem hala çok fena... biraz daha devam ederse böyle dayanamaycağım gerçekten artık parmakmı sokarım ne yaparım bilmiyorum kussam rahatlıycakmışım gibi sanki.ben bu kadar kötü olabiliceğini hiç düşünmemiştim gebelikteki mide bulantısının.Ilk haftalar olabiliyormuş rahim büyüdüğünden.Kısa kısaysa korkma canım Allah korusun bebişlerimizi hem belki gaz Sancısı da olabilir o
Günaydın annişlergünaydın hepinize güzel haberler alacağınız bir gün olsun.Nasıl gidiyo
kızlar hiç iyi değilim dualrınızı eksik etmeyin. bu sabah şiddetli bir karın ağrısı ve ona eşlik eden mide bulantısı ile uyandım.. çok panikledim hemen lavaboya koştum.. kan leke vs varmı diye birşey yok şimdilik. yarın randevum var. şuan hiç iyi değilim... böyle bir karın ağrısı yaşşayan oldu mu? baya baya adet olcakmış gibi..
inş. ondandır çok kötüyüm gerçekten karın ağrım geçti şuan ama midem hala çok fena... biraz daha devam ederse böyle dayanamaycağım gerçekten artık parmakmı sokarım ne yaparım bilmiyorum kussam rahatlıycakmışım gibi sanki.ben bu kadar kötü olabiliceğini hiç düşünmemiştim gebelikteki mide bulantısının.
Geçmiş olsun canım inşsllah uzun sürmez benim hiç bulantım vs olmadı.ya olursa diye araştırmıştım sabah aç Karina kraker iyi geliyormuş.Bir de bebek üç ay annenin depolarından besleniyormuş aç kalıcak diye düşünmeGünaydın canım... Bu güne kadar çok rahattım ama bugün doktorun istediği testleri yaptırmak için aç karnına sokağa çıktım ve midem çok fena oldu hala da kendime gelemedim. Sanırım benim iştah kesen bulantılarım 8. hafta itibariyle başlıyor. Bulantılarla nasıl başa çıkıyorsunuz neler yiyorsunuz kızlar. Ben kuru beslenip bebeğimin aç kalmasından korkuyorum ama yemek yemeğe hiç halim yok off
Bende hiç olmadı.Miden de bulanıyorsa kesin sindirim sistemiyle ilgili bir sıkıntıdandır o karın ağrısı..inşallah geçer ikisi de csnıminş. ondandır çok kötüyüm gerçekten karın ağrım geçti şuan ama midem hala çok fena... biraz daha devam ederse böyle dayanamaycağım gerçekten artık parmakmı sokarım ne yaparım bilmiyorum kussam rahatlıycakmışım gibi sanki.ben bu kadar kötü olabiliceğini hiç düşünmemiştim gebelikteki mide bulantısının.
Canım hiç endişe etme yok yere. Ben de doktora sorduğumda ağrıdan sancıdan korkmana gerek yok dedi, kanama olmadıkça gayet normalmiş.bu bebeği kaybetmek istemiyorum çok korkuyorum... bir insanın karnı neden ağrır neden ama... ilk kez bir gebeliğim bu kadar uzun sürdü yeniden aynı şeyi yaşamak istemiyorum ben...
Ben salıya kadar raporluyum uzanıyorum annem Yanımda her şeyi o yapıyor Sağolsun ,rapor bitince gidecekGünaydın, şuan herşey yolunda gidiyor. Ofiste kimse yok bugün ara ara ayaklarımı uzatıp dinleniyorum. Sen nasılsın?
Benim de çok şiddetli sancılarım olmuştu 5-6.haftalarda ama kanama olmadığı sürece sorun yok dedi doktorum. Ve her adet zamanımda ara ara ağrılar giriyor. Ben ağrı geldiğinde sırt üstü yatıp karnımı sıcak tuttum ve 5 dk içinde geçiyordu. Günde birkaç defa geliyordu bu ağrılar. İçinizi ferah tutun, doktorunuzu arayın veya randevunuzu bugüne çekmeye çalışın rahat edemezseniz.
Ben salıya kadar raporluyum uzanıyorum annem Yanımda her şeyi o yapıyor Sağolsun ,rapor bitince gidecekdinlendiğim için şimdilik iyiyim ama dün annemle markete gidelim dedik vajene iğne Battı gibi oldu korktum geri döndüm ben.paranoyak mi oldum bilmem
Inşallah canımYaşadığın şey korkutucu olduğu için psikolojik olarak etkilenmen normal tabi. Umarım bundan sonra bir sorun yaşamazsınız.
İnşallah güzel haberlerle döneceksin canım. Dualarımız seninle...ben doktora gidiyorum kızlar yarınki randevuyu bugune aldım... bakalım bebeğim ne durumda onu ilk kez görücez... kalp atışınıda ilk kez belkii... dua edin bana ne olur....
Denemedim çünkü kalbinin ne kadar attığını bilmiyorum hiçMrb.kalp atisina gore cinsiyet tahmin edilebiliyormus deneyen oldu mu acaba
Kalp atisini dra sormak lazimmos 140 altindaysa erkek ustundeyse kizdi galiba su nubtan da belli oluyo diyolarda anlamiyorm bissDenemedim çünkü kalbinin ne kadar attığını bilmiyorum hiçBir de ramzi teorisi diye bişey varmış. Bebeğin bulunduğu yere göre cinsiyet tahmini. Hiç anlamadım onu da
Kalp atisini dra sormak lazimmos 140 altindaysa erkek ustundeyse kizdi galiba su nubtan da belli oluyo diyolarda anlamiyorm biss
Aynen canım saglikli olsunlar en onemlisi benmki daha 7haftalik merakla bekliyorum bakalm3-4 haftaya öğreniriz heralde diye akışına bıraktım bakalım, herkes erkek diyor ne olacak göreceğiz. Sağlıklı olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?