2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Ilk haftalar olabiliyormuş rahim büyüdüğünden.Kısa kısaysa korkma canım Allah korusun bebişlerimizi hem belki gaz Sancısı da olabilir o
inş. ondandır çok kötüyüm gerçekten karın ağrım geçti şuan ama midem hala çok fena... biraz daha devam ederse böyle dayanamaycağım gerçekten artık parmakmı sokarım ne yaparım bilmiyorum kussam rahatlıycakmışım gibi sanki.ben bu kadar kötü olabiliceğini hiç düşünmemiştim gebelikteki mide bulantısının.

Günaydın annişlergünaydın hepinize güzel haberler alacağınız bir gün olsun.Nasıl gidiyo

Günaydın, şuan herşey yolunda gidiyor. Ofiste kimse yok bugün ara ara ayaklarımı uzatıp dinleniyorum. Sen nasılsın?

Benim de çok şiddetli sancılarım olmuştu 5-6.haftalarda ama kanama olmadığı sürece sorun yok dedi doktorum. Ve her adet zamanımda ara ara ağrılar giriyor. Ben ağrı geldiğinde sırt üstü yatıp karnımı sıcak tuttum ve 5 dk içinde geçiyordu. Günde birkaç defa geliyordu bu ağrılar. İçinizi ferah tutun, doktorunuzu arayın veya randevunuzu bugüne çekmeye çalışın rahat edemezseniz.

Tuzlu çubuk leblebi gibi şeyler yemeyi denedin mi peki? Veya ekşi meyveler?

Çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı aranızda? Benim karın ve bacaklarım genelde kuru olduğu için ben kullanmaya başlayacağım yavaş yavaş. Önerebileceğiniz marka veya evde hazırladığınız ve faydasını gördüğünüz (faydası olduğuna inandığınız) karışımlar var mı?

Geçmiş olsun canım inşsllah uzun sürmez benim hiç bulantım vs olmadı.ya olursa diye araştırmıştım sabah aç Karina kraker iyi geliyormuş.Bir de bebek üç ay annenin depolarından besleniyormuş aç kalıcak diye düşünme

Bende hiç olmadı.Miden de bulanıyorsa kesin sindirim sistemiyle ilgili bir sıkıntıdandır o karın ağrısı..inşallah geçer ikisi de csnım

bu bebeği kaybetmek istemiyorum çok korkuyorum... bir insanın karnı neden ağrır neden ama... ilk kez bir gebeliğim bu kadar uzun sürdü yeniden aynı şeyi yaşamak istemiyorum ben...
Canım hiç endişe etme yok yere. Ben de doktora sorduğumda ağrıdan sancıdan korkmana gerek yok dedi, kanama olmadıkça gayet normalmiş.

Mide bulantısına gelince, benim hiç geçmiyor. Ara ara da bayılma hissi gelecek kadar artıyor. Bende işe yarayan şey midemi hiç boş bırakmamak. Sürekli kraker, badem, leblebi, kuru meyve, ekşi elma vs atıştırıyorum. tamamen geçiyor mu hayır ama en azından atakları bastırıyor...

Ben salıya kadar raporluyum uzanıyorum annem Yanımda her şeyi o yapıyor Sağolsun ,rapor bitince gidecek dinlendiğim için şimdilik iyiyim ama dün annemle markete gidelim dedik vajene iğne Battı gibi oldu korktum geri döndüm ben.paranoyak mi oldum bilmem

Yaşadığın şey korkutucu olduğu için psikolojik olarak etkilenmen normal tabi. Umarım bundan sonra bir sorun yaşamazsınız.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar dün biraz korktuk ama şimdi her şey yolunda. O panikle ilk size yazdım. Eşim benden çok güveniyorsun onlara diyor. Ama napiyim eşekten düşenin halinden ancak aynı derdi olan anlat

ben doktora gidiyorum kızlar yarınki randevuyu bugune aldım... bakalım bebeğim ne durumda onu ilk kez görücez... kalp atışınıda ilk kez belkii... dua edin bana ne olur....

ben doktora gidiyorum kızlar yarınki randevuyu bugune aldım... bakalım bebeğim ne durumda onu ilk kez görücez... kalp atışınıda ilk kez belkii... dua edin bana ne olur....
İnşallah güzel haberlerle döneceksin canım. Dualarımız seninle...

Mrb.kalp atisina gore cinsiyet tahmin edilebiliyormus deneyen oldu mu acaba
Denemedim çünkü kalbinin ne kadar attığını bilmiyorum hiç Bir de ramzi teorisi diye bişey varmış. Bebeğin bulunduğu yere göre cinsiyet tahmini. Hiç anlamadım onu da

Denemedim çünkü kalbinin ne kadar attığını bilmiyorum hiç Bir de ramzi teorisi diye bişey varmış. Bebeğin bulunduğu yere göre cinsiyet tahmini. Hiç anlamadım onu da
Kalp atisini dra sormak lazimmos 140 altindaysa erkek ustundeyse kizdi galiba su nubtan da belli oluyo diyolarda anlamiyorm biss

Kalp atisini dra sormak lazimmos 140 altindaysa erkek ustundeyse kizdi galiba su nubtan da belli oluyo diyolarda anlamiyorm biss

3-4 haftaya öğreniriz heralde diye akışına bıraktım bakalım, herkes erkek diyor ne olacak göreceğiz. Sağlıklı olsun da

Kızlar sat 5 şubat bugün 6+4 olduk dün kalp atışlarını dinledik çok şükür herşey yolundaymış 2 gün ilerden gidiyor dedi doktora göre bugün 6+6 yız bizde :)

Selam kızlar bugün 6+2 günlük oldu bebeğim. İlk kez doktora gittik. Keseyi gördük. Kalp atışını duyamadık ama gördük. Doktor bebeğin canlı bir bebek olduğunu söyledi. Rahatladım. Tam gününde görünüyor. 5mm olmuş. Yalnız ben çok hastayım grip oldum. Enfeksiyon bölümüne yönlendirdi. Enfeksiyon doktoru boğazımı görünce Minoset ve oseflu verdi. Tedavi olmamanın daha riskli oldugunu söyledi. Minoset içtim ağrılarımdan dolayı ama grip ilacı için beklemedeyim. Gidişata bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…