2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Normal mi diyosun ya canm. Benim bide hiç belirtim yok ondan da diken üstündeyim sürekli

Merhaba esimin kardesininde ayni durum olmustu degeri bi anda yukseldi. Ikizlere hamile ikiz oldugunda deger cok yukselirmis bende bu sekilde biliyorum.kalbinj ferah tut
Ayy inşallah ikizdir allah razı olsun rabbim sizede gönlünüzden geçeni nasip etsin :)

Normal mi diyosun ya canm. Benim bide hiç belirtim yok ondan da diken üstündeyim sürekli

gayet normal benimde sarı akıntım oldu 2 kere midem bulandı o kadar başka belirtim yok evet gayet normal bence her iki günde bir değerinin 2 - 3 kar artması lazım

Kızlar bizde 5+4 üz bugun kesemizi gördük kalp atısı için 2 hafta sonra gidicez nasıl dayanıcam bilmem:) bnmde göğüs hassasiyeti ve aşırı derece de mide yanmam var arada da hafif kasık ağrıları

Kızlarrr 7 haftalık hamileyim. dün akşam pembe sıvı geldi avuç içinden az. Yaşayan varmı? adetimin günü yarın. acaba o yüzden mi oldu? Panik yaptım.

bide şunu sölim ben gittim 22,7 iki gün sonra 70e çıkmıştı yani 3 kat artmıştı doktor çok güzel yükseldiğini söyledi
İnşallah sağlıklıdır canm sağol içimi rahatlattın :)

kızlar öncelikle hamile arkadaşlara hayırlı olsun diliyorum, darısı başımıza diyorum:).
sorum şudur, adete bikaç gün kala ağrı sızısı olan varmıydı

kızlar öncelikle hamile arkadaşlara hayırlı olsun diliyorum, darısı başımıza diyorum:).
Benim hiç umudum yoktu adet ağrılarının aynısı vardı cnm ben göğüslerden anlamıştım ama hiç bu kdr hassas değildi normalde

Benim hiç umudum yoktu adet ağrılarının aynısı vardı cnm ben göğüslerden anlamıştım ama hiç bu kdr hassas değildi normalde
göğüslerimde bazı aylar hassaslaşıyor onlardan anlamak imkansız, ilk çoçuğumuda hatırlamıyorum beklemiyordum çünkü gebelik bide üstünden zaman geçti.acaba diyorum gebelik öncesi ağrım olmusmuydu.senin ağrın nasıldı canım.hani böyle kuru yanıcı bir ağrı seklinde benimki heray öle olur.

Benim adete 3 gün kala adet sancım olmuştu adet Gününe kadar sürmüştü kahverengi alıntı gelmişti arkasından.tamam adet başladı demiştim ki gerisi gelmedi,Yerleşme kanamasıymış meğer

Benim adete 3 gün kala adet sancım olmuştu adet Gününe kadar sürmüştü kahverengi alıntı gelmişti arkasından.tamam adet başladı demiştim ki gerisi gelmedi,Yerleşme kanamasıymış meğer
benimde bikaç günüm kaldı ama heray umutlanıorum adet oluyorum sonra.geçen ay rahim filmi çektirmiştim oda temiz çıktı.bakalım artık nasip.peki idarrda ne zaman görendin

benimde bikaç günüm kaldı ama heray umutlanıorum adet oluyorum sonra.geçen ay rahim filmi çektirmiştim oda temiz çıktı.bakalım artık nasip.peki idarrda ne zaman görendin
Adetin 3.günü kan testinde çıkmıştı ben yine de 5.günü idrardan baktım orda da çıktı şükür.
Rahim filmine kadar her şey normal olduğuna göre tek sorun strestir canım hamile kalmak için fiziksel bir engelin yok demekki.Biraz daha sabır ve dua sadece.Rabbim en kısa zamanda dualarının karşılığını verecektir İnşalah.Ol demesi yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…