duyduk kalp atışlarını.... karın ağrısı olabilir dedi kan yoksa sorun yok dedi. herşey normal boyu çok iyi dediİnşallah güzel haberlerle döneceksin canım. Dualarımız seninle...
Canım benim Allah'ım güzel haberlerle dönmeni nasip etsin dualarını seninleben doktora gidiyorum kızlar yarınki randevuyu bugune aldım... bakalım bebeğim ne durumda onu ilk kez görücez... kalp atışınıda ilk kez belkii... dua edin bana ne olur....
Aaaaa sonuç gelmiş bile :) maşallah canım çok sevindimduyduk kalp atışlarını.... karın ağrısı olabilir dedi kan yoksa sorun yok dedi. herşey normal boyu çok iyi dedi
Bebek kesenin sağındaysa kız,solundayss erkek diyorlar o teoriye göre ama doktorum diyor ki onun sağda ya solda görünmesi benim cihazı tutmamla alakalı dedi :) çürüdü yani o teoriDenemedim çünkü kalbinin ne kadar attığını bilmiyorum hiçBir de ramzi teorisi diye bişey varmış. Bebeğin bulunduğu yere göre cinsiyet tahmini. Hiç anlamadım onu da
Bizimki hep ortada görünüyor zatenBebek kesenin sağındaysa kız,solundayss erkek diyorlar o teoriye göre ama doktorum diyor ki onun sağda ya solda görünmesi benim cihazı tutmamla alakalı dedi :) çürüdü yani o teori
Sevindim hiçbir sorun olmamasına, stres yapmayın siz de bebek de rahat eder böylelikle.duyduk kalp atışlarını.... karın ağrısı olabilir dedi kan yoksa sorun yok dedi. herşey normal boyu çok iyi dedi
Kontrolde sonuçların olumlu olmasına sevindim canım.Bu arada demek kalp atışını dinleten cihaz var öyle mi Süpermiş bana da laxım ondan :) zarar-ı var mıdır ki acabaSelamlar hanımlar bizde bugün kontrolümuz de iyiydi şükür 1cm.64mm olmuş mercimek ama dünden beri kusma öğurmem çok fazla birde geçen hafta kahverengi lekelenmem olmuştu geçti ama bende puskolojik korku kaldi sanki bebeğime birşey olucak kalbi duracak diye hatta kalp dinleme cihazı aldım günde 1 dk dinliyorum kalp atışlarını çok ufak olduğu için uzaktan geliyor zor duyuluyor ama içim rahat ediyor nasıl asilama bu durumu bilmiyorum
zararı yokmuş zaten çok uzun süre değil 30 saniye kalp atışını duyup günde kapatıyorum napim benimde böyle korkularım varKontrolde sonuçların olumlu olmasına sevindim canım.Bu arada demek kalp atışını dinleten cihaz var öyle mi Süpermiş bana da laxım ondan :) zarar-ı var mıdır ki acaba
Nerden aldın peki canım ve ne Kadar'azararı yokmuş zaten çok uzun süre değil 30 saniye kalp atışını duyup günde kapatıyorum napim benimde böyle korkularım var
Aaaaa bebişle ve hamilelikle ilgili her bir şey ilgilimi çekiyor benim en kısa sürede alıyımİyi akiamlar herkese. Bugün şu kitaba başladım kızlar ve hepinize tavsiye ederim. Türkçesi biraz bozuk olmuş bence çok fazla hata var ama bilgiler çok ilgi çekici. Yazar bir psikolog ve anne karnındaki bebeğin psikolojik ve hormonal olarak nasıl etkilendiği ile ilgili araştırmalardan bahsetmiş. Bana ilgi çekici geldi yarıladım nerdeyse. Bir göz atabilirsiniz siz de.
Kızlar lekelenmesi devam eden var mi aranızda ? Benim az önce yine oldu dabenimki çok nazlı hiç ayakta durmaya bile gelmiyo
Pazartesi doktor kontrolüm var sorcam bakalım.özel hastanelere sorucam olmazsa.Sınıfta masadan kalkmıyorum artık yeni bir mat konusu anlatmam gerekirse kalkıyorum sadece.Çocuklar da perişan oldu iki defadır rapor alıyorum ama napim kimi düşünsem bilemedimYaa umarım devam etmez. Geçmiş olsun.Heyet raporu alacak mısın peki? Okulda çocukların içinde oturmak çok mümkün olmuyor malesef.
Pazartesi doktor kontrolüm var sorcam bakalım.özel hastanelere sorucam olmazsa.Sınıfta masadan kalkmıyorum artık yeni bir mat konusu anlatmam gerekirse kalkıyorum sadece.Çocuklar da perişan oldu iki defadır rapor alıyorum ama napim kimi düşünsem bilemedim
Aynen onlara da yazık.keşke verseler de mümkünse donemi kapatsam heyet ileBir arkadaşım devlet hastanesinden 3 kez peşpeşe heyet raporu almıştı. Hamile de değil oysa ki. Mantıklı sebepler olunca verilebilir diye düşünüyorum. En azından heyet raporu olsa bir ücretli öğretmen gelebilir yerinize 1 aylığına. Çocukların da eğitimi aksamamış olur.
İnternette aldım canım fetal doopler diye geçiyor 165 tl ye jel ile birlikteNerden aldın peki canım ve ne Kadar'a
Teşekkürler canım ben de istiyorum bakalım :)İnternette aldım canım fetal doopler diye geçiyor 165 tl ye jel ile birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?