Canım mesajını okuyunca hem çok sevindim hem de çok eğlendik. Ben de eve ultrason cihazı almaz istiyordum ama kimselere söyleyemiyordum. Bu daha iyiymiş işin şakası insan gerçekten çok korkuyor hele de benim gibi öncesinde düşük falan varsa.İnternette aldım canım fetal doopler diye geçiyor 165 tl ye jel ile birlikte
Canım sen de öğretmensin. Ben fen bilgisi öğretmeniyim. Okuldayken mutlaka bir iki sanal sarı akıntı oluyor. Korkmamaya çalışıyorum ama yorgunluk belli ediyor kendiniAynen onlara da yazık.keşke verseler de mümkünse donemi kapatsam heyet ile
Valla ilk söylediğimde esimde saçmala demişti şimdi o diyor gel duyalım diye geçen hafta kahverengi lekelenmem olunca çok korku yaşadık bizimde 14 yıl sonrası süpriz ina. Hayırlısı ile geçirmek nasip olur ☺Canım mesajını okuyunca hem çok sevindim hem de çok eğlendik. Ben de eve ultrason cihazı almaz istiyordum ama kimselere söyleyemiyordum. Bu daha iyiymiş işin şakası insan gerçekten çok korkuyor hele de benim gibi öncesinde düşük falan varsa.
Sarı akıntıdan normalde korkmuyordum ben çünkü doktora kaç kere sorduysam hep normal dedi olur dedi hamilelikte sarı akıntı..ama sarı akıntının arkasından leke geliyo bilmiyorum başka doktora da sorcam.Evet canım öğretmenim çocukların Arasında yorulmamak ne mümkünCanım sen de öğretmensin. Ben fen bilgisi öğretmeniyim. Okuldayken mutlaka bir iki sanal sarı akıntı oluyor. Korkmamaya çalışıyorum ama yorgunluk belli ediyor kendini
Hayırlı olsun canım.Ben hamilelikten önce folik asit kullsnıyordum hamilelikte de ilk üç ay kullanılmaya devam ediliyor foliğe.Tahlillerim iyi çıkmıştı başka bişey kullanmayacaktım ama lekelenme Başladıktan sonra lekelenme için bir ilaç verdi onu da kullanıyorum şimdi.doktorunla bir görüş Bakslım tahlillerine göre sana Birşeyler SöylerBende şubat ayında hamile kaldım 6 haftalık hamileyim ne doktorunuz ne verdi ne kullanıyorsunuz merak ettim iyi akşamlar
Bende vitamin kullanıyorum öncesinde bende folik asit kullandım bide vajinal yoldan Protestan verdi bana polikistik över olduğum için tedbir amaçlı çok teşekkür ederim bu aradaHayırlı olsun canım.Ben hamilelikten önce folik asit kullsnıyordum hamilelikte de ilk üç ay kullanılmaya devam ediliyor foliğe.Tahlillerim iyi çıkmıştı başka bişey kullanmayacaktım ama lekelenme Başladıktan sonra lekelenme için bir ilaç verdi onu da kullanıyorum şimdi.doktorunla bir görüş Bakslım tahlillerine göre sana Birşeyler Söyler
Günaydın canım... Bu güne kadar çok rahattım ama bugün doktorun istediği testleri yaptırmak için aç karnına sokağa çıktım ve midem çok fena oldu hala da kendime gelemedim. Sanırım benim iştah kesen bulantılarım 8. hafta itibariyle başlıyor. Bulantılarla nasıl başa çıkıyorsunuz neler yiyorsunuz kızlar. Ben kuru beslenip bebeğimin aç kalmasından korkuyorum ama yemek yemeğe hiç halim yok off
Çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı aranızda? Benim karın ve bacaklarım genelde kuru olduğu için ben kullanmaya başlayacağım yavaş yavaş. Önerebileceğiniz marka veya evde hazırladığınız ve faydasını gördüğünüz (faydası olduğuna inandığınız) karışımlar var mı?
Bende şubat ayında hamile kaldım 6 haftalık hamileyim ne doktorunuz ne verdi ne kullanıyorsunuz merak ettim iyi akşamlar
lierac diyorlar
benim de çok kuru cildim
şimdiden kullanayım diyorum
sen aldın mı krem?
haberleşelim o zamanHenüz almadım araştırıyorum acaba evde hindistan cevizi yağı ve zeytinyağını karıştırıp sürsem mi diye düşündüm. Badger diye bir krem var göğüs için kullanılanı da var onu araştırıyorum, fiyatları baya yüksek onların da. Yakın zamanda birşey bulmam lazım, zayıf olduğum için (hali hazırda bir göbeğim var ama) bebekle daha da çatlarım gibi görünüyor.
merhabalar hepinize benim sat 20 şubat 5. haftamı doldurmak üzereyim bu perşembe gece 3 te başlayan adet sancılarım sabaha kadar geçmeyince korktum doktora gittim vajinal ultrasonla kesyi gördük 5 haftalık dedi ağrılarım wcye çıkamamaktan kaynaklı gaz problemi vs imiş. çok zor wcye çıkıyorum hala 3 günde bir gibi ve buna bağlı olarak bu sabah yine çok ağrılı uyandım. aynı problemi yaşayan var mı doktor bununla ilgili ilaç vermesine rağmen işe yaramadı bugün yine iğnem var bakalım o biraz rahatlatıyor... çok şükür hiç kanamam olmaı şimdiye kadar ilk gebelik olduğu için doktorum folik asitle birlikte progestan verdi uyumadan önce iki tane içiyorumm her gece... 29 mart perşembe günü tekrar mrandevüm var acaba bebek görünür mü bu kez ? ( mercimek yani :)))
aynen uyguluyorum ama işe yaramıyor vücut henüz alışamadı duruma heralde... yürüyüş yapınca biraz rahatlıyorum gibi ama ilk üç ay pek önermediler yürüyüş bende öğretmenim genelde ayaktayım zaten inş şu durumu atlatırım bir an önce teşekkürler...6+0 da kalp atışını gördü doktorum
bol su içip lifli gıdalarls beslenmeyi deneyebilirsin
haberleşelim o zaman
ben yağ sürmek istemiyorum zeytinyağı kokusu ile duramam sanırım vücut da tamamını emmeyip yağlı kalır diye düşünüyorum
hindistan cevizi yağını kullananlar memnun
benim de cildim çok kuru ellerim falan berbat halde hamilelikten beri böyle
Hayırlı olan canım ve de geçmiş olsun.bebeğe Zararlı geleceğimi bile bile serum takmazlar bence..arkadaşım da hamile ve ayni sebepten o da hastanede yattı uzun sure ve serum takıldı ona da ,şimfi çslışıyor yine bişe olmadı olmaz merak etme :)Merhaba kızlar bende şubat hamişlerindenim :) 7. Haftamıza girdik bugün :) öğretmenim bende kanama yüzünden raporluydum iki haftadır bugün de idrar Yolu enfeksiyonum çıktı ve gece yoğun mide bulantısı ile geldiğim hastanede yatış yaptılar. Antibiyotik verildi serumda bir sıkıntı olur mu bebeğim içinkalp atışını Çarşamba duyacaktık biraz korkuyorum
Lekeler kaçıncı hafta başladı canım?Sarı akıntıdan normalde korkmuyordum ben çünkü doktora kaç kere sorduysam hep normal dedi olur dedi hamilelikte sarı akıntı..ama sarı akıntının arkasından leke geliyo bilmiyorum başka doktora da sorcam.Evet canım öğretmenim çocukların Arasında yorulmamak ne mümkün
6.haftada başladı.önce haftada birer kere geldi sonra bi ara 4 gün üst üste sık sık geldi.Sonra 14 gün geçti bişey gelmedi sadece sarı geliyordu,seviniyordum artık gelmeyecek galiba diye.Tam sevinirken 15.gün akşam adetten bile fazla kanamam oldu hastanede yattım iki gün.şimdi raporluyum Yarin kontrol var bakalım.Senin ?Lekeler kaçıncı hafta başladı canım?
Geçmiş olsunn canım çok şükür şimdi iyisin. Benim 6. Haftanın ortalarında günde bir damla açık kahve oldu6.haftada başladı.önce haftada birer kere geldi sonra bi ara 4 gün üst üste sık sık geldi.Sonra 14 gün geçti bişey gelmedi sadece sarı geliyordu,seviniyordum artık gelmeyecek galiba diye.Tam sevinirken 15.gün akşam adetten bile fazla kanamam oldu hastanede yattım iki gün.şimdi raporluyum Yarin kontrol var bakalım.Senin ?
Bu arada şakır şakır kanama 10.haftada olmuş oldu
Rabbim daim etsin canım çok güzel bir sürpriz olmuş sizeValla ilk söylediğimde esimde saçmala demişti şimdi o diyor gel duyalım diye geçen hafta kahverengi lekelenmem olunca çok korku yaşadık bizimde 14 yıl sonrası süpriz ina. Hayırlısı ile geçirmek nasip olur ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?