2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Sağol canım.sana da geçmiş olsun.Hamileliğimi korkulu geçirmeye razıyım yeter ki bebeğim vakti zamanında Sağlıcakla gelsin dünyamızaAllahım korusun inşallah yavrularımızı

Selamın aleyküm arkadas lar. Bende iki şubatta adet oldum hamleyim. Bugecen cuma günü doktora gittim. Kese göründü. Önümüzdeki cuma da inş kalp atışını duyarim. Galiba benim geç döllenme olmuş.

hayırlı olsun sağlıklı bebeğini kucağına almak nasip olsun inşallah...
kese göründüğünde doktor kaç haftalık olduğu ile ilgili bilgi verdi mi ve beta hgc kaçtı en son?

Gece lekelenmem oldu doğum hastenesine gittik dr olmadığı için hemşire baktı dedi kese görünüyor bebekte içinde dedi .. progestan verip eve yolladılar bende ordan dr uma gittim saat 9 gibi çok şüküt bir şey yoktu fakat dr 2 kese görünüyor dedi ama kese etrafındaki kanama da olabilir dedi 5+5 tim sizce ikiz mi hemşire ekranı bana gösterdi orda tek kese vardı 3 saat geçti dr 2kese gördüm dedi

Bunu ancak zaman gösterir canım bekleyip görmek lazım

Teşekkür ederim canım :) hala hastanedeyim 5. Serum takıldı bakalım ne zaman çıkacağız. İdrar yolu enfeksiyonu daha tehlikeliymiş sanırım bebek için

Bende vajinal yoldan progestan kullanıyorum bi tane düşük riski falan olduğunu söylemedi doktor ama polikistik över olduğum için tedbir amaçlı verdi bende 6 haftalık hamileyim bu perşembe tam anlamıyla kalp atışlarını duyarız dedi çok heyecanlıyım ve de çok korkuyorum nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

Hayırlı olsun hamileliğiniz.Kese,kese içinde bebek,kalp atışı ..bunları beklemek gerçekten çok zor geliyor :) Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin güzel bir hamilelik geçirmeniz dileği ile ..

Amin Allah razı olsun canm sen kaç haftalık hamikesin

ben de perşembe duyarım diye umut ediyorum inşallah bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur... beklemek zor gerçekten bazen hamile olduğumu unutup hayatıma devam edeyim diyorum sonra iki dakika sonra kendimi internette bebek gelişimi okurken buluyorum :)

Aynen bende öyle canım hayırlısıyla inşallah bende perşembe günü tam anlamıyla duyacağım Rabbim nasip ederse haberleşiriz seninde mi 6 haftalık tatlım amin cümlemize rabbim hamileliğimiz sağlıkla devam ettirmeyi nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kizlar idrar yolu enfeksiyonu geciren oldu mu hamileliginde? Benim de bakteri gozuktu idrarda. Kultur testimi bekliyoruz. Cikinca gel dedi. Insallah ureme olmaz. Idrarda kan ve bakteri gozuktu. Antibiyotik de kullanamiyorum dokunuyor. Korkuyorum enfeksiyon cikacak diye.

Çok geçmiş olsun canım

Canım nasılsın nasıl oldun ?

Kızlar ben 8+4 deyim biraz kilolu olduğum için doktorum kalp atışını duyduğumuz hafta bana günlük 1800 kalori alabileceğim bir diyet listesi verdi tam olarak uyguladım ve 1 hafta içinde 400 gram vermişim bu durum normalmidir umarım bebeğimin gelişiminde bir sorun olmaz böyle bir durum yaşayan var mı aranızda

Diyet listesini doktorunuz verdiyse bir sıkıntı olmayacaktır. Zaten ilk haftalarda kilo almamız önerilmiyor. Bu yüzden bence çok dert etmeyin. Ben de 5 haftada 1200 gr vermişim. Mide bulantım yok herşeye dikkat ediyorum ama sanırım dışardan yemek yemeyi en aza indirgediğim için normal kiloma geri döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…