2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Canım nasılsın nasıl oldun ?
Hala hastanedeyim Canım 3ten sonra doktor gelecek bugün yapılan tahlilleri değerlendirecek. Bugün ultrason çekildi kalp atışını da gördük radyoloji doktoru bebeğin Sağlıklı olduğunu söyledi rahat bir nefes aldım biraz şükür

Bende kilolu hamile kaldım bana da diyetisyen yönlendirmesi yapıldı Canım ilk 6 ay kilo verilmesinde bir sakınca yok dedi doktorum bana fakat ben veremedim düşük riskinden dolayı sürekli yattığım için sanırım.

Maşallah canım güzel haberlerin daim olsun inşallah.

Herkese merhaba bende şat 19şubat geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ilkinde 195 ikincisinde betam 456 çıktı pazarda kan ver dedi doktor ama yarın gidicem bende öğretmenim ama daha zoru eşim doğu görevinde ve pazar son izni bitti ve gitti yaza kadar yok bu süreçte olumlu olumsuz herşeyi tek basıma takip edeceğim ilk hamileliğim birazda süpriz oldu ne yapacağını bile tam bilmiyorum zaten duygusaldım aşırılaştı herşeye aglayasım geliyor

Herkese merhaba.. Öncelikle hamile olan bütün herkes sağlıkla bebeklerini kucağına alır inşallah.. Sonrasında bebek özlemi çeken herkes bu müjdeli habere tez zamanda kavuşsun inşallah.. Bana gelince 11+3 günlük hamileyim. İlk gebeliğimde bebeğim 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtajla alındı.. Şimdi çok fazla korkularım var.. 10. haftanın ortasına kadar su bile içemiyordum yine ara ara yanma bulanma oluyor ama iştahım açıldı.. Devamlı göğüslerime bakıyorum onlarında bir anı bir anını tutmuyor tabi.. Bende sizinle konuşursam rahatlarım diye buraya geldim :)

günaydın kızlar bugün ultrason günüm inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyacağım, çok heycanlıyım üçe kadar nasıl dayancam bilmiyorum. size bir şey sormak istiyorum 7+3 günlük hamileyim bazı belirtiler gün gün değişiyor mesela bir gün bulantılarım çok yoğun öbür gün rahat bir gün geçiriyorum. bir gün kendimi aşırı şiş ve gazlı hissediyorum sonraki gün sanki hamile ben değilim de bir başkası o kadar rahatım. böyle olan var mı? belirti görmeyince de ister istemez ya bir şey olduysa korkusu oluyor. sürekli devam eden tek belirtim göğüs hassasiyeti ve yorgunluk diğerleri gün gün değişiyor nedense.

Merak etme canım benimde öyle kalp atışlarını duymadan önceki hafta belirtilerim bir vardı bir yoktu.. Hatta göğüs hassasiyetim bile değişiyor.. Kararma oluyor bazende kararma küçülüyor :) Yani kısacası korkma :) Şuan da 11+3 deyim.

demek ki belirtileri çok dinlememek lazım. zaten bir sorun olsa kanama ya da daha başka belirtilerle kendini gösterir zaten diye düşünmek istiyorum. maşallah diyelim, Allah sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin :) ne güzel senin cinsiyeti öğrenmeye de az kalmış :)

Ben hamilemiyim diye bi huzursuz hissettiğimde karnımı yokluyorum hala sert mı diye. Sonra göğsümü yokluyorum hala hassas mı diye. Bu dönem çok tuhaf bi dönem. Sonrakiler de daha rahat oluruz inşallah

Bende hastanede yıl yüne kan testi vermek için ve dudağımda uçuk çıktı internette iyi değil uçuk çıkması yazmışlar banada dua edin nolur

Ben hamilemiyim diye bi huzursuz hissettiğimde karnımı yokluyorum hala sert mı diye. Sonra göğsümü yokluyorum hala hassas mı diye. Bu dönem çok tuhaf bi dönem. Sonrakiler de daha rahat oluruz inşallah

ben de gün içinde göğüslerimi yokluyorum hala hassassa bir oh çekiyorum ama sonra çok psikopatça geliyor. insan midesinin bulanmasını istemez ben bulantı hissedince hem kötü hissediyorum hem de karnımı sevip ohh oradasın falan diyip seviniyorum. Anneliğin psikopatlığı da burada başlıyor demek ki :)

Aynen belirtileri çok dinlememek lazım.. Ama elimizde olan bir şey malum... 21 Nisan da 15 haftalık olacağım inşallah o gün öğreneceğiz cinsiyetimizi.. Hepimiz sağ salim alalım yavrularımızı kucaklarımıza.. Sende merakta bırakma bizi haber ver bize..

Aynı ben :) Hatta göğüsün etrafı büyüyor ya açıp bakıyorum büyümüş diye :) Küçülmüş mü diye :)

Cranberry meyvesi yemeni öneririm

Arkadaşlar benim canım çok fazla limon çekiyor.. Limon yemenin gebelere zararlı olduğunu söylüyorlar doktoruma gitmeme daha 2 hafta var.. Canı limon çekip te doktorun fikrini alan oldu mu ?

Arkadaşlar benim canım çok fazla limon çekiyor.. Limon yemenin gebelere zararlı olduğunu söylüyorlar doktoruma gitmeme daha 2 hafta var.. Canı limon çekip te doktorun fikrini alan oldu mu ?

Niye zararlı olsun ki
C vitamini işte
Ben yiyorum canım istedikçe hatta şu an istedi okuyunca gidip yarım limon yiyeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…