Cok tesekkur ederimmÇok geçmiş olsun canım
Hala hastanedeyim Canım 3ten sonra doktor gelecek bugün yapılan tahlilleri değerlendirecek. Bugün ultrason çekildi kalp atışını da gördük radyoloji doktoru bebeğin Sağlıklı olduğunu söyledi rahat bir nefes aldım biraz şükürCanım nasılsın nasıl oldun ?
Bende kilolu hamile kaldım bana da diyetisyen yönlendirmesi yapıldı Canım ilk 6 ay kilo verilmesinde bir sakınca yok dedi doktorum bana fakat ben veremedim düşük riskinden dolayı sürekli yattığım için sanırım.Kızlar ben 8+4 deyim biraz kilolu olduğum için doktorum kalp atışını duyduğumuz hafta bana günlük 1800 kalori alabileceğim bir diyet listesi verdi tam olarak uyguladım ve 1 hafta içinde 400 gram vermişim bu durum normalmidir umarım bebeğimin gelişiminde bir sorun olmaz böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
Maşallah canım güzel haberlerin daim olsun inşallah.Hala hastanedeyim Canım 3ten sonra doktor gelecek bugün yapılan tahlilleri değerlendirecek. Bugün ultrason çekildi kalp atışını da gördük radyoloji doktoru bebeğin Sağlıklı olduğunu söyledi rahat bir nefes aldım biraz şükür
İnş canım hepimizin güzel haberleri olsun :)Maşallah canım güzel haberlerin daim olsun inşallah.
günaydın kızlar bugün ultrason günüm inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyacağım, çok heycanlıyım üçe kadar nasıl dayancam bilmiyorum. size bir şey sormak istiyorum 7+3 günlük hamileyim bazı belirtiler gün gün değişiyor mesela bir gün bulantılarım çok yoğun öbür gün rahat bir gün geçiriyorum. bir gün kendimi aşırı şiş ve gazlı hissediyorum sonraki gün sanki hamile ben değilim de bir başkası o kadar rahatım. böyle olan var mı? belirti görmeyince de ister istemez ya bir şey olduysa korkusu oluyor. sürekli devam eden tek belirtim göğüs hassasiyeti ve yorgunluk diğerleri gün gün değişiyor nedense.
Merak etme canım benimde öyle kalp atışlarını duymadan önceki hafta belirtilerim bir vardı bir yoktu.. Hatta göğüs hassasiyetim bile değişiyor.. Kararma oluyor bazende kararma küçülüyor :) Yani kısacası korkma :) Şuan da 11+3 deyim.
Ben hamilemiyim diye bi huzursuz hissettiğimde karnımı yokluyorum hala sert mı diye. Sonra göğsümü yokluyorum hala hassas mı diye. Bu dönem çok tuhaf bi dönem. Sonrakiler de daha rahat oluruz inşallahgünaydın kızlar bugün ultrason günüm inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyacağım, çok heycanlıyım üçe kadar nasıl dayancam bilmiyorum. size bir şey sormak istiyorum 7+3 günlük hamileyim bazı belirtiler gün gün değişiyor mesela bir gün bulantılarım çok yoğun öbür gün rahat bir gün geçiriyorum. bir gün kendimi aşırı şiş ve gazlı hissediyorum sonraki gün sanki hamile ben değilim de bir başkası o kadar rahatım. böyle olan var mı? belirti görmeyince de ister istemez ya bir şey olduysa korkusu oluyor. sürekli devam eden tek belirtim göğüs hassasiyeti ve yorgunluk diğerleri gün gün değişiyor nedense.
Ben hamilemiyim diye bi huzursuz hissettiğimde karnımı yokluyorum hala sert mı diye. Sonra göğsümü yokluyorum hala hassas mı diye. Bu dönem çok tuhaf bi dönem. Sonrakiler de daha rahat oluruz inşallah
demek ki belirtileri çok dinlememek lazım. zaten bir sorun olsa kanama ya da daha başka belirtilerle kendini gösterir zaten diye düşünmek istiyorum. maşallah diyelim, Allah sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin :) ne güzel senin cinsiyeti öğrenmeye de az kalmış :)
ben de gün içinde göğüslerimi yokluyorum hala hassassa bir oh çekiyorum ama sonra çok psikopatça geliyor. insan midesinin bulanmasını istemez ben bulantı hissedince hem kötü hissediyorum hem de karnımı sevip ohh oradasın falan diyip seviniyorum. Anneliğin psikopatlığı da burada başlıyor demek ki :)
Kizlar idrar yolu enfeksiyonu geciren oldu mu hamileliginde? Benim de bakteri gozuktu idrarda. Kultur testimi bekliyoruz. Cikinca gel dedi. Insallah ureme olmaz. Idrarda kan ve bakteri gozuktu. Antibiyotik de kullanamiyorum dokunuyor. Korkuyorum enfeksiyon cikacak diye.
Arkadaşlar benim canım çok fazla limon çekiyor.. Limon yemenin gebelere zararlı olduğunu söylüyorlar doktoruma gitmeme daha 2 hafta var.. Canı limon çekip te doktorun fikrini alan oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?