2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Arkadaşlar benim canım çok fazla limon çekiyor.. Limon yemenin gebelere zararlı olduğunu söylüyorlar doktoruma gitmeme daha 2 hafta var.. Canı limon çekip te doktorun fikrini alan oldu mu ?
Esra araştırdım
Yazıda özellikle ilk 3 ayda hamileliğin çoğunun bulantı sebebiyle canının ekşi istediği ve en çok tercih edilen yiyeceklerden olduğu yazıyor
İkinci olarak da düşüğe yol açar mı? Sorusuna cevap olarak bunun bir efsane olduğu, limonun hamilelik boyunca tamamen güvenle tüketilebileceği söylenmiş

Yani afiyet olsun :)

Selam canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun. Bende seninle aynı durumdayım 8+5 bugün itibariyle bende bir gün hamileyim birgün değilim sanki sürekli kendimi dinliyorum belirtim var mı diye bazen davul gibi şişim hatta gidip hamile kıyafetleri bile aldım bazen tam oluyorlar bazen bol geliyorlar. Sen içini ferah tut herşey çok güzel olacak. Sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız...

Yaşasın :) Çok sevindim allah razı olsun.. Limon isteği o kadar yoğun ki bir şeyi bu kadar yoğun isteyeceğimi hiç düşünmezdim.. Senin kaç haftalık ?

6+4 arkadaşım
Midem de çok bulanıyor sabahları
Sen kaçıncı haftadaydın?

Bende 11+3 deyim. Mide bulantılarım 10. haftanın ortasında baya azaldı kusma falan yok yemeklerden sonra çok bulantı oluyor o kadar.. kalp atışlarına ne zaman gideceksin ?

Bende 11+3 deyim. Mide bulantılarım 10. haftanın ortasında baya azaldı kusma falan yok yemeklerden sonra çok bulantı oluyor o kadar.. kalp atışlarına ne zaman gideceksin ?
6+0 da kalbinin attığını gördüm ultrasonda
Bir dahaki randevum 10. Haftada

Senin cinsiyete bile az kalmış :)

6+0 da kalbinin attığını gördüm ultrasonda
Bir dahaki randevum 10. Haftada

Senin cinsiyete bile az kalmış :)

Evet :) 21 nisan da randevum var 15 haftalık olacak allahın izniyle.. Ama ben ağustos ayında bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için çok fazla panik atağım var :)

Evet :) 21 nisan da randevum var 15 haftalık olacak allahın izniyle.. Ama ben ağustos ayında bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için çok fazla panik atağım var :)

Korkma inşallah bir daha yaşamazsın
Stres yapıp kendini üzme her şey olacağına varıyor
Bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum

Canım çok sağol. Amin inşallah. Kendini çok dinlemek de iyi değil aslında ama benim ilk hamileliğim ve niyeyse gidip hep kötü örnekleri okudum durdum sanki aynıları olacakmış gibi panik haldeyim. Böyle de 9 ay geçmez ama ne yapalım bir şekilde sakin kalmaya akışına bırakmaya çalışacağız :)

Ben daha önce sıkıtı yaşadım ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durdu ve aldılar ne yazık ki o yüzden sürekli kendimi dinliyorum ama hep olumlu düşünmeye çalışıyorum. Karşıma çıkın olumsuzlukları anlatan hiçbir yazıyı okumuyorum ve hep iyi şeyleri düşünüyorum. Hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza

Bende hastanede yıl yüne kan testi vermek için ve dudağımda uçuk çıktı internette iyi değil uçuk çıkması yazmışlar banada dua edin nolur

Benim de 7.haftada dudağımda uçuk çıktı doktor bir sorun olmadığını söyledi. (CMV testime bakılmıştı o ara bağışıklığım var diye çok umursamadı) Sıcak kompres yap dedi ben çok oynadım ama kanattım fln Hiçbir sorun olmadı yani olmamış 3-4 güne tamamen geçti.

haberleşiriz tabiki canım insan bu zamanlarda aynı şeyleri yaşadığı birileriyle konuşmak istiyor :) benim regl tarihime göre bugün 5+1 ama geçen hafta doktor ultrasonla baktığında 5. haftada demişti tam olarak bende bilmiyorum açıkçası heralde perşembe belli olur ona da az kaldı hayırlısı inşaşaaaaahhhh ....

merhabalar sanırım aynı durumdayız yani çok ortak noktamız var benimde sat 19 şubat 11 martta öğrendim hamile olduğumu ilk 44. 13 martta 104 16 martta 420 21 martta 1500 üstü idi geçen hafta perşembe vajinal ultrasonla keseyi gördük perşembe tekrar gideceğim bakalım bu kez ne göreceğiz:) ben de öğretmenim ve nisanın 30 unda eşim büyük ihtimalle 67 gün süren eğitime gidecek şehir dışına... yani seninle benzer şeyleri yaşayan ben varım inşallah hayırlı bir hamilelik geçiririz ...

Ben de ben de. Bi arkadaşım bulantı varsa bebek canlı demel demişti. Ben de bağlantıya seviniyorum. Yavrum çalışıyor diyorum içimden

Evet tatlım son iki gün kaldı çok heyecanlıyım geceleri zor uykuya dalıyorum Allahım hayırlısıyla duymayı nasip etsin inşallah canım sende Benin’in kalp atışını duyacaksın deme bu hafta benim ki tam altı haftalıkmış bu hafta 7. Haftaya girdim galiba bebeğim

o zama perşembe haberleşelim :)

Kızlar beta hcg 3145 çıktı ama kese görünnmedi böyle bi durum yaşayan varmı canım sıkıldı çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…