Esra araştırdımArkadaşlar benim canım çok fazla limon çekiyor.. Limon yemenin gebelere zararlı olduğunu söylüyorlar doktoruma gitmeme daha 2 hafta var.. Canı limon çekip te doktorun fikrini alan oldu mu ?
Selam canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun. Bende seninle aynı durumdayım 8+5 bugün itibariyle bende bir gün hamileyim birgün değilim sanki sürekli kendimi dinliyorum belirtim var mı diye bazen davul gibi şişim hatta gidip hamile kıyafetleri bile aldım bazen tam oluyorlar bazen bol geliyorlar. Sen içini ferah tut herşey çok güzel olacak. Sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız...günaydın kızlar bugün ultrason günüm inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyacağım, çok heycanlıyım üçe kadar nasıl dayancam bilmiyorum. size bir şey sormak istiyorum 7+3 günlük hamileyim bazı belirtiler gün gün değişiyor mesela bir gün bulantılarım çok yoğun öbür gün rahat bir gün geçiriyorum. bir gün kendimi aşırı şiş ve gazlı hissediyorum sonraki gün sanki hamile ben değilim de bir başkası o kadar rahatım. böyle olan var mı? belirti görmeyince de ister istemez ya bir şey olduysa korkusu oluyor. sürekli devam eden tek belirtim göğüs hassasiyeti ve yorgunluk diğerleri gün gün değişiyor nedense.
Esra araştırdım
Yazıda özellikle ilk 3 ayda hamileliğin çoğunun bulantı sebebiyle canının ekşi istediği ve en çok tercih edilen yiyeceklerden olduğu yazıyor
İkinci olarak da düşüğe yol açar mı? Sorusuna cevap olarak bunun bir efsane olduğu, limonun hamilelik boyunca tamamen güvenle tüketilebileceği söylenmiş
Yani afiyet olsun :)
Eki Görüntüle 2129239
Yaşasın :) Çok sevindim allah razı olsun.. Limon isteği o kadar yoğun ki bir şeyi bu kadar yoğun isteyeceğimi hiç düşünmezdim.. Senin kaç haftalık ?
6+4 arkadaşım
Midem de çok bulanıyor sabahları
Sen kaçıncı haftadaydın?
6+0 da kalbinin attığını gördüm ultrasondaBende 11+3 deyim. Mide bulantılarım 10. haftanın ortasında baya azaldı kusma falan yok yemeklerden sonra çok bulantı oluyor o kadar.. kalp atışlarına ne zaman gideceksin ?
6+0 da kalbinin attığını gördüm ultrasonda
Bir dahaki randevum 10. Haftada
Senin cinsiyete bile az kalmış :)
Evet :) 21 nisan da randevum var 15 haftalık olacak allahın izniyle.. Ama ben ağustos ayında bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için çok fazla panik atağım var :)
Selam canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun. Bende seninle aynı durumdayım 8+5 bugün itibariyle bende bir gün hamileyim birgün değilim sanki sürekli kendimi dinliyorum belirtim var mı diye bazen davul gibi şişim hatta gidip hamile kıyafetleri bile aldım bazen tam oluyorlar bazen bol geliyorlar. Sen içini ferah tut herşey çok güzel olacak. Sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız...
benimde canım sürekli limon istiyor bol bol yiyorum :)
Amin inşallah hepimiz bebeklermizi sağlıkla kucaklarımıza alalım canım..Korkma inşallah bir daha yaşamazsın
Stres yapıp kendini üzme her şey olacağına varıyor
Bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum
Ben daha önce sıkıtı yaşadım ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durdu ve aldılar ne yazık kiCanım çok sağol. Amin inşallah. Kendini çok dinlemek de iyi değil aslında ama benim ilk hamileliğim ve niyeyse gidip hep kötü örnekleri okudum durdum sanki aynıları olacakmış gibi panik haldeyim. Böyle de 9 ay geçmez ama ne yapalım bir şekilde sakin kalmaya akışına bırakmaya çalışacağız :)
Bende hastanede yıl yüne kan testi vermek için ve dudağımda uçuk çıktı internette iyi değil uçuk çıkması yazmışlar banada dua edin nolur
haberleşiriz tabiki canım insan bu zamanlarda aynı şeyleri yaşadığı birileriyle konuşmak istiyor :) benim regl tarihime göre bugün 5+1 ama geçen hafta doktor ultrasonla baktığında 5. haftada demişti tam olarak bende bilmiyorum açıkçası heralde perşembe belli olur ona da az kaldı hayırlısı inşaşaaaaahhhh ....Aynen bende öyle canım hayırlısıyla inşallah bende perşembe günü tam anlamıyla duyacağım Rabbim nasip ederse haberleşiriz seninde mi 6 haftalık tatlım amin cümlemize rabbim hamileliğimiz sağlıkla devam ettirmeyi nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
merhabalar sanırım aynı durumdayız yani çok ortak noktamız var benimde sat 19 şubat 11 martta öğrendim hamile olduğumu ilk 44. 13 martta 104 16 martta 420 21 martta 1500 üstü idi geçen hafta perşembe vajinal ultrasonla keseyi gördük perşembe tekrar gideceğim bakalım bu kez ne göreceğiz:) ben de öğretmenim ve nisanın 30 unda eşim büyük ihtimalle 67 gün süren eğitime gidecek şehir dışına... yani seninle benzer şeyleri yaşayan ben varımHerkese merhaba bende şat 19şubat geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ilkinde 195 ikincisinde betam 456 çıktı pazarda kan ver dedi doktor ama yarın gidicem bende öğretmenim ama daha zoru eşim doğu görevinde ve pazar son izni bitti ve gitti yaza kadar yok bu süreçte olumlu olumsuz herşeyi tek basıma takip edeceğim ilk hamileliğim birazda süpriz oldu ne yapacağını bile tam bilmiyorum zaten duygusaldım aşırılaştı herşeye aglayasım geliyor
Ben de ben de. Bi arkadaşım bulantı varsa bebek canlı demel demişti. Ben de bağlantıya seviniyorum. Yavrum çalışıyor diyorum içimdenben de gün içinde göğüslerimi yokluyorum hala hassassa bir oh çekiyorum ama sonra çok psikopatça geliyor. insan midesinin bulanmasını istemez ben bulantı hissedince hem kötü hissediyorum hem de karnımı sevip ohh oradasın falan diyip seviniyorum. Anneliğin psikopatlığı da burada başlıyor demek ki :)
Evet tatlım son iki gün kaldı çok heyecanlıyım geceleri zor uykuya dalıyorum Allahım hayırlısıyla duymayı nasip etsin inşallah canım sende Benin’in kalp atışını duyacaksın deme bu hafta benim ki tam altı haftalıkmış bu hafta 7. Haftaya girdim galiba bebeğimhaberleşiriz tabiki canım insan bu zamanlarda aynı şeyleri yaşadığı birileriyle konuşmak istiyor :) benim regl tarihime göre bugün 5+1 ama geçen hafta doktor ultrasonla baktığında 5. haftada demişti tam olarak bende bilmiyorum açıkçası heralde perşembe belli olur ona da az kaldı hayırlısı inşaşaaaaahhhh ....
o zama perşembe haberleşelim :)Evet tatlım son iki gün kaldı çok heyecanlıyım geceleri zor uykuya dalıyorum Allahım hayırlısıyla duymayı nasip etsin inşallah canım sende Benin’in kalp atışını duyacaksın deme bu hafta benim ki tam altı haftalıkmış bu hafta 7. Haftaya girdim galiba bebeğim
Ay hiç beklemek istemiyorum Perşembe’yi ya göğüs ayrım var mı benim hafiflemeye başladı bugün biraz kasık ağırım oluyor ara ara sen ne durumdasın bulantın falan var mı canm ?o zama perşembe haberleşelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?