2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

merhaba bende kimse yazmayınca yalnız hissettim burda
ben bugün doktora gittim pazar kan vermedim diye kızdı ultrasondada görünmeyinci moralin çok bozuldu yine kan testi verdim dudağımda uçuk çıktı stres yapmamaya çalıştıkça stres unsuru çıkıyor insallah herşey sağlıkla görünür

Kızlar merhaba bugün kalp atışı duymaya gittik duyduk da çok şükür. Ben normalde 7+2 haftalık hamileyim bebek ultrasonda 6+4 günlük çıktı. Doktor herşeyin normal olduğunu çok sağlıklı olduğunu o 5 günlük açığın ileride kapanacağını söyledi ama yine de içim rahat etmedi. Böyle olanınız var mı aranızda. Neden olur, gelişmesi için ne yapmam gerekir acaba?

Merhaba kızlar benimde Bat 19 Şubattı, 16 martta idrar testi, 20 martta kan testi yaptırdım. Sonucu 100.5 çıkmıştı. Sonuç Bat a göre az mış gibi geldi.Siz ne düşünüyorsunuz. Sevinsem mi üzülsem mı anlayamadım. Testi tekrarlamak istemedim. Stres yapmak istemedim. 7. Hafta içinde doktora gitmeyi planlıyorum. Arada kasıklarım ağrıyor ve tabi karnımda şişlik. İkinci gebeliğim olduğu için daha temkinli olmaya çalışıyorum. Sizlerin durumu nasıl, ara ara kasık ağrılarınız var mı?

Bizde kese 5+3te kalp atışı 6+3 te görüldü. 7.haftaya kadar neredeyse her akşam adet sancısı gibi hatta normalden daha şiddetli sancıların oldu. Ama birden kesildi onlar da. Sonra 1 hafta süren mide yanması hafif bulantı yaşadım o da bitti. Her hafta değişik belirtiler yaşayacaksınız.

A
Aynı günden birini daha buldum :) sat 19 şubat di mi bat yaZmışsın da ? Geç döllenme olduğu için değer düşük olabilir önemli olan iki günde bir ikiye katlaması onda problem yoksa çok şükür hiçbişe olmaz değer kişiden kişiye değişiyor ona baktır bence en azından bir kez daha aklın kalmasın ... ağrılara gelince ben wcye çıkamama problemi yaşıyorum sancılarımın ondandkr diye düşüyorum karın ağrısı bel ağrısı sırt ağrısı hepsi çokca mevcut

Gözünüz aydın inşallah bu sefer Sağlıcakla kucağınıza alırsınız.bende Göğüste şişkinlik ve hassasiyetten başka hiçbir belirti olmadı bugüne kadar.Hatta olan belirti de bi ara gitti doktoruma koştum sorun mu var diye bir sorun yoktu çok şükür.Allah korusun deyin bişey olmaz inş basakk_33

Arkadaşlar kasık ağrısı ben sadece 4.haftalarda yaşadım doktorum normal demişti araştırdığıma göre rahim Büyüdükçe bağ dokular veriliyormuş ve kasık Ağrısı yapabiliyormuş.İnşaşllah hepimizin her şeyi normal gider ve kucağımıza saplıkla alırız :)

merhaba evet sat 19 şubat,ama kasıklarım ara ara baya ağrıyor adet dönemindeki gibi, yarın sabah doktora gideceğim. Keseyi görsem rahatlayacağım. Değer düşük olduğu için biraz daha bekleyeyim diye düşündüm ama açıkçası belirtiler nedeniyle Dış gebelikten korkuyorum. İnşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz.

Benim de kasık ağrılarım hala var özellikle sabaha karşı çok oluyor keseyi gördük biz korkma yani inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz dediğim gibi geç döllenme olabilir

Kızlar selam bu gün tam idrar testi sonucumu aldım ama kafam karıştı lütfen bana yardım edin. Sonuçlarda SEDİMENT: HER SAHADA; 1-2 LÖKOSİT, BOL EPİTEL HÜCRESİ GÖRÜLDÜ. yazıyor bunun anlamadı nedir. Çok korkuyorum umarım sorun yoktur....

Kanamam var mı canım?

Canım sonucları doktor yorumlamadı mı ki kötü bişey olsa söylerdi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…