merhaba bende kimse yazmayınca yalnız hissettim burdamerhabalar sanırım aynı durumdayız yani çok ortak noktamız var benimde sat 19 şubat 11 martta öğrendim hamile olduğumu ilk 44. 13 martta 104 16 martta 420 21 martta 1500 üstü idi geçen hafta perşembe vajinal ultrasonla keseyi gördük perşembe tekrar gideceğim bakalım bu kez ne göreceğiz:) ben de öğretmenim ve nisanın 30 unda eşim büyük ihtimalle 67 gün süren eğitime gidecek şehir dışına... yani seninle benzer şeyleri yaşayan ben varıminşallah hayırlı bir hamilelik geçiririz ...
Benim de 7.haftada dudağımda uçuk çıktı doktor bir sorun olmadığını söyledi. (CMV testime bakılmıştı o ara bağışıklığım var diye çok umursamadı) Sıcak kompres yap dedi ben çok oynadım ama kanattım flnHiçbir sorun olmadı yani olmamış 3-4 güne tamamen geçti.[/QUOTE
Bana bi krem verdi bugün herşeyi taker oldum zatensiz keseyi ne zaman gördünüz benim bugün görünmedi internetten test sonucuna baktım 3150 genelde görünmüş herkeste bide adet olacakmısım gibi sancı giriyor normalmi
Aynı günden birini daha buldum :) sat 19 şubat di mi bat yaZmışsın da ? Geç döllenme olduğu için değer düşük olabilir önemli olan iki günde bir ikiye katlaması onda problem yoksa çok şükür hiçbişe olmaz değer kişiden kişiye değişiyor ona baktır bence en azından bir kez daha aklın kalmasın ... ağrılara gelince ben wcye çıkamama problemi yaşıyorum sancılarımın ondandkr diye düşüyorum karın ağrısı bel ağrısı sırt ağrısı hepsi çokca mevcutMerhaba kızlar benimde Bat 19 Şubattı, 16 martta idrar testi, 20 martta kan testi yaptırdım. Sonucu 100.5 çıkmıştı. Sonuç Bat a göre az mış gibi geldi.Siz ne düşünüyorsunuz. Sevinsem mi üzülsem mı anlayamadım. Testi tekrarlamak istemedim. Stres yapmak istemedim. 7. Hafta içinde doktora gitmeyi planlıyorum. Arada kasıklarım ağrıyor ve tabi karnımda şişlik. İkinci gebeliğim olduğu için daha temkinli olmaya çalışıyorum. Sizlerin durumu nasıl, ara ara kasık ağrılarınız var mı?
merhaba bende kimse yazmayınca yalnız hissettim burda
ben bugün doktora gittim pazar kan vermedim diye kızdı ultrasondada görünmeyinci moralin çok bozuldu yine kan testi verdim dudağımda uçuk çıktı stres yapmamaya çalıştıkça stres unsuru çıkıyor insallah herşey sağlıkla görünür
Olumlu şeyler düşünmeye çalış
Aklım almıyor kötü şeyler getirme hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Gözünüz aydın inşallah bu sefer Sağlıcakla kucağınıza alırsınız.bende Göğüste şişkinlik ve hassasiyetten başka hiçbir belirti olmadı bugüne kadar.Hatta olan belirti de bi ara gitti doktoruma koştum sorun mu var diye bir sorun yoktu çok şükür.Allah korusun deyin bişey olmaz inşHerkese merhaba.. Öncelikle hamile olan bütün herkes sağlıkla bebeklerini kucağına alır inşallah.. Sonrasında bebek özlemi çeken herkes bu müjdeli habere tez zamanda kavuşsun inşallah.. Bana gelince 11+3 günlük hamileyim. İlk gebeliğimde bebeğim 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtajla alındı.. Şimdi çok fazla korkularım var.. 10. haftanın ortasına kadar su bile içemiyordum yine ara ara yanma bulanma oluyor ama iştahım açıldı.. Devamlı göğüslerime bakıyorum onlarında bir anı bir anını tutmuyor tabi.. Bende sizinle konuşursam rahatlarım diye buraya geldim :)
Allah Allah doktor ne diyor niye görünmemiş olabilir ki başka doktora gitsenKızlar beta hcg 3145 çıktı ama kese görünnmedi böyle bi durum yaşayan varmı canım sıkıldı çok
A
Aynı günden birini daha buldum :) sat 19 şubat di mi bat yaZmışsın da ? Geç döllenme olduğu için değer düşük olabilir önemli olan iki günde bir ikiye katlaması onda problem yoksa çok şükür hiçbişe olmaz değer kişiden kişiye değişiyor ona baktır bence en azından bir kez daha aklın kalmasın ... ağrılara gelince ben wcye çıkamama problemi yaşıyorum sancılarımın ondandkr diye düşüyorum karın ağrısı bel ağrısı sırt ağrısı hepsi çokca mevcut
Benim de kasık ağrılarım hala var özellikle sabaha karşı çok oluyor keseyi gördük biz korkma yani inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz dediğim gibi geç döllenme olabilirmerhaba evet sat 19 şubat,ama kasıklarım ara ara baya ağrıyor adet dönemindeki gibi, yarın sabah doktora gideceğim. Keseyi görsem rahatlayacağım. Değer düşük olduğu için biraz daha bekleyeyim diye düşündüm ama açıkçası belirtiler nedeniyle Dış gebelikten korkuyorum. İnşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz.
33 bin ov benim değer baya az kalıyomus ilk hamileliğinizmi sizinde
Kanamam var mı canım?Kızlar selam bu gün tam idrar testi sonucumu aldım ama kafam karıştı lütfen bana yardım edin. Sonuçlarda SEDİMENT: HER SAHADA; 1-2 LÖKOSİT, BOL EPİTEL HÜCRESİ GÖRÜLDÜ. yazıyor bunun anlamadı nedir. Çok korkuyorum umarım sorun yoktur....
Canım sonucları doktor yorumlamadı mı ki kötü bişey olsa söylerdi benceKızlar selam bu gün tam idrar testi sonucumu aldım ama kafam karıştı lütfen bana yardım edin. Sonuçlarda SEDİMENT: HER SAHADA; 1-2 LÖKOSİT, BOL EPİTEL HÜCRESİ GÖRÜLDÜ. yazıyor bunun anlamadı nedir. Çok korkuyorum umarım sorun yoktur....
Doktoruma şimdi ulaşabildim çok şükür bir sorun yok dedi. Ben biraz panik yaptım ama şimdi içim rahatladıCanım sonucları doktor yorumlamadı mı ki kötü bişey olsa söylerdi bence
Canım kanama falan yok çok şükür az öncede doktoruma ulaştım bir sorun yok dedi içim rahatladıKanamam var mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?