2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Kizlar ben de 8+3'deyim. Dogru durust birsey yiyemedigim icin kusmamak icin zorluyorum kendimi ama mide bulantilarim cok fena. Soda, zencefil, kolonya, cubuk kraker bile fayda etmiyor artik

kızlar merhaba rabbim hepimize hayırlı hamilelik sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. sizler biraz dertleşmek istiyorum ben 37 yaşındayım bu nasip olursa ikinci çocuğum olucak ilk oğlum 14 yaşında 10 sene ikinci çocuk istedi nasip olmadı aşılama yaptık tutmadı herşeyi bırakmışken rabbim hamile kalmayı nasip etti şimdi bende bir korku var sanki heran bebeğimin kalbi durucak diye korkuyorum sürekli dr gitmek istiyorum etrsafımdaki herkes dalga geçiyor kimse anlamak istemiyor beni birazda panik atak hastayım yaş ve kilomda olduğu için şeker gibi rahatsızlıklarımda var her an bebeğime birşey olucak korkusu yedi bitirdi beni ne yapmam lazım ne olur bana akıl verin

Sanırım yapacak hiç bir şey yok.. Bende 28 yaşındayım ve ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim ve devamlı aklımda.. Ya bebeğime bir şey olursa diye.. Bence olacağın önüne ne yaparsak yapalım geçemeyiz.. Tek elimizden gelen dua etmek ve kendimizi düşünüp düşünüp paralamamak.. Kimsenin anlamaması normal aynı durumdayım bende..

Canım ben de 37 yaşındayım ve bu ilk gebeliğim ve düşük tehlikem var çok şükür ki oğlun varmış Rabbim bağışlasın Kardeşini de kucağına almayı nasıl etsin.

C
Canım inan bunun yaşla ilgisi yol ben 30 yaşındayım bi düşük yaptım. Bu ikinci gebeliğim. Günlük ped kullanıyorum tırnağının ucu kadar açok sarı leke olmuş biraz önce. Eşim mikroskop alalım daha kolay görürsün diyor. Tatsız tecrübeler bizi paranoyak yapıyor. Ama geçecek inşallah. Dua edelim başka bir yol yok zaten. Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin

Evet canim en çokta insanların bizleri anlamaması dokunuyor sürekli sanki dalga konusu oluyor bir bilseler içimdeki firtinayi

Kızlaaaarr sakin olun yaahuuu bu nedir içinizi karartmayın. Siz ne kadar sakin bebişler o kadar sağlıklı. Kendinizi kötü motive etmeyin kafanızı başka şeylere verin. Hele insanların ne konuştuğuna ne düşündüğüne hiç aldırış etmeyin.
Ben de hiç ummadık bir zamanda hamile kaldım. Hamilelikten bir ay önce kadın doğumcu sizin çocuğunuz olmaz demişti. Hamileliği öğrenince tabii insan ister istemez bir inanamıyor acaba düşer mi acaba bir şey olur mu diyor.
Her şey Allahtan öncelikle bunu kabul etmek lazım. Kendiniz yıpratmayın boş yere. Sakin kalın bebişler de sakin ılımlı ve en önemlisi sağlıklı bebişler olsun. Burada herkes birbirini iyi motive etmeli önümüzde yaklaşık 8 ay var. Birbirimize destek olalım. Herkese mutlu ve huzurlu hamilelikler dilerim.

Sakin olmamız lazım ama bir kere kötü tecrübe yaşayınca hep öyle olacak sanıyoruz... Allahım hepimize olumlu düşünceler versin karamsarlığı alsın içimizden.. Zaten duadan başka yapacak bir şey yok.. Allahım hepimiz bebeklerine sağlık versin.

aynı yaştayız canım ve benimde bir oğlum var.bebek kayıplarım oldu.bu yüzden bende çok evhamlıyım panikliyorum sürekli birşey olacakmış gibi geliyor.bunları hissetmemiz normal.yaşadıklarımız izler bıraktı bizde.
tavsiyem bu evhamını içinde yaşa yada burada bizlerle paylaş.çevrendekiler bu tür şeyler yaşamadıysa anlmazlar ve üstelik hislerini saçma bulurlar.aldırış etme 'eşekten düşmüşün halinden eşekten düşmüş anlar' bizler evhamlarını okuruz yardımcı oluruz sana.rahat olmaya çalış.en sıkıntılı anında aç internetten bebek kıyafetlerine bak isim araştır inan bunlar doğum sonrasını hayal ettiriyor ve rahatlıyorsun.meşguliyetler bul kendine ve vücudunu dinlememeye çalış

dediğin gibi canım bizim halimizi bizim gibi olanlar anlar bende sakin kalmak istiyorum ama olmuyor çalışıyorum ama aklım hep bebeğimde 2 hafta önce kahverengi lekelenme yaşadım 3 gün ondan sonra korkularım arttı hepsi Rabbime emanet Sağlıklı sıhhatli bu yolu bitirelim inş.Burda konuşmak iyi geliyor teşekkür ederim hepinize

bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah :)

Kızlar boğazımda yanma ve gıcık oluyor ne önerirsiniz bağışıklığım zaten düşüktü iyice düştü galiba

Kızlar boğazımda yanma ve gıcık oluyor ne önerirsiniz bağışıklığım zaten düşüktü iyice düştü galiba
ayy canım nolur hasta olma bir haftadır hastayım ben ilaç da alamıyorum felaket durumlar. Çeyrek limonu sık içine bir tatlı kaşığı bal zencefil varsa onu da koy ılık su üstüne ve iç. Sadece bepantene pastil kullanabilirsin dedi dr.

Bağışılık için benim doktorum umca al demişti ama sen yinede doktoruna sor ve bol su iç en iyi ilaç o dedi bana da çok geçmiş olsun

Zencefili nasıl kullanıyorsunuz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…