Canım daha tam hasta olmadım sadece boğazım acıo ıhlamur içicem eve gidinceBağışılık için benim doktorum umca al demişti ama sen yinede doktoruna sor ve bol su iç en iyi ilaç o dedi bana da çok geçmiş olsun
Bak gece yatmadan önce karbonatlı su ile gargara da yapıp yatabilirsin ben öyle yapıyorum engelliyorumKızlar boğazımda yanma ve gıcık oluyor ne önerirsiniz bağışıklığım zaten düşüktü iyice düştü galiba
Ihlamur bir bardağı geçmesin bakCanım daha tam hasta olmadım sadece boğazım acıo ıhlamur içicem eve gidince
Yok canım fazla içmem hamilelikte herşeyin fazlası sararmış zatenIhlamur bir bardağı geçmesin bak
bunuda deniycem artık doğal zararsız ne varsaBak gece yatmadan önce karbonatlı su ile gargara da yapıp yatabilirsin ben öyle yapıyorum engelliyorum
Karbonatlı gargarayı hemen yap bence yatarken yine yaparsınYok canım fazla içmem hamilelikte herşeyin fazlası sararmış zaten
Bende hiç bulantı olmadı da Salatalık ve zeytin bulantıyı bastırıyormuş bazılarında buralarda okudum.Kizlar ben deneyimlerinize dayanarak bir sey soracagim ben 2-3haftadir her gun ya da iki gunde bir kusuyorum neredeyse. Afedersiniz genelde sivi cikisi oluyor yemeye de calisiyorum sonra ama 1.5 kilo verdim simdiden. Hem boyle olaniniz var mi bu bebegimin gelisiminde kotu olur mu?
Hem de kustuktan sonra kasiklarimda agri yasiyorum kramplar giriyor sizce normal mi bunu yasayan var mi?
Zencefili ince rendeden geçir, sarımsak rendesi gibi. onu bal limon içine at çok fazla koyma ama genzini yakar. baya iyi geliyor boğazaZencefili nasıl kullanıyorsunuz canım
Salatalik ve zeytini denerim cok tesekkur ederim. Ben de oyle dusundum de fikirleri alayim dedim sonra geciyor zaten kustuktan sonra kisa bir sure agriyor.Bende hiç bulantı olmadı da Salatalık ve zeytin bulantıyı bastırıyormuş bazılarında buralarda okudum.
ilk üç ay bebek annenin depolarından yeterince besini alıyormuş zaten.
Kasık ağrısı da kusarken kendini kasmaktan oluyordur diye düşünüyorum canım
11-14.haftalar Arasında canım2li tarama ne zaman yapılıyor? yaptıran arkadaşlar kaçıncı haftada yaptırdı?
Sen yaptırdın mı canım ikili test? Bir de sen hepimizden öndesin cinsiyet ne zaman belli olacak kısmetse?11-14.haftalar Arasında canım
Ben ikili test istemiyordum ama Salı günü yatış yaptığım bir hastanede bana sormadan yapılacaklar arasına yazmışlar.sonuç haftaya çıkıyormuş.cinsiyet sordum ama biraz daha bekle dediSen yaptırdın mı canım ikili test? Bir de sen hepimizden öndesin cinsiyet ne zaman belli olacak kısmetse?
Ayy canım sağlıklı olsun da inşallah kız erkek farketmez. İkili testin sonucunca bazen saçma sonuçlar çıkabiliyormuş. Bir arkadaşıma kalbine giden damarda 1mm yamukluk var falan demişlerdi kızcağız harap olmuştu. Ama sonra bir şey çıkmadı.Ben ikili test istemiyordum ama Salı günü yatış yaptığım bir hastanede bana sormadan yapılacaklar arasına yazmışlar.sonuç haftaya çıkıyormuş.cinsiyet sordum ama biraz daha bekle dedierkekler 3.5 ayda kızlar 4 ayda belli oluyormus ama bilmem bakalım.kız bebek hevesim var hayırlı sağlıklı olsun
Istemiyordum ben de o Yüzden merak da etmiyorum sonucunu Allah sağlıklı sıhhatli Olmasını nasip etsin hepimizinkiniAyy canım sağlıklı olsun da inşallah kız erkek farketmez. İkili testin sonucunca bazen saçma sonuçlar çıkabiliyormuş. Bir arkadaşıma kalbine giden damarda 1mm yamukluk var falan demişlerdi kızcağız harap olmuştu. Ama sonra bir şey çıkmadı.
Canım inşallah kontrolden mutlu şekilde çıkarsın güzel haberlerle gelirsin bize de.Rabbim korusun gözetsin hepimizinkiniYarın sabah randevum var. Daha önce hiç kalp atışı görmedik. En son iki hafta önce gitmiştim. Biraz arayı uzattım bilerek. Çok heyecanlıyım. Kanamam yok bulamtım var göğsüm şiş. Ama yine de çok korkuyorum. Dua edin lütfen i. Rabbim hepimize hayırla kucağımıza almayı nasip etsin
İnşallah hocam. Rabbim hepimizi sevindirsinCanım inşallah kontrolden mutlu şekilde çıkarsın güzel haberlerle gelirsin bize de.Rabbim korusun gözetsin hepimizinkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?