2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Kızlar boğazımda yanma ve gıcık oluyor ne önerirsiniz bağışıklığım zaten düşüktü iyice düştü galiba
Bak gece yatmadan önce karbonatlı su ile gargara da yapıp yatabilirsin ben öyle yapıyorum engelliyorum

Kizlar ben deneyimlerinize dayanarak bir sey soracagim ben 2-3haftadir her gun ya da iki gunde bir kusuyorum neredeyse. Afedersiniz genelde sivi cikisi oluyor yemeye de calisiyorum sonra ama 1.5 kilo verdim simdiden. Hem boyle olaniniz var mi bu bebegimin gelisiminde kotu olur mu?
Hem de kustuktan sonra kasiklarimda agri yasiyorum kramplar giriyor sizce normal mi bunu yasayan var mi?

Bende hiç bulantı olmadı da Salatalık ve zeytin bulantıyı bastırıyormuş bazılarında buralarda okudum.
ilk üç ay bebek annenin depolarından yeterince besini alıyormuş zaten.
Kasık ağrısı da kusarken kendini kasmaktan oluyordur diye düşünüyorum canım

2li tarama ne zaman yapılıyor? yaptıran arkadaşlar kaçıncı haftada yaptırdı?

Salatalik ve zeytini denerim cok tesekkur ederim. Ben de oyle dusundum de fikirleri alayim dedim sonra geciyor zaten kustuktan sonra kisa bir sure agriyor.

Sen yaptırdın mı canım ikili test? Bir de sen hepimizden öndesin cinsiyet ne zaman belli olacak kısmetse?
Ben ikili test istemiyordum ama Salı günü yatış yaptığım bir hastanede bana sormadan yapılacaklar arasına yazmışlar.sonuç haftaya çıkıyormuş.cinsiyet sordum ama biraz daha bekle dedi erkekler 3.5 ayda kızlar 4 ayda belli oluyormus ama bilmem bakalım.kız bebek hevesim var hayırlı sağlıklı olsun

Ayy canım sağlıklı olsun da inşallah kız erkek farketmez. İkili testin sonucunca bazen saçma sonuçlar çıkabiliyormuş. Bir arkadaşıma kalbine giden damarda 1mm yamukluk var falan demişlerdi kızcağız harap olmuştu. Ama sonra bir şey çıkmadı.

Istemiyordum ben de o Yüzden merak da etmiyorum sonucunu Allah sağlıklı sıhhatli Olmasını nasip etsin hepimizinkini

Yarın sabah randevum var. Daha önce hiç kalp atışı görmedik. En son iki hafta önce gitmiştim. Biraz arayı uzattım bilerek. Çok heyecanlıyım. Kanamam yok bulamtım var göğsüm şiş. Ama yine de çok korkuyorum. Dua edin lütfen i. Rabbim hepimize hayırla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım inşallah kontrolden mutlu şekilde çıkarsın güzel haberlerle gelirsin bize de.Rabbim korusun gözetsin hepimizinkini

Kozlar kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyor bide nasıl oluyor anlatabilirmisiniz duyanlar çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…