Canım karbonatlı gargara çok iyi geldi teşekkür ederim burnum kaldı bi doktora gittim tahlil yaptı grip değilsin soğuk algınlığı dedi ilaçsız geçircem bakalım ama halsizlik çok zorladıKarbonatlı gargarayı hemen yap bence yatarken yine yaparsın
Rica ederim canım şifa olsun.Burnun için de c vitamini al .mandalina portakal limonlu bişeyler içersen iyi gelecektirCanım karbonatlı gargara çok iyi geldi teşekkür ederim burnum kaldı bi doktora gittim tahlil yaptı grip değilsin soğuk algınlığı dedi ilaçsız geçircem bakalım ama halsizlik çok zorladı
Canım aşermek oluyor galiba seninki :) bende hiç olmadıkızlar sizinde garip şeyleri yeme isteğiniz oluyor mu? acı biber turşusunu pekmeze batırıp yeme isteğim var... az önce biber turşusu yedim. yok yatamıyorum pekmeze batırıp yemek istiyorum... cesaret edemiyorum şuan mide bulantım hazır geçmişken yeniden ateşlendirmeyim istiyorum. zaten acı biberi yediğime de çok pişmanım...
şimdi yazdığımı okuyunca acayip tiksindim... aşermek için çok erken değil mi? bulantım bir geçsin neler yiyeceğim neler :)Canım aşermek oluyor galiba seninki :) bende hiç olmadı
Kaç haftalıksın ki ? En baştan başlıyormuş diye oluyorum buralarda ben yaşamadım hiçşimdi yazdığımı okuyunca acayip tiksindim... aşermek için çok erken değil mi? bulantım bir geçsin neler yiyeceğim neler :)
8+2 bulantı çok kötü birşey Allahım kismeye yaşatma, en azından bu kadarını yaşatmasın... akşama doğru geçiyor gece tekrar başlıyor...Kaç haftalıksın ki ? En baştan başlıyormuş diye oluyorum buralarda ben yaşamadım hiç
Allah kolaylık versin canım mideni boş Bırskınca oluyormuş az ye sık ye bir de bulantıyı engelleyen yiyecekleri dene.8+2 bulantı çok kötü birşey Allahım kismeye yaşatma, en azından bu kadarını yaşatmasın... akşama doğru geçiyor gece tekrar başlıyor...
Canım hayırlı olsun sağlıkla al bebişini kucağınaKızlar çok şükür bu gün kalp atışlarını gördük her şey yolunda görünüyor. Doktor sata göre küçük ama geç döllenme olmuş dedi. İnşalah zamanla arayı kapatır. Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin
Canım senin adına çok sevindim çok güzel bir duygu değil mi :) Rabbim Sağlıcakla kucağımıza alacağımız günleri de görmek nasip etsin inşallahKızlar çok şükür bu gün kalp atışlarını gördük her şey yolunda görünüyor. Doktor sata göre küçük ama geç döllenme olmuş dedi. İnşalah zamanla arayı kapatır. Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende olmadı.Uzun Süreli bir ishal mihamilelikte ihsal olanlar var mı ?
hayır canım bugün oldu bende de 3 kere çıktım tuvelete karın agrım oluyor sadece doktorumu aradım pazartesian ye kadar devam ederse gastronomiye gelirsin dedi bol su yogurt ayran tüket dedi tatlım ilk hamileligim oldugu için endişelendim 7 haftalık hamileyimBende olmadı.Uzun Süreli bir ishal mi
Benim de ilk hamileliğim her şeyi bebişe yoruyoruzhayır canım bugün oldu bende de 3 kere çıktım tuvelete karın agrım oluyor sadece doktorumu aradım pazartesian ye kadar devam ederse gastronomiye gelirsin dedi bol su yogurt ayran tüket dedi tatlım ilk hamileligim oldugu için endişelendim 7 haftalık hamileyim
teşekkür ederim tatlım hayırlısı olsun kaç aylık ALLAH hepimizin bebegimizi hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşallahBenim de ilk hamileliğim her şeyi bebişe yoruyoruzsindirim sistemiyle alakalıdır kesinlikle geçmiş olsun
Aminteşekkür ederim tatlım hayırlısı olsun kaç aylık ALLAH hepimizin bebegimizi hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin Sağol canım hepimiz inş.evet 6.haftadan beri progestan kullanıyorum günde 3 kere 100 mg.iğne daha etkiliymiş ama bir doktora zorla yaptırdım geçrnlerde bakalım inşallah işe yarıyorduranladım tatlım ALLAH şifa versin saglıkla devam etsin ve hayırlısıyla al kucagına inşallah tatlım progestan mı kullanıyorsun
bende de polikistik over oldugu için tedbir amaçlı yazdı doktorum talım ben bi tane geceleri yatmadan onje vajinal yoldan alıyorum 200 mgAmin Sağol canım hepimiz inş.evet 6.haftadan beri progestan kullanıyorum günde 3 kere 100 mg.iğne daha etkiliymiş ama bir doktora zorla yaptırdım geçrnlerde bakalım inşallah işe yarıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?