Vajinal yoldan almayı bir ben beceremedimbende de polikistik over oldugu için tedbir amaçlı yazdı doktorum talım ben bi tane geceleri yatmadan onje vajinal yoldan alıyorum 200 mg
Ben ittikçe o geri geliyordudaha etkili ve içerken insana çok etkisi oluyor ben hamile kalmak için kullandıgımda agızdan kullanmıştım maf oluyordum başım çok fena dönüyordu uyku falan şimdi hiç farkınd olmuyorum bide dirakten rahime gittigi için daha çok işe yarıyordur diye düşünüyrm
Bir ara bi deneyeyim :)aaa neden bende hiç olmuyor canım piskolojkmen olmasın iyice derine ittir tatlım
Bende olmadı canım inşallah kötü bişey değildir ama sen yine de sabah bir doktorunu gör istersen için rahat olsun tedbirli olKizlar 8+6'dayim. 2 gundur inanilmaz bel agrisi cekiyorum, boyle olan var mi?
Doktorum yok henuz, ilk randevum Carsamba gunu, o zamana kadar sabredecegim artikBende olmadı canım inşallah kötü bişey değildir ama sen yine de sabah bir doktorunu gör istersen için rahat olsun tedbirli ol
kuzum bende de bel ağrıdı oldu şuan 13. haftadayım.. Doktoruma sormuştum kasık ve karında ağrın yoksa korkmana gerek yok birde kanama tabi ki önemli olan.. Gönlünü ferah tut böbrekler normalden daha fazla yorulduğu için oluyormuş sırt ve bel ağrısı.. Allahım sağlıkla kucağımıza almayıp nasip etsin..Doktorum yok henuz, ilk randevum Carsamba gunu, o zamana kadar sabredecegim artik
Canım geçmiş olsun. Rabbim sabır versin. Bi doktora daha git. Sonrasında aklında soru işareti kalmasın.Bugün 10. Hafta doktor kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim . 8 haftalık görünüyordu. Yarın kürtaj olacağım. Allah kimseye yaşatmasın bir dakikada bebeğimizle birlikte tüm hayallerimiz umutlarımız söndü.
Bugün 10. Hafta doktor kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim . 8 haftalık görünüyordu. Yarın kürtaj olacağım. Allah kimseye yaşatmasın bir dakikada bebeğimizle birlikte tüm hayallerimiz umutlarımız söndü.
Kasik ve karin agrisi yok su an, sadece bel agrisi. Icim rahatladi biraz, insallah ondandir, cok tesekkur ederim. Allah saglikla dogurmayi nasip etsin insallah hepimize.kuzum bende de bel ağrıdı oldu şuan 13. haftadayım.. Doktoruma sormuştum kasık ve karında ağrın yoksa korkmana gerek yok birde kanama tabi ki önemli olan.. Gönlünü ferah tut böbrekler normalden daha fazla yorulduğu için oluyormuş sırt ve bel ağrısı.. Allahım sağlıkla kucağımıza almayıp nasip etsin..
Canım çok geçmiş olsun ilk hamileliğimde bende aynı durumu yaşadım seni çok iyi anlıyorum zor bir durum ama üzülmemeye çalış ve ümidini kaybetme sende sağlıkla anne olacaksın o güzel gün mutlaka gelecekBugün 10. Hafta doktor kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim . 8 haftalık görünüyordu. Yarın kürtaj olacağım. Allah kimseye yaşatmasın bir dakikada bebeğimizle birlikte tüm hayallerimiz umutlarımız söndü.
Bilmiyorum ki canım bu tarz şeylere doktor bile usg den görmeden bişey diyemiyor bir git istersenKızlar bir sorun olacak.. Ben 13. haftanın içindeyim.. Bugün sabahtan beri sağ kasığıma bir sızılar girip çıkıyor.. Karnım büyüdüğü için olabilir mi ?
Daha cumartesi günü kontrole gitmiştim bugün oldu neden bilmiyorum gaz gibi bir şey mi diyorum kendi kendime ama çözemedim. 45 kilo falandım hamile kaldığımda karnım çok çabuk çıktı belki de diyorum büyümeye çalıştığı içindir.Bilmiyorum ki canım bu tarz şeylere doktor bile usg den görmeden bişey diyemiyor bir git istersen
Çok teşekkür ederim .üzülmemek elde değil ama yapacak birşey yok.ilk gebeliklerde sık rastlanan bir durum oldugunu söyledi doktorumuz.umarım bir daha yaşamayız gerçekten zor.Canım çok geçmiş olsun ilk hamileliğimde bende aynı durumu yaşadım seni çok iyi anlıyorum zor bir durum ama üzülmemeye çalış ve ümidini kaybetme sende sağlıkla anne olacaksın o güzel gün mutlaka gelecek
Sağol canım kısmet değilmiş demek ki.5.haftamda ufak bir kanama yaşamıştım onun dışında sorun yoktu.bugün pıhtılaşmaya falan bakıldı onda da problem çıkmadı .10.hafta kontrolünde kalbi atmıyordu.canım benim çok çok geçmiş oldun çok üzüldüm Rabbim yerini doldursun yıpratma kendini umudun da bitmesin lütfen.Hamilelik Sürecinde sıkıntın mi vardı canım kanama Ağrı filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?