- 25 Ekim 2017
- 77
- 61
- 8
Sağol canım.bugün kürtaj oldum.umutlarımız ertelendi umarım bi daha yaşamayız.Canım geçmiş olsun. Rabbim sabır versin. Bi doktora daha git. Sonrasında aklında soru işareti kalmasın.
Canım benim sakın umutlarını karartma.. Üzülme ağlama diyemem.. Ağustos ayında aynı haftada bebeğimi kaybettim ve 10. hafta da kürtaj oldum.. İnanılmaz ağladım kendimi suçladım bir dönem dikkat etmedim diye.. Ama üzerinden zaman geçince mantıklı düşünmeye başlıyorsun.. Hayırlısı değilmiş gelmedi dünyaya.. Allahım sabır versin ve tez zaman da tekrar al güzel haberlerini ve bu sefer kucağına almayı nasip etsin allah.. Bak ben şuan 13 haftalık hamileyim hiç korkma sende 3 adet sonra başlarsın çalışmalara..Sağol canım.bugün kürtaj oldum.umutlarımız ertelendi umarım bi daha yaşamayız.
Geçmiş olsun canım ben 21 aralıkta düşük yaptım sonraki ay tekrar hamile kaldım. Üzülmemek elde değil ama Allah inşallah hemen arkasını getirir. İyi düşün rabbim yardımcın olsunSağol canım.bugün kürtaj oldum.umutlarımız ertelendi umarım bi daha yaşamayız.
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.teşekkür ederim gerçekten moral oluyor destekleriniz.Canım benim sakın umutlarını karartma.. Üzülme ağlama diyemem.. Ağustos ayında aynı haftada bebeğimi kaybettim ve 10. hafta da kürtaj oldum.. İnanılmaz ağladım kendimi suçladım bir dönem dikkat etmedim diye.. Ama üzerinden zaman geçince mantıklı düşünmeye başlıyorsun.. Hayırlısı değilmiş gelmedi dünyaya.. Allahım sabır versin ve tez zaman da tekrar al güzel haberlerini ve bu sefer kucağına almayı nasip etsin allah.. Bak ben şuan 13 haftalık hamileyim hiç korkma sende 3 adet sonra başlarsın çalışmalara..
Dikkatimi çekti de 10.hafta ne kadar sıkıntılı bir hafta ya.ya kanama oluyo ya düşük benim kanama olmuştuCanım benim sakın umutlarını karartma.. Üzülme ağlama diyemem.. Ağustos ayında aynı haftada bebeğimi kaybettim ve 10. hafta da kürtaj oldum.. İnanılmaz ağladım kendimi suçladım bir dönem dikkat etmedim diye.. Ama üzerinden zaman geçince mantıklı düşünmeye başlıyorsun.. Hayırlısı değilmiş gelmedi dünyaya.. Allahım sabır versin ve tez zaman da tekrar al güzel haberlerini ve bu sefer kucağına almayı nasip etsin allah.. Bak ben şuan 13 haftalık hamileyim hiç korkma sende 3 adet sonra başlarsın çalışmalara..
Çok teşekkür ederim.inşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.isteyen herkese nasip olur umarım.Geçmiş olsun canım ben 21 aralıkta düşük yaptım sonraki ay tekrar hamile kaldım. Üzülmemek elde değil ama Allah inşallah hemen arkasını getirir. İyi düşün rabbim yardımcın olsun
Amin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahÇok teşekkür ederim.inşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.isteyen herkese nasip olur umarım.
Allah sabır versin inş. tez zamanda sağlıklı bir gebelik geçirir kucağınıza alırsınız. öyle etkileniyor ve üzülüyorum ki böyle durumlara ben 4 kere yaşadım Allah size tekrarlatmasın inş. şuanda da korkularım var hala umut bağlamış değilim... hayal kırıklığına uğramak istemiyorum... sanırım kucağıma alana kadar da inanamayacam herşeyin yolunda olduğuna..Sağol canım.bugün kürtaj oldum.umutlarımız ertelendi umarım bi daha yaşamayız.
Siz yine de olumlu düşünün. Ben de öyle yapmaya çalışıyorum. İnsan ister istemez böyle birşey yaşayınca yine olur mu diye düşünüyor ama hep bu düşünceden sıyrılıp iyi olacağına inanmak istiyorum. Dilerim sizin için de herşey en iyisi olsunAllah sabır versin inş. tez zamanda sağlıklı bir gebelik geçirir kucağınıza alırsınız. öyle etkileniyor ve üzülüyorum ki böyle durumlara ben 4 kere yaşadım Allah size tekrarlatmasın inş. şuanda da korkularım var hala umut bağlamış değilim... hayal kırıklığına uğramak istemiyorum... sanırım kucağıma alana kadar da inanamayacam herşeyin yolunda olduğuna..
CANIM BUNU BİR KAÇ GÜN SONRA KAN TESTİ YAPARAK ANLAYABİLİRSİNMrb kizlar birsey sormak istiyorum adetime 3 gun var 2 gundur koyu lekelenme gordum adet olucam gibide agrilarim oluyordu.bugun lekelenmemde olmadi hic kan testi verdimbugun 2.75 cikti sizce hamile olma ihtimalim varmidir
Mrb kizlar birsey sormak istiyorum adetime 3 gun var 2 gundur koyu lekelenme gordum adet olucam gibide agrilarim oluyordu.bugun lekelenmemde olmadi hic kan testi verdimbugun 2.75 cikti sizce hamile olma ihtimalim varmidir
Memorial 'a geçiyorum 2 hafta sonra şuan eryaman hastanesinde yaptırıyorum ama devam edip etmeme konusunda kararsızım. memorial tavsiye ettiler ama bilmiyorum@poga canım sen de Ankara'daymışsın rutin kontrollerini nerede yaptırıyorsun ? Memnun musun
Memorial 'a geçiyorum 2 hafta sonra şuan eryaman hastanesinde yaptırıyorum ama devam edip etmeme konusunda kararsızım. memorial tavsiye ettiler ama bilmiyorum
Kizlar ben deneyimlerinize dayanarak bir sey soracagim ben 2-3haftadir her gun ya da iki gunde bir kusuyorum neredeyse. Afedersiniz genelde sivi cikisi oluyor yemeye de calisiyorum sonra ama 1.5 kilo verdim simdiden. Hem boyle olaniniz var mi bu bebegimin gelisiminde kotu olur mu?
Hem de kustuktan sonra kasiklarimda agri yasiyorum kramplar giriyor sizce normal mi bunu yasayan var mi?
8+2 bulantı çok kötü birşey Allahım kismeye yaşatma, en azından bu kadarını yaşatmasın... akşama doğru geçiyor gece tekrar başlıyor...
sivilce sorunu yaşayan var mı? sırtımda gögsümde ufak ufak sivilce çıkmaya başladı... hayatımda ilk kez gögüs ve sırtımda sivilce olduğunu görüyorum tamamen gebeliğe bağlamış durumdayım
yani doktorum iyi aslında ama hastane olarak yetersizmiş gibi sanki? sen ne düşünüyorsun...Sen de mi sevmedin eryamanı?
yani doktorum iyi aslında ama hastane olarak yetersizmiş gibi sanki? sen ne düşünüyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?