evet çok korkmuştum ama keseyi gördük çok şükür iki hafta sonrası için çağırdı bakalım. 14 nisan da gideceğim kalp atımını duymak için.Benim de kasık ağrılarım hala var özellikle sabaha karşı çok oluyor keseyi gördük biz korkma yani inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz dediğim gibi geç döllenme olabilir
yeni doğan yoğun bakım ünitesi var hastanede... oscar beye gitmiyorum kendisinden çok hoşlanmadım... benim doktorum iyi gayet uyumluyuz ama hastane ile ilgili çelişkiler var aklımda..Yeni doğan yoğum bakımı gibi bir birim yok sanırım.
Küçük buluyorum ben de.
Aslında diğer polikliniklere falan gidiyorum. Ama oskar bey ile biraz tatsız bi başlangıç yapınca medicalparka geçtik.
Ben görmemişim varmış meğer :)yeni doğan yoğun bakım ünitesi var hastanede... oscar beye gitmiyorum kendisinden çok hoşlanmadım... benim doktorum iyi gayet uyumluyuz ama hastane ile ilgili çelişkiler var aklımda..
Bende geçtiğimiz ağustos ayında 7+6 da aldırdım aynı sebepten dolayı suni sancı ile hemde pskolojim çok bozulmuştu hala öyle rabbim sabırlar versin sanaBugün 10. Hafta doktor kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim . 8 haftalık görünüyordu. Yarın kürtaj olacağım. Allah kimseye yaşatmasın bir dakikada bebeğimizle birlikte tüm hayallerimiz umutlarımız söndü.
Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasınBende geçtiğimiz ağustos ayında 7+6 da aldırdım aynı sebepten dolayı suni sancı ile hemde pskolojim çok bozulmuştu hala öyle rabbim sabırlar versin sana
Sağolun.size de sabır diliyorum.umarım bir daha yaşamayızBende geçtiğimiz ağustos ayında 7+6 da aldırdım aynı sebepten dolayı suni sancı ile hemde pskolojim çok bozulmuştu hala öyle rabbim sabırlar versin sana
Sağol canım benim.. şimdi 7 haftalık gebeyim umarım bu sefer sağlıkla alırız kucağımızaGeçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın
Sağolun.size de sabır diliyorum.umarım bir daha yaşamayız[/QUOT
İnşallah yaşatmasın düşmanıma bile..
AminnnSağol canım benim.. şimdi 7 haftalık gebeyim umarım bu sefer sağlıkla alırız kucağımıza
canim bos bir fisfis sisesine gul suyu ve çay agaci yagi koyup yuzune sıkabilirsin. Sivilce oluyor ama bu karisim baya iyi geliyor.Bütün alın, dudak üstü ve çenem ile boynumun kenarıları sivilce doldu. İnanılmaz çirkinim
canim bos bir fisfis sisesine gul suyu ve çay agaci yagi koyup yuzune sıkabilirsin. Sivilce oluyor ama bu karisim baya iyi geliyor.
rica ederim canim. Gecen sene yakin bir arkadasim hamileydi, ondan guzel seyler ogrendim. Mesela çatlaklar icin de hindistan cevizi yagi kullandi, o da işe yaradiHiç düşünmemiştim, alayım dışarı çıktığımda sağoldemlicaykeyfi yüzüm mayın tarlası gibi. Ergenlikte bu kadar çıkmamıştı
Aslında 10. hafta da vefat etmiyor bebekler... 7. haftada kalbi az az atmaya başlıyor ve hastalıklı sperm deniyormuş güçsüz olduğu için dayanamıyor ve duruyor ama biz 10. hafta gittiğimiz için o hafta görüyoruz zaten bebek öldüğü haftada kalmış oluyor.. Allah kimseye yaşatmasın.. Ağır bir sınav.. Sabırla atlatabilmeyi nasip etsin yaşayan kardeşlerimize..Dikkatimi çekti de 10.hafta ne kadar sıkıntılı bir hafta ya.ya kanama oluyo ya düşük benim kanama olmuştu
Kaç haftalık canım ? Hiç korkma dua et allahın izniyle güzel haberle geleceksin.. Bekliyoruz dört gözle..Kızlar bende şu an dr kontrolünde sıra bekliyorum umarım iyi haberler alırım nedense içimde sıkıntı var dua edin lütfen
2 gün sonra 10 hafta olucak ins.bugün niye böyle sıkıntı var Rabbim hayırlara çıkarsın ins.Kaç haftalık canım ? Hiç korkma dua et allahın izniyle güzel haberle geleceksin.. Bekliyoruz dört gözle..
Çıkınca hemen haber ver olur mu çok merak ederiz yoksa biz.. Dualarımız seninle hiç korkma2 gün sonra 10 hafta olucak ins.bugün niye böyle sıkıntı var Rabbim hayırlara çıkarsın ins.
Şimdi çıktım çok şükür herşey yolundaymış çok korktum biraz kilom vardı üstten tam göremeyince vajinal bakalım dedi ters birşey var sandım oldum dirildim 10 dk herşey yolundaymış Rabbim kimseyi daralmasın bu yolda ins.çok sağol kuzum sanadaÇıkınca hemen haber ver olur mu çok merak ederiz yoksa biz.. Dualarımız seninle hiç korkma
Çok şükür bak ne güzel gördün bebişini :) Bende 21 nisanı iple çekiyorum cinsiyetini öğreneceğim :)Şimdi çıktım çok şükür herşey yolundaymış çok korktum biraz kilom vardı üstten tam göremeyince vajinal bakalım dedi ters birşey var sandım oldum dirildim 10 dk herşey yolundaymış Rabbim kimseyi daralmasın bu yolda ins.çok sağol kuzum sanada
Sende hayırlı haber alırsın gönlündeki gibi olur inş. CanimÇok şükür bak ne güzel gördün bebişini :) Bende 21 nisanı iple çekiyorum cinsiyetini öğreneceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?