2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Ne ilaci verdi size bana ilk uc ay ilac yok dedi. Insallah hepimizinki gecer. Ben de tam tamina bu gun itibariyle 2kilo verdim. Biseyler yesem de sonra kusuyorum midemi kandiriyorum resmen.

Ne ilaci verdi size bana ilk uc ay ilac yok dedi. Insallah hepimizinki gecer. Ben de tam tamina bu gun itibariyle 2kilo verdim. Biseyler yesem de sonra kusuyorum midemi kandiriyorum resmen.

İçebileceğin iki ilaç var dedi
Met... diye bir ilaç önerdi reçetede hamilelikte kullanılabilir yazıyor
Sabah içtim ama öğlene kadar kusmadım öğlen yine kusma oldu
Yani pek işime yaramadı
Daha kötü olursan serum da veriyolarmış doktoruna danış istersen
Ben de 1.5 kilo vermişim

Biliyorum o ilaci hamilelik oncesinden kalcadan enjekte edilmisti benim hamilelik oncesi de cok midem bulanirdi.
Ayniyiz senle de benim de 5tw basladi kusma yoktu sonra 6da kusmalar basladi. 4 haftadir da kusuyorum bu hafta her gun bir iki ke hem de. Ilac kullanmak da cok istemiyorum dedigin gibi icmeme ragmen kusabilirim ama serum mantikli.

İlk buraya yazmıştım ögrendgiğim de.dün akşam bende düşük yaptım evde.10 haftayı gecmesine ragmen 5 haftalık diyodu doktorlar hep.boş gebelik değil ama bi harakette yok diyolardı bekliyecez deyip 11 marttan itibaren 10 günde bi doktora gittim kanamam için bişey yapılmadı.dün en son ısrarla progeston yazdırdım.doktorun tersler gibi tamam tamam deyişiyle.5 gibi progestonu kullandım 8 de doğum sancısı gibi herşey bitti.o ağrıları çekerken sonrası insan hiçbişey düşünemiyo ama içimdeki üzüntü acı kendimi suçlama çok kötü.

Offf canım benim ya çok şaşırdım yakın zamanda kontrolden geçmemiş miydin çok üzüldüm Rabbim yerini doldursun inşallah üzme kendini desem de çok boş laf..Allah sabır versin en kuşa zamanda sağlıklı bir bebeğe hamile kalırsın inşallah sağlıksız bir bebekmiş demekki kendini suçlama lütfen bize her zaman yazabilirsin Duygularını paylaşabilirsin dualarımız seninle

Çok sağol.10 günde bi kontrole gidiyodum hep bekliyecez dedi doktorlar.dogru diyosun saglıklı olsaydı kalp atışı olması lazımdı.bi gittim hücreler var 10 gün sonra bebek var denildi.dün üç tane hastaneye gittim bebek yok kese büyüyo bekliyecez daha çok küçük denildi ama adet tarıhıme göre 10 hafta ultrason 5 haftaydı hep.düştükten sonra gittim tekrar kürtaja gerek görmedi.temiz içim dedi.hiç ummadığım anda beklemediğim bi zamanda geldi.yine aynı şekilde gitti.çok üzülmüştüm hamile olduğuma nasıl bakarım felan yaşım 32 spiralle kalmıştım.2 tane çocugum var.ama şimdi yaşadığım üzüntüyü anlatamam.

Bak şimdi içime sular serpildi benim ne mutlu sana ki 35 altındasın ve iki çocuğun var Allah onları sana bağışlasın.Ben 38 yaşındayım ,ilk hamileliğim,düşük tehlikem var,eşimi çocuğa zor ikna etmiştim,üstelik şu an Boşanma aşamasındayız.Keşke senin gibi olsaydım.

İnşallah senin ve bebeğin içinde herşey yoluna girer.evet benim için düşününce öyle bizimde bi kavgalı artık bitti dediğimizde bu haberi aldık.kaybederkende öyle yine.bi gürültüyle geldi bi gürültüyle gitti.Hayırlısı buymuş demekki diyorum.ama insan annellik duygusu üzülüyo.onun için de benim içinde hayırlısı buymuş.dün eşim beni boşanmakla tehdit ettiğinde tahlil almaya gidiyodum dedimki egerki bu bebek evliliğimiz devam etcekse dursun yoksa boş dönelim.zaten bi kaç saat sonra düştü.her şeyde var bi hayır derler ya öyle.insan neye üzüleceğini bilemiyo bu durumda bile.

Zor şeyler yaşıyormuşsun sen de canım Allah yardımcımız olsun.geçmiş gitmiş olsun sanırım bütün evlilikler de bu şekilde ite kaka ilerliyo

Zor şeyler yaşıyormuşsun sen de canım Allah yardımcımız olsun.geçmiş gitmiş olsun sanırım bütün evlilikler de bu şekilde ite kaka ilerliyo
Evet bazen üzüleceğimiz şeye seviniyoz işte.
Ama sen hiç aklına getirme düşük riski felan dikkat et kendine takma hiçbişeyi.ne olursa olsun o senin canın.ben hiç dikkat etmedim hiç benimseyemedim umud edemedim.içimdeki üzüntü birazda kendimi suçluyorum.istemedim dikkat etmedim.bide kendi ailem hariç kimseden bi telf almadım sadece arkamdan napcaktı da hamile kaldı denildiğini duydum onu da kafaya taktım.şimdi düşük yaptım yine kimseden bi telf almadım.o çocuk düşer bile demişler.hamileliğime sevinip bi arayaman insanlar şimdi düştü diye sevinsinler.karşılaşsak gepsi can ciger iki yüzlülermiş demekki.

Geçmiş olsun canim inşallah tekrar olur

başın sağolsun ya benimde kalbi durdu 6+6 da rabbim sabır versin bi daha göstermesin

Çok sağol.amin.benimkinde hiç kalp atışı alamadık.normalde 11 haftaya döndük ama hep 5 hafta 6 hafta denildi.evde düştü zaten .çok zor evet Allah sabır versin.

amin benim bide düşmedi doktor dediki çok inatçı bebekmiş atmıyo kendini vucüttan mecbur kürtaja alıcaz. Kürtaj oldum . Sana korun korunma bişey dedi mi bana korunmanı tavsiye etmiyorum adetten sonra başla dedi

İçün temiz dedi kanaman için yapalımmı kürtaj dedi.bende hiç başıma gelmediki böyle bişey ne bilim gerek yoksa yapmayın siz bilirsiniz.sonra kan tahlili yaptı iyi çıkınca gerwk yok dedi.korunmayıda hiçbişey demedi.bende sormadım.

Kızlar doktor kontrollerine giden var mi nasıl geçiyor

Merhabalar benim perşembe kontrol en son iki hafta önce gitmiştim canlanmış demişti bakalım bu hafta neler duyacağız neler göreceğiz Sen nasılsın nasıl gidiyor kontroller ?
Iyi canım gözün aydın her zaman güzel haberler Alman'ı dilerim.Ben en son geçen Perşrmbe gitmiştim kontrole bir ay sonra gel dedi ama ben kısmetse Önümüzdeki hafta devletin doğum hastanesinde bir kontrole gideyim diyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…