2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

İnşallah canım ya zaten ihtimaller üzerine sonuç veren bir testmiş olasılık hesabı yani asla kesin sonuç vermiyor. İçini ferah tut Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Yüksek risk çıkmış bende o da yaştan dolayı sanırım.Allah sağlıklı sıhhatli nasip eder inşallah
yüksek risk derken? 2 taramada mı bunu söylediler? ne demekmiş bu?Bende çok tedirginim cuma günü gidicem kötü birşey duyucam diye aklım çıkıyor... Allah kötü olan herşeyden korusun inş. hepimizi.kalbi falan dursa kötü birşey olsa kanama sancı birşey olur herhalde dimi. böyle sessiz ilerleyip kalbi durmuş demezler dimi. yani ne biliyim bir belirti verir herhalde dimi?

Ayni soru benim de Kafamı meşgul ediyor ama inşallah öyle Şeyler yaşamayız.
Kanda ve yaşımdan ötürü yüksek risk çıkmış ama doktor organ beyin Gelişimi iyi Demişti o Yüzden çok takmıyorum Allah'ım sağlıklı nasip etsin

amin inşallah sağlıklı nasip etsin...

karnı göbeği çıkan var mı?
Benim zaten bir göbeğim vardı ama şu an sertleşmiş durumda ve göbeğimin altı biraz şiş..göbeğin altıyla üstü Arasında bir çizgi oluştu :)
Merakla bekliyorum acaba ne zaman Göbek hizasına çıkacak rahim Allah'ın izniyle

:) çok güzel .... benimde göbeğim var biraz kaşıntıda başladı bende. ben zayıftım ama belki ondan bu kadar erken belirginleşmeye başladı yada kilo alıyorum bilmiyorum. altında hafif şişlik var ama heyecanla bekliyorum bende hareketlerini hissetmek istiyorum ama sanırım daha çok var buna... 28. haftaya kadar çıkıyormuş yukarı... ne uzun bir zaman bu...

Ovvvvv Bayağı uzunmuş süresi

Ben su an 10.haftadayim, ilk defa 9.haftada doktora gittim, idrar testi, kan testi ve pap smear yaptilar. Diger randevu 11.haftada, ilk ultrason da 13.haftada.
Hayırlı olsun canım.Bayağı sabırlısın o zaman ben 14.haftadayım en az 15 kere ultrason çekilmişimdir :)

Hayırlı olsun canım.Bayağı sabırlısın o zaman ben 14.haftadayım en az 15 kere ultrason çekilmişimdir :)
Tesekkur ederim, sizin de hayirli olsun. Sabirli degilim aslinda mecburiyet diyelim, yoksa meraktan catliyorum. Yurt disinda yasiyorum, burada hamilelik suresince en fazla 3 kere ultrason cekiliyormus.

Kizlar ilk trimesterda tiksindiginiz gidalar oluyor mu? Benim sut, yumurta, balik, biraz da kirmizi et ve peynir maalesef.

Kizlar ilk trimesterda tiksindiginiz gidalar oluyor mu? Benim sut, yumurta, balik, biraz da kirmizi et ve peynir maalesef.
Ayyy aynı şeyler benim de yaa bi de kereviz ve enginar valla nefret geldi. Ama doktoruma göre balık yerine ceviz badem fındık, süt yerine yoğurt olabilirmiş. Tiksindiğin hiç bir şeyi yeme yoksa sevdiğin şeylerden de tiksinirsin dedi. Şükürler olsun ki mide bulantım olmuyor.
Bu arada perşembe günü kontrole gittik tam 10 haftalık ve sağlıklı çıktı bebişimiz çok şükür. Salı günü ikili teste gideceğim. İkili test fiyatları hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen?

Güzel haberlerin daim olsun canım.Benim gittiğim tip merkezinde 65₺ başka yerlerde ne kadar bilmiyorum

yani tiksinmek demeyelim ama su içemiyorum. kusma yok ama su içtikçe çok fena bulantım oluyor ama deli gibi de susuyorum o kadar kötü bir durum ki. resmen kana kana su içmek istiyorum ama içtiğim sudan da tat alamıyorum. yemekten tiksinmek daha iyi sanki bu durumda.

Aynı şeyi yaşıyorum su içmek istiyorum ama suyun tadı acı geliyor midemi bulandırıyor.. Kusmuyorum ama bulantım oluyor.. Zaten başından beri 2 kere falan kusmuşumdur.. Sudan tiksinme olayım şuan azaldı 13+3 deyim şuan da..

ben de bu 2 3 hafta geçse de biraz rahatlasam diyorum. bazen hiç bulantım olmuyor gün için bazen de o kadar yoğun oluyor ki çok keyifsiz oluyorum hiç bir şeyden tat almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…