2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Selam kızlar!! Ben de bu Perşembe gideceğim ikili teste çok heyecanlıyım. İnşallah iyi sonuçlar alırız. İzmir’de Medical e gidiyorum. Doktorum nomesis plus verdi 4. Haftadan beri onu kullanıyorum hiç bulantım olmuyor. İlk defa dün yumurtadan tiksindim. Haşlanmış yumurta acayip koktu burnuma. Bi de hiç karnım belli olmuyo. 1.68 boyum 63.5 kilo çıkıyorum doktor kontrollerinde evde 62.5 Şimdilik başladığım kilodayım. Bana göre zaten kilolu kaldım diye düşünüyorum hiç almak istemiyorum ama karnımda belli olsun ya :)

Merhaba
Benim yüzümde inanılmaz sivilce cıkıyor daha once sivilce sorunum yoktu. Nasıl bir yol izlemem lazım doğal bişeyler kullanmalı mıyım bilmiyorum ve moralim cok bozuluyor aynaya baktıkça..

Canım mutlaka doktora danış yoksa kendin ilaç falan kullanma. Doktorunun bi tavsiyesi olur

Kesinlikle ilaç kullanmam zaten özellikle sivilce ilaçları geri dondurülemez kusurlara yol acıyor bebekte biliyorum. Ne bileyim işte limon karbonat yeşil çayla tonik işe yarayan bisey var mu acaba diye

Kizlar mrb suan 5 haftlk hamileyim adet sancisi gibi sanci cekiyorm dizlerim agiriyor normalmi adet olacakmsm gibi

ben de bu 2 3 hafta geçse de biraz rahatlasam diyorum. bazen hiç bulantım olmuyor gün için bazen de o kadar yoğun oluyor ki çok keyifsiz oluyorum hiç bir şeyden tat almıyorum.
Sanırım biz biraz acayip davranıyoruz :) Öncelikle belirtiler gitsin istiyoruz gidince geri gelsin bebeğe bir şey mi oldu :) Bende 21 nisanda gitsem de rahatlasam :)

Bende hala oluyor o. kasıklarım ağrıyor. ilk başlarda bacaklarıma vuruyordu ağrısı. Şimdi daha çok kramp gibi arar ara oluyor sanırım hiç bitmicek bu ağrılar hamilelik boyunca

Sanırım biz biraz acayip davranıyoruz :) Öncelikle belirtiler gitsin istiyoruz gidince geri gelsin bebeğe bir şey mi oldu :) Bende 21 nisanda gitsem de rahatlasam :)

bende nisanın 26sı 27si gibi gideceğim heyecanla bekliyorum. valla annelik çok acayip bir psikolojiymiş şimdiden anladım :))

Bende hala oluyor o. kasıklarım ağrıyor. ilk başlarda bacaklarıma vuruyordu ağrısı. Şimdi daha çok kramp gibi arar ara oluyor sanırım hiç bitmicek bu ağrılar hamilelik boyunca

aynen bende de bazen gün içinde adet olacakmışım gibi rahim doluluğu ve hafif sızılar kramplar oluyor. çok normal bebek yer açıyor kendine ama bazen endişelendirmiyor da değil tabii :)

İlk haftalarda internetten okuduklarımla acaba dış gebelik mi geçiriyorum diye o kadar panik olmuştum ki bu ağrılar yüzünden. Koşa koşa doktora gittim ama kese görününce çok rahatladım. Rahat olun kızlar inşallah sağlıkla gelecek bebeklerimiz sonra bu günleri anacağız

Ben de ayni durumdayim, bu gidalara ek olarak su icmek midemi bulandiriyor. Doktora sordum, su icemiyorsan baska sivilar da olur dedi, ayrica suyu soguk icmeyi deneyin, o sekilde az da olsa iciliyor. Burada hastanede dogumu yaklasanlara su yerine buz veriyorlar sadece. Benim bir arkadasim hamileligi boyunca hep buz yedi.

Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah, benim de 10 haftalik su an, ama daha goremedik. Ilk ultrasound randevusu 13.haftada.

Merhaba hanımlar benimde sat20şubat 7haftalık olduk bugun 7+6da kalp atışını dinlemeye gideceğiz günler hiç geçmiyor ve benim bulantım kusmam olmuyo normal mi

Soğuk suyu lokma lokma içince dediğiniz gibi daha içilebilir geldi. Ayranla yaşıyorum zaten gün içinde 2 3 bardak ayran rahat içiyorum çok iyi geliyor mideme.

Merhaba
Benim yüzümde inanılmaz sivilce cıkıyor daha once sivilce sorunum yoktu. Nasıl bir yol izlemem lazım doğal bişeyler kullanmalı mıyım bilmiyorum ve moralim cok bozuluyor aynaya baktıkça..
ben hiçbirşey kullanmıyorum düzenli olarak cildimi temiz tutmaya çalışıyorum. geçmeye başladı kendi kendine... ama karaciğer gama değerim yükselmiş belki ondan yaşadım bu sorunu. sizin karaciğer enzimleriniz ne durumda ?

Merhabalar
Kan degerlerime bakılıyor ara ara hiç bir zaman yuksek cıkmamıştı. Yeniden baktırayım iyi hatırlattınız. Hamileliğe ve hormonlara yoruyorum cay agacı yagı sipariş ettim bakalım temiz tutmaya çalışıyorum. Havlu sürmüyorum vs tesekkur ler yorumunuz için ..

Kızlar burnumda sürekli bi hastane kokusu tarzı tuhaf bi koku çok acayip. Kokular beni çok rahatsız ediyor. Hiç böyle olan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…