- 9 Temmuz 2017
- 110
- 42
- 98
- 36
Merhabasivilce sorunu yaşayan var mı? sırtımda gögsümde ufak ufak sivilce çıkmaya başladı... hayatımda ilk kez gögüs ve sırtımda sivilce olduğunu görüyorum tamamen gebeliğe bağlamış durumdayım
Merhaba
Benim yüzümde inanılmaz sivilce cıkıyor daha once sivilce sorunum yoktu. Nasıl bir yol izlemem lazım doğal bişeyler kullanmalı mıyım bilmiyorum ve moralim cok bozuluyor aynaya baktıkça..
Canım mutlaka doktora danış yoksa kendin ilaç falan kullanma. Doktorunun bi tavsiyesi olur
Sanırım biz biraz acayip davranıyoruz :) Öncelikle belirtiler gitsin istiyoruz gidince geri gelsin bebeğe bir şey mi oldu :) Bende 21 nisanda gitsem de rahatlasam :)ben de bu 2 3 hafta geçse de biraz rahatlasam diyorum. bazen hiç bulantım olmuyor gün için bazen de o kadar yoğun oluyor ki çok keyifsiz oluyorum hiç bir şeyden tat almıyorum.
Normal canım o haftalarda bende de olmuştu rahim büyüyor ondanKizlar mrb suan 5 haftlk hamileyim adet sancisi gibi sanci cekiyorm dizlerim agiriyor normalmi adet olacakmsm gibi
Bundan once kurtaj oldum ustune kaldim o yuzden korkuyorum cnm yinede saolNormal canım o haftalarda bende de olmuştu rahim büyüyor ondan
Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın.Doktoruna bir danış istersen yine deBundan once kurtaj oldum ustune kaldim o yuzden korkuyorum cnm yinede saol
Sanırım biz biraz acayip davranıyoruz :) Öncelikle belirtiler gitsin istiyoruz gidince geri gelsin bebeğe bir şey mi oldu :) Bende 21 nisanda gitsem de rahatlasam :)
Bende hala oluyor o. kasıklarım ağrıyor. ilk başlarda bacaklarıma vuruyordu ağrısı. Şimdi daha çok kramp gibi arar ara oluyor sanırım hiç bitmicek bu ağrılar hamilelik boyunca
Ben de ayni durumdayim, bu gidalara ek olarak su icmek midemi bulandiriyor. Doktora sordum, su icemiyorsan baska sivilar da olur dedi, ayrica suyu soguk icmeyi deneyin, o sekilde az da olsa iciliyor. Burada hastanede dogumu yaklasanlara su yerine buz veriyorlar sadece. Benim bir arkadasim hamileligi boyunca hep buz yedi.yani tiksinmek demeyelim ama su içemiyorum. kusma yok ama su içtikçe çok fena bulantım oluyor ama deli gibi de susuyorum o kadar kötü bir durum ki. resmen kana kana su içmek istiyorum ama içtiğim sudan da tat alamıyorum. yemekten tiksinmek daha iyi sanki bu durumda.
Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah, benim de 10 haftalik su an, ama daha goremedik. Ilk ultrasound randevusu 13.haftada.Ayyy aynı şeyler benim de yaa bi de kereviz ve enginar valla nefret geldi. Ama doktoruma göre balık yerine ceviz badem fındık, süt yerine yoğurt olabilirmiş. Tiksindiğin hiç bir şeyi yeme yoksa sevdiğin şeylerden de tiksinirsin dedi. Şükürler olsun ki mide bulantım olmuyor.
Bu arada perşembe günü kontrole gittik tam 10 haftalık ve sağlıklı çıktı bebişimiz çok şükür. Salı günü ikili teste gideceğim. İkili test fiyatları hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen?
Ben de ayni durumdayim, bu gidalara ek olarak su icmek midemi bulandiriyor. Doktora sordum, su icemiyorsan baska sivilar da olur dedi, ayrica suyu soguk icmeyi deneyin, o sekilde az da olsa iciliyor. Burada hastanede dogumu yaklasanlara su yerine buz veriyorlar sadece. Benim bir arkadasim hamileligi boyunca hep buz yedi.
ben hiçbirşey kullanmıyorum düzenli olarak cildimi temiz tutmaya çalışıyorum. geçmeye başladı kendi kendine... ama karaciğer gama değerim yükselmiş belki ondan yaşadım bu sorunu. sizin karaciğer enzimleriniz ne durumda ?Merhaba
Benim yüzümde inanılmaz sivilce cıkıyor daha once sivilce sorunum yoktu. Nasıl bir yol izlemem lazım doğal bişeyler kullanmalı mıyım bilmiyorum ve moralim cok bozuluyor aynaya baktıkça..
Merhabalarben hiçbirşey kullanmıyorum düzenli olarak cildimi temiz tutmaya çalışıyorum. geçmeye başladı kendi kendine... ama karaciğer gama değerim yükselmiş belki ondan yaşadım bu sorunu. sizin karaciğer enzimleriniz ne durumda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?