2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Kızlar burnumda sürekli bi hastane kokusu tarzı tuhaf bi koku çok acayip. Kokular beni çok rahatsız ediyor. Hiç böyle olan var mı aranızda?
Koku hassasiyeti hamilelikte Sıklıkla olurmuş bende olmadı hiç bende zaten hiç belirti yok :)

Koku hassasiyeti hamilelikte Sıklıkla olurmuş bende olmadı hiç bende zaten hiç belirti yok :)
Bende de ilk defa bu hafta böyle bişey belirdi :) Mide bulantısı yok çok şükür ama kokudan okulda duramadım yerimde. öğrenciler bile imalı imalı güldüler :) karında bi çizgi çıkıyormuş o da yok bende. Sende var mı? İlk çocuk di mi sizinde?

Evet bende yeni çıktı çizgi :) ilk hamilelik

Merhaba hanımlar benimde sat20şubat 7haftalık olduk bugun 7+6da kalp atışını dinlemeye gideceğiz günler hiç geçmiyor ve benim bulantım kusmam olmuyo normal mi
Merhabalar benim de sat 19 şubat bugün gideceğim bende kalp atışını duymaya en son 5+5 te gitmiştim belirtiler bende de öyle bir çok yoğun oluyor bir normal oluyor dün gece uyuyamadım heyecandan inşallah herşey yolundadır aslında eğer alacak nefesleri yaşayacak ömürleri warsa bizimle olacaklar yoksa ne yapsak nafile bunu çok güzel söylüyorum da kabullenmeye gelince orda kalıyorum işte herşeyin hayırlısı olsın hepimiz için inşallah Biz içimizi ferah tutalım bolca dua edelim hareketlerimize yediğimize içtiğimize dikkat edelim gerisi gelir

Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin duyarsınız inş kalp atışını da :)

kızlar merhaba 11. haftaya girdik çok şükür ve benim mide bulantılarım artmaya başladı bu sabah ellerimi yıkadığım sabundan tiksindim ve ilk defa kusma oldu. Bulantıların azalması gerekirken artması normal mi sizce

Bende hiç bulantı olmadığı için bilemiyorum.Hayırlı olsun bu arada :)

ben henüz hiç kusmadım ama tiksindiğim şeyler oluyor. Genelde mide bulantım olduğunda naneli sakız çiğniyorum tabii herkeste işe yarar mı bilmem. Et balık tavuk süt gibi şeylerden tiksiniyorum ayrıca garip kokulardan bazen parfüm bile olabiliyor ama şükür hiç kusmadım. Benim de bir gün bir günü tutmuyor dün hiç yoktu bugün arttı. 12. haftadan sonra geçiyor diyorlar inşallah öyle olursa az kaldı sabır.

karnı göbeği çıkan var mı?

Zaten küçük bir göbeğim vardı, zayıf olduğum için çok belli olan. Sabah küçük ama akşam 5-6 aylık hamile gibiyim. Onun dışında göbek deliğimin 4-5 parmak altı sertleşmeye ve hafif büyümeye başladı ama dışardan farkedilmesi imkansız şimdilik ben de sadece dokununca hissediyorum.

Tıp fakültesi hastanesine gittiğim için 2li testi ücretsiz yaptırdım ama bulunduğunuz şehre ve hastaneye göre çok geniş bir fiyat aralığı var sanırım.

Kizlar mrb suan 5 haftlk hamileyim adet sancisi gibi sanci cekiyorm dizlerim agiriyor normalmi adet olacakmsm gibi

O sancılar bende 7.haftaya kadar devam etti neredeyse. Şimdi de ara ara batmalar ve oturup kalkarken hafif ağrılar giriyor. Doktorum çok önemli olmadığını söyledi.

Merhaba hanımlar benimde sat20şubat 7haftalık olduk bugun 7+6da kalp atışını dinlemeye gideceğiz günler hiç geçmiyor ve benim bulantım kusmam olmuyo normal mi

13.haftadayım ve bu hafta bikaç kere kokulardan dolayı midem bulandı, gayet normal bence. Herkesin vücudu farklı ve her hamilelik de farklı. Bir sonraki gebeliğinizde belki sürekli bulantı olacak. Bebeğiniz sağlıklıysa sıkıntı yapmayın =)

Bugün hafif kanamam oldu koşarak acile gittik. Bebekten dolayı değilmiş kanama vajinal dedi ama yine de iğne yazdı protestan başladı. 9 + 3 günlük olmuş çok şükür. Ama bizi baya korkuttu bu gün

Bugün hafif kanamam oldu koşarak acile gittik. Bebekten dolayı değilmiş kanama vajinal dedi ama yine de iğne yazdı protestan başladı. 9 + 3 günlük olmuş çok şükür. Ama bizi baya korkuttu bu gün
Geçmiş olsun Canım bir daha olmaz inşallah

Ben de böyle oturup kalkarken alt karın bölgemde hassasiyet hissediyorum bugün.Eğilip kalkarken de..Nerdyse doktora gidecektim durdurdum kendimi normal olduğunu düşünmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…